IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.07.12, 09:27
Pytanie do fachowców. Kupiłem tv sony bravia 40 kdl ex 72. Nie mogę usunąć paska menu, ktory pojawia się u góry ekranu, a następnie u dołu. Z instrukcji nic nie wynika, w sklepie nie wiedzą, nie wie również wezwany fachowiec od napraw tv. Może wie ktoś z Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: pomocny Re: bravia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 09:43
      W telewizorze wciśnij przycisk home. masz przełączony tryb demo.
      Pozdrawiam.
      • Gość: pomocny Re: bravia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 09:44
        tylko w tv nie w pilocie..;)
        • Gość: fizyk Re: bravia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 10:01
          odklej naklejke
    • Gość: dd Re: bravia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.07.12, 17:34
      Wielkie dzięki, w końcu się udało.
      • Gość: Adam Re: bravia IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 18:37
        I JAK SIĘ SPISUJE TELEWIZOR?
        • Gość: dd Re: bravia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 09:47
          Dziękuję. Obraz bardzo wyrazisty, dźwięk ok. Na razie bez zastrzeżeń. Mankamentem jest skąpa instrukcja, wielu spraw trzeba się domyślać, działać wręcz intuicyjnie.
          • Gość: użytkownik Re: bravia IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 13:13
            ex720 to nawet dobry tv, wadą jest to że nie czyta za wiele formatów z pendriva, za to obraz dużo lepszy w stosunku do samsunga 40es6570, czerni idealnej też tam nie ma ale niestety to taka wada wszystkich tv krawędziowo podświetlanych diodami led.
            jeśli chodzi o 3D to wygląda w miare ok, ale bez rewelacji, daje się wyczuć zmęczenie po dłuższym oglądaniu( okulary aktywne).
            jeśli komuś nie zależy za bardzo na świetnej dynamice obrazu to polecam, jak ktoś jest wyczulony na delikatne smużenie z bliskiej odległości to niech lepiej wybierze inny tv
            Aha, te 200hz to takie lekkie naciąganie bo tv może ma 100hz :) 200 niby hz to po prostu podbicie procesorem niby odświerzania
    • Gość: dd Re: bravia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 17:53
      Dziękuję Użytkowniku za rzeczową opinię. Ja ten tv kupiłem rodzicom, sam mam 5-letnią bravię. A co powiesz o samsungu ue 60 d 8000? Ktoś mi go polecił, ja nie mam rozeznania w tv i nie mam czasu się w to zagłębiać. Z góry dziękuję za mądrą opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka