Dodaj do ulubionych

do 57 Jurand

25.03.13, 22:23
".... szerzą bezdennie głupi i żenujący kult JPII, zmarłego przed 8 laty dyktatora Watykanu".
Może nie wiesz, ale dla wielu ludzi JPII był i jest wzorem do tego w jakiej formie przeżyć to doczesne życie. Jeśli nie zgadzasz sie z tym-OK! Ale dlaczego to cię tak denerwuje?
Obserwuj wątek
    • 57jurand Re: do 57 Jurand 25.03.13, 22:49
      Autorem tych słów jest pan Cioch ja tylko cytuje. czyli upowszechniam zdanie innych, co cezura się marzy koledze. Dla mnie JPII to głowa państwa a jako taka podlega ocenie jak każdy polityk.
      Mam chyba do tego prawo, a może o czymś nie wiem . Może Polska to już wyznaniowe państwo .
      • forummm Re: do 57 Jurand 26.03.13, 01:04
        57jurand napisał:

> Autorem tych słów jest pan Cioch ja tylko cytuje. czyli upowszechniam zdanie i
        > nnych, co cezura się marzy koledze. Dla mnie JPII to głowa państwa a jako taka
        > podlega ocenie jak każdy polityk.
        > Mam chyba do tego prawo, a może o czymś nie wiem . Może Polska to już wyznanio
        > we państwo .

A nie masz idioto swojego zdania ? czy po prostu musisz tak pisać bo Ruch Palikota tak ci każe ? a może wkraczasz w fazę demencji ?. Mi się wydaje że JPII cie denerwuje bo walczył z czerwonymi a ty jesteś od czerwonych.

NKWD co w rodzinie to nie zginie.
        • feldkuratkatz99 Re: do 57 Jurand 26.03.13, 01:15
          forummm napisał(a):

> 57jurand napisał:
          >
          > > Autorem tych słów jest pan Cioch ja tylko cytuje. czyli upowszechniam zd
          > anie i
          > > nnych, co cezura się marzy koledze. Dla mnie JPII to głowa państwa a jak
          > o taka
          > > podlega ocenie jak każdy polityk.
          > > Mam chyba do tego prawo, a może o czymś nie wiem . Może Polska to już wy
          > znanio
          > > we państwo .
          >
          > A nie masz idioto swojego zdania ? czy po prostu musisz tak pisać bo Ruch Palik
          > ota tak ci każe ? a może wkraczasz w fazę demencji ?. Mi się wydaje że JPII cie
          > denerwuje bo walczył z czerwonymi
          a ty jesteś od czerwonych.
          -----
          No nawet z Jaruzelskim się obsciskiwał.
          • 57jurand Re: do 57 Jurand 26.03.13, 09:47
            Właśnie skończyłem czytać wspomnienia generała, i jak bym poszperał to nie takie kwiatki bym znalazł, na pewno uważał generała za czlowieka rozsądnego.
            • koni8848 do forumm 26.03.13, 09:58
              ty forumm się nie udzielaj tu,bo sam nie lepszy jesteś...ZAMKNIJ PAPKE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka