Gość: poszukująca IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 16:42 Kto może mi powiedzieć gdzie w Wałbrzychu można sprzedać tanio laptop będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:46 W lombardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętny Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 16:49 Kupuje! Startuje od 100 zł w dół. Dawaj namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:51 1 grosz daje. Taniej się nie da :) Jak się zdecydujesz to daj namiar przyjade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętny Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 16:54 Jebaj się byłem pierwszy i mojego 0 nikt nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Kiepski Re: sprzedaż laptopa IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.12, 17:04 Paszol wont !! Daje minus piecset sto dziewiecset !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:08 A ja Cie dodoatkowo bzykne nawet jak jesteś odstraszająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:10 Dam dwa numerki więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w 1 Re: sprzedaż laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 17:17 Czy na tym forum nie można skierować zapytania do normalnych ludzi czy tutaj wpisy robią myślący inaczej niż cała reszta? Zadałam proste normalne pytanie , a tylko jedna osoba potrafiła odpowiedzeć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:20 To byłem ja. Dzień dobry. Pozostali to wariaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 17:35 Po co ci laptop skoro nie łapiesz znaczeń słów, którymi się posługujesz . No chyba, że rzeczywiście chcesz tanio sprzedać laptopa, wtedy nie czepiaj się kontrahentów, tylko czep się tego idioty "vvv", który nie pojął twoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 18:49 zaraz osoba sprzedająca napisze, że ma dysleksję, dysortografia, dauna, adhd i inne tego typu schorzenia i że należy się jej wyrozumiałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 18:59 Eee tam, nie licz na to. Założe się, że do tej pory nie łapie w czym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna Re: sprzedaż laptopa IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 19:37 z racji tego, że ja ktoś napisał "nie łapiesz o co chodzi" to ja ci wyjaśnię: a mianowicie faktycznie musisz być głupią blondynką skoro chcesz TANIO SPRZEDAĆ laptopa i jeszcze pytasz GDZIE ?! oszalałaś?? ile chcesz za niego?? bo ja jak coś sprzedaję to chciałabym otrzymać za to jak najwyższą kwotę, ty jakaś dziwna jesteś;/ może w ogóle za free oddaj haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 20:46 ej a co z bzykaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sprzedaż laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 14:23 pobzykaj sobie na łące już wiosna i owady zaczynają brzęczeć.Możesz dołączyć. Dlaczego chcę tanio sprzedać laptop bo jest mi niepotrzebny a nie wiem jak się jego pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 15:24 Kupiec niech sobie gruchę zwali. To forumowa patologia. Jej laptopik i może z nim robić co zechce, nawet tanio sprzedać. Rozejrzyj się może są jakieś biedniejsze dzieciaki, którym tatko nie sprzeda go za bełta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 18:37 oj mieszkańcy miasta zielonego dębu. Kiedy zrozumiecie ze frajerów się dyma. Dyma, bzyka, pier...i jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś