Dodaj do ulubionych

sprzedaż laptopa

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 16:42

Kto może mi powiedzieć gdzie w Wałbrzychu można sprzedać tanio laptop będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:46
      W lombardzie.
    • Gość: Chętny Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 16:49
      Kupuje! Startuje od 100 zł w dół. Dawaj namiar.
    • Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:51
      1 grosz daje. Taniej się nie da :)

Jak się zdecydujesz to daj namiar przyjade
      • Gość: Chętny Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 16:54
        Jebaj się byłem pierwszy i mojego 0 nikt nie przebije.
        • Gość: W.Kiepski Re: sprzedaż laptopa IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.12, 17:04
          Paszol wont !! Daje minus piecset sto dziewiecset !! :-))
    • Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:08
      A ja Cie dodoatkowo bzykne nawet jak jesteś odstraszająca
      • Gość: fajny Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:10
        Dam dwa numerki więcej.
        • Gość: j.w 1 Re: sprzedaż laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 17:17
          Czy na tym forum nie można skierować zapytania do normalnych ludzi czy tutaj wpisy robią myślący inaczej niż cała reszta? Zadałam proste normalne pytanie , a tylko jedna osoba potrafiła odpowiedzeć normalnie.
          • Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:20
            To byłem ja. Dzień dobry.
            Pozostali to wariaci.
            • Gość: . Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 17:35
              Po co ci laptop skoro nie łapiesz znaczeń słów, którymi się posługujesz .
              No chyba, że rzeczywiście chcesz tanio sprzedać laptopa, wtedy nie czepiaj się kontrahentów, tylko czep się tego idioty "vvv", który nie pojął twoich intencji.
              • Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 18:49
                zaraz osoba sprzedająca napisze, że ma dysleksję, dysortografia, dauna, adhd i inne tego typu schorzenia i że należy się jej wyrozumiałość
                • Gość: . Re: sprzedaż laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 18:59
                  Eee tam, nie licz na to. Założe się, że do tej pory nie łapie w czym rzecz.
    • Gość: laguna Re: sprzedaż laptopa IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 19:37
      z racji tego, że ja ktoś napisał "nie łapiesz o co chodzi" to ja ci wyjaśnię: a mianowicie faktycznie musisz być głupią blondynką skoro chcesz TANIO SPRZEDAĆ laptopa i jeszcze pytasz GDZIE ?! oszalałaś?? ile chcesz za niego?? bo ja jak coś sprzedaję to chciałabym otrzymać za to jak najwyższą kwotę, ty jakaś dziwna jesteś;/ może w ogóle za free oddaj haha
      • Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 20:46
        ej a co z bzykaniem ?
        • Gość: aga Re: sprzedaż laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 14:23
          pobzykaj sobie na łące już wiosna i owady zaczynają brzęczeć.Możesz dołączyć. Dlaczego chcę tanio sprzedać laptop bo jest mi niepotrzebny a nie wiem jak się jego pozbyć
          • Gość: vvv Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 15:24
            Kupiec niech sobie gruchę zwali. To forumowa patologia.
            Jej laptopik i może z nim robić co zechce, nawet tanio sprzedać. Rozejrzyj się może są jakieś biedniejsze dzieciaki, którym tatko nie sprzeda go za bełta.
            • Gość: kupiec Re: sprzedaż laptopa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 18:37
              oj mieszkańcy miasta zielonego dębu. Kiedy zrozumiecie ze frajerów się dyma.
              Dyma, bzyka, pier...i jak kto woli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka