Dodaj do ulubionych

Świdnickie przybłędy

IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 10:04
Swojego forum nie mają i tu smrodzą
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Świdnickie przybłędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 10:19
      Jestes durniem marcinku :)
      • Gość: ..... Re: Świdnickie przybłędy IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.12, 10:30
        Marcin ma taki stosunek do świnicy na jaki zasłużyliście.
      • Gość: ola Re: Świdnickie przybłędy IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 10:30
        Jesteś marcinkiem durniu:)
    • Gość: Mr Re: Świdnickie przybłędy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 10:31
      Jesteś durniem marcinku :)
      • Gość: aleks Re: Świdnickie przybłędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 11:08
        marcinek ma dużo kompleksów i nie czuje sie dowartościowany a z uwagi że chronicznie ludzie ze Świdnicy ubliżaja jemu, bo jest idiota bierze to za bardzo do siebie ale że lubi sie pedałowac to wyjedzie na prosta i beda z niego ludzie. Pozdrowienia Marcinku tylko nie ujawniaj nikomu że jesteś gejem bo ci nie dadzą życ w tym mieście.
    • Gość: did Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 11:37
      Kolejny wałbrzyski menel za którego mi wstyd. Idiota...
      • Gość: =/ Re: Świdnickie przybłędy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 12:10
        po czym poznać osła na drodze? -blachy DSW ...
        • wladyslaw_grabski Re: Świdnickie przybłędy 01.05.12, 12:46
          1. Świdnica ma nie mniej skomplikowany system dróg od Wałbrzycha i lepszy ich stan. Możliwe że gubią się u nas przez tą ilość dziur ? Tak czy owak, sądzę że 99% problematycznych rejestracji DSW to okolice Świdnicy.

2. Jak ubogi trzeba mieć horyzont aby uważać ludzi z sąsiedniego miasta za wroga ? Przecież wszyscy jesteście Polakami. Eh..
          • fuj_fuj Re: Świdnickie przybłędy 01.05.12, 21:22
            Nie denerwuj się. Toć to banda debili, prowokatorów i żałosnych błaznów.
            "Wątek" świdnicki jest tu czymś "normalnym", wtręty o Świdnicy i jej mieszkańcach są w co drugim wątku, zazwyczaj nie mają one nic wspólnego z jego tematem. Co parę dni pojawia się też samodzielny temat w którym szkaluje się samo miasto jak i jego mieszkańców. Dla mnie to celowe działanie... tylko kto ma za cel szerzenie antagonizmów - tego nie wiem. Domyślam się że to jeden, bądź też paru "zgranych" półgłówków....
            • Gość: pogorzała Re: Świdnickie przybłędy IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 06:13
              nie pompuj się tak bo ci żyłka pęknie
    • Gość: eno due rade Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 12:47
      Świdnica to miasto idiotów, sfrustrowanych ludzików żerujących na innych miastach, my wałbrzyszanie nie pozwolimy aby Świdnica, "świdniczyła" nam w regionie, ich czas już dawno dobiegł końca, czym to gów...no się szczyci ? księstwem w którym zamku nie mieli, takie świdnickie chojraki a na wystawę kwiatów przyjechali się promować do naszego miasta,, niech się poszczycą że w latach 80 i 90, na polanie na osiedlu młodych koło przychodni bydło wypasali a oni mi tutaj o mieście będą pisali , naśmiewają się z biedaszybów tylko że oni pracują na te biedaszyby , a nie tak jak Świdnica okrada innych i żyją z tego, nasze miasto musi się odgrodzić wielkim murem od wsi Świdnica.

Świdnica to jak Hitler on też chciał zagrabić Polskę i aby nasz kraj nie istniał , tak samo Świdnica chciała by zagrabić Wałbrzych aby nasze miasto nie istniało.
      • Gość: Gość Re: Świdnickie przybłędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 15:07
        Wypowiedż następnego przygłupa trola internetowego normalnie żalość bierze jak się pomyśli ,że tylu tu idiotów mamy w W-chu.
        • Gość: did Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 16:10
          Niestety mamy....ciągle zaglądam na forum z nadzieją,że poziom skoczy chociaż półkę wyżej..ale nie ma szans. Zastanawiam się,czy to FAS czy brak kultury i wspomniana już wielokrotnie frustracja nieudaczników i niedouków...
        • fuj_fuj Re: Świdnickie przybłędy 01.05.12, 21:37
          Nie pisz tak, to EWENEMENT na skalę całego miasta. Nie należy sądzić że takich nienawistnych debili jest więcej niż paru, do tego działają w "zmowie". Choć może być też tak żę to jeden troll generuje te wszystkie paszkwile.
          Trza śmierdziuch krótko gonić !
      • Gość: ... Re: Świdnickie przybłędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 15:09
        eno due a na Piaskowej to co się wypasało ? Twoje argumenty są śmiechu warte. Idż weż łopatkę i pobaw się w piasku :)
        • Gość: obiektywny powiem tak IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 15:20
          Czy to nie jest tak że Świdnica nas obraża , my wiemy jak jest u nas w mieście ale oni też nie mają za cudownie jak to opisują w Świdnicy nie brakuje patologii, brudu itd. więc Świdnica powinna najpierw patrzeć u siebie co się dzieje a nie u nas.
          • Gość: :) Re: powiem tak IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 15:23
            Na Piaskowej to się pasało bydło wieśniaków ze Szczawnobyla. Pogoniliśmy to tałatajstwo i teraz mamy tam market Real :P
      • Gość: did Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 16:07
        Świdnica to miasto idiotów, sfrustrowanych ludzików żerujących na innych miastach, my wałbrzyszanie nie pozwolimy aby Świdnica, "świdniczyła" nam w regionie, ich czas już dawno dobiegł końca, czym to gów...no się szczyci ? księstwem w którym zamku nie mieli, takie świdnickie chojraki a na wystawę kwiatów przyjechali się promować do naszego miasta,, niech się poszczycą że w latach 80 i 90, na polanie na osiedlu młodych koło przychodni bydło wypasali a oni mi tutaj o mieście będą pisali , naśmiewają się z biedaszybów tylko że oni pracują na te biedaszyby , a nie tak jak Świdnica okrada innych i żyją z tego, nasze miasto musi się odgrodzić wielkim murem od wsi Świdnica.

Świdnica to jak Hitler on też chciał zagrabić Polskę i aby nasz kraj nie istniał , tak samo Świdnica chciała by zagrabić Wałbrzych aby nasze miasto nie istniało

Hm....to samo chciałabym napisać o swoich "rodakach" z Wałbrzycha.....Taką właśnie "klasę" mają wałbrzyszanie....wstyd mi, że tu mieszkam.
        • Gość: KSG Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 16:44
          Jebać Polonie Swidnica !
          • Gość: gość Re: Świdnickie przybłędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 19:31
            gościu z dialogu net juz Ci pisali ,ze jesteś idiotą grafomanem ? Sądzę ,że tak bo twoja głupota jest...porażająca . Lecz nogi debilu ...
            • Gość: WWS Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 19:47
              Longina pomścimy
        • Gość: z Re: Świdnickie przybłędy IP: 212.160.143.* 01.05.12, 17:53
          Wychodzą lata wyszydzania i obrażania.
          • Gość: Z walbrzycha do did IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 20:36
            My Wałbrzyszanie mamy honor i godność, nam śmieci nie będą całe życie ubliżać, przez tyle lat znosiliśmy ich obelgi i głupie dogadywanie, czas śmieciom pokazać że nie są lepsi za jakiś się uważają, czas nadszedł żeby śmieci sprowadzić do pionu , jak byś nie zauważyła Wrocław też ma problemy z tymi śmieciami, nam wytykają brudy a u siebie śmieci nie widzą, darmozjady.
        • fuj_fuj Re: Świdnickie przybłędy 01.05.12, 21:40
          Przecież to prowokacja... a Ty pisząc to co napisałeś dowiodłeś tylko jej skuteczności.
          Gonić śmierdzieli co tak piszą. Bez wdawania się w dyskusję, czyli najzwyczajniej "nie karmić trola" !
      • fuj_fuj Re: Świdnickie przybłędy 01.05.12, 21:34
        Kto ci kmieciu dał prawo wypowiadać się per "my wałbrzyszanie"?
        Żaden nienawistny debil nie będzie moim reprezentantem.
        Skoro "Świdnica jest jak Hitler" to ty jesteś niczym zwierz, co to sra pod siebie i żre to co wysra.
        Jesteś głupi a z głupotą trzeba walczyć ! Nie powinno być tolerancji dla tego typu zachowań !
        Także spadaj śmierdzący śmieciu z forum !

P.S. Język ostry, ale człowiekowi flaki w bebechach się przewracają jak czyta po raz kolejny te NIEBEZPIECZNE teksty.
        • Gość: Z miasta do fuj_fuj IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 22:26
          A czytałeś frajerzyno co piszą o Wałbrzychu nawet ich śmieszny przywódca wiceprezydent Skórka i my mamy cicho siedzieć i patrzeć jak śmieci nam plują w twarz ? chyba że lubisz taki hardkor jak ci wieśniaki plują w twarz, to twoja sprawa, ale my nie będziemy tolerować bydła.
        • Gość: burak Re: Świdnickie przybłędy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 22:28
          EJ TAM NAWET SĄ TOREBKI DO ZBIERANIE ODCHODÓW PSICH, SZACUN DLA WŁODARZY MIASTECZKA
          • Gość: ej Re: Świdnickie przybłędy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 23:21
            co z tego że mają torebki jak nie mają zamku i pałacu ani fabryk tylko dzieki WSSE
            • Gość: ss Re: Świdnickie przybłędy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 23:26
              ale maję latawca i 1000% razy lepszych lekarzy ,i przede wszystkim brak szemiejjjjjjeja, jak go zwał tak zwał??????
              • Gość: TVN24 do ss IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.12, 00:00
                hahah no teraz to się uśmiałem do łez coś ci pokażę na temat tego Latawca oraz Świdnickich lekarzy .

Tu ucierpieli pacjenci nawet są skutki śmiertelne także to wszystko w krótkim czasie się odbyło więc jaki on jest dobry ?

1 www.swidniczka.com/news,single,init,article,3801

2 warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/1994618,matka-walczy-o-zdrowie-syna,id,t.html

3 kontakt24.tvn.pl/artykul,polska-sluzba-zdrowia,208655.html

4 kontakt24.tvn.pl/artykul,choroba-bledy-lekarzy-smiec,267956.html

5 www.swidniczka.com/news,single,init,article,5539

A TUTAJ JAKO SZPITAL AFERY

swidnica.naszemiasto.pl/artykul/708158,szpital-latawiec-juz-drugi-ordynator-oskarzony,id,t.html
                strzegomiak.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=2287:dyrektor-szpitala-%E2%80%9Elatawiec%E2%80%9D-odwo%C5%82any-%E2%80%93-za-nadu%C5%BCycia-finansowe&Itemid=555
                • Gość: ..... Re: do ss IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 23:07
                  Nic do was nie dociera puste świnickie łby.
    • kaziopiwosz Re: Świdnickie przybłędy 03.05.12, 23:45
      Ja też nie lubię Świdnicy.

Nie wiem tylko, czy to efekt tego, że Wałbrzych jest większy, czy efekt kompleksów z racji uboższej historii mojego miasta.

Wałbrzyskich trollów stawiam jednak na równi z ich świdnickimi odpowiednikami. Ot, co.
      • Gość: Wroc Re: Świdnickie przybłędy do kaziopiwosz IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 00:07
        Tak a co Świdnica ma bogatą historie ? historie można zmyślić jak bajkę liczy się teraźniejszość, a fakty na temat Świdnicy są w kiepskim stanie. Na wrocku też mamy z bandą idiotów dużo problemów więc nie dziwie się Wałbrzychowi że tak ich traktują. Przecież każdy idiota ze Świdnicy myśli że Świdnica to pępek świata i że należą im się ukłony po kolana.

Pozdrawiam z Wrocławia, miasta marzeń wielu Polaków.
        • Gość: ... Re: Świdnickie przybłędy do kaziopiwosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 08:08
          Czy nie można zablokować tego przygłupa z dialogu ? Admin obudź się wreszcie ze snu czy to forum niedowartościowanych paranoików (mających fobię Świdnicy) czy forum miejskie ?
          • Gość: walbrzych do gościa .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 12:47
            Nie wiem skąd ty jesteś ale wydaje mi się że ze Świdnicy, w Wałbrzychu i okolicach mają bardzo dużo osób internet z dialogu, mam ja ma mój sąsiad i sąsiadka, mają firmy, mają internet z dialogu osoby w innych dzielnicach i innych ulicach, mają dialog w Głuszycy w Boguszowie oraz Świebodzicach, czyli wniosek jest taki że internet z dialogu mają kilkanaście tysięcy odbiorców.

Czy Ty uważasz że internet z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl posiadasz tylko TY ? skoro tak uważasz to proponuję Ci się udać do lekarza na ulicę Batorego.
            • Gość: Dialog OK Re: do gościa .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 15:02
              To skandal, żeby dziecko neostrady zwracało uwagę dialogowcom.
              • Gość: walbrzych do Dialog OK IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 15:10
                No a dziwisz się jak Świdnica myśli że tylko jedna osoba ma dialog :P ale cóż czego można się spodziewać po naszych sąsiadach jak u nich internet to nowość, a dialog to znają tylko z naszego forum. Plusa chyba też nie mają ani Netii, a w ogóle Neostradę to myślą że tylko ma Świdnica heheh.
                • Gość: db Re: do Dialog OK IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 13:01
                  Nie dziwię się.
                  • Gość: ... Re: do Dialog OK IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 14:16
                    Marcinku razem z klakierami tobie podobnymi już Ci pisali ,ze jesteś głąbem ? Ja z dialogu to potwierdzam i chyba zmienię operatora bo wstyd mi za ciebie niedowartościowana sieroto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka