Gość: Aga IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.07.12, 00:12 Proszę o polecenie dobrego dj na wesele. Myślałam o dj Mirku, jeśli ktoś miał z nim do czynienia proszę o opinie, a może jakiś inny byłby godny uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:16 Byłem na czterch weselach na których on grał i polecam go bardzo fajnie prowadzi wszystko widac ze natym się zna, orkiestra się przy nim chowa bo nie robi takich długich przerw. A jeśli chodzi o wideofilmowanie to polecam firme z pisarzowic bardzo pomysłowo i ciekawie nagrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Dj na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.12, 13:25 Jak dzwoniłam w styczniu to miał wolny tylko jeden termin 29 września więc lepiej się pospiesz jeśli ma grać np w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Dj na wesele IP: *.play-internet.pl 30.07.12, 07:48 orkietra musi robić przerwy nie po to zeby napić sie alkoholu tylko po to by odpocząć głosowo a dj tak sie nie namęczy a kase chce taka jak zespoły moim zdniem nie można porównywać zespoł do dj jesli ktoś mówi ze zespół jest gorszy o dj to nie ma pojecia oczym pisze ja na swoje wesele oczywiście miałam zespół chyba bym sie spaliła ze wstydu mająć dj na weselu to nie dyskoteka . Odpowiedz Link Zgłoś
ms-dj Re: Dj na wesele 25.09.12, 15:40 Najlepsza oprawa muzyczna DJ Koszalin, DJ na wesele koszalin, dj na wesele szczecin Wodzirej Koszalin www.msdj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 23:55 Polecam Dj Endriu z Łodzi - sprawdzony. Bawiłem się na 3 weselach gdzie grał (783-743-673) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dj na wesele IP: *.meganet24.pl 15.08.12, 19:08 Polecam Pana Rolanda i Pawła 695 835 804 są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dj na wesele IP: *.meganet24.pl 15.08.12, 19:12 Polecam Panów Rolanda i Pawła ze Świebodzic są niesamowici, podaje numer 695 835 804 Mają stronkę ale nie wiem jak sie nazywają jako oprawa muzyczna. Odpowiedz Link Zgłoś