13.wal 18.05.13, 20:24 Może emilek,yann, jurand et consortes zamiast szczekać na forum - zorganizują taki marsz. Obiecuję będę widzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
57jurand Re: Marsz SZMAT! 22.05.13, 21:32 Pani o nazwisku na litere P. SIĘ NIE KRYTYKUJĘ to taka nasza przpióreczka. No gdy by to powiedział pan Palikot to pomyje by się lały beczkami. Ale jak już pisałem moranie zabużeni tak właśnie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
13.wal Re: Marsz SZMAT! 22.05.13, 22:29 Jurandzie! Masz rację: "> Ale jak już pisałem moranie zabużeni tak właśnie mają." Ps. Dyslekcja czy wiadoma choroba -:) Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Marsz SZMAT! 24.05.13, 20:50 www.ruchpalikota.org.pl/ruch-kobiet/kolorowe-szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Marsz SZMAT! 25.05.13, 12:13 Przeczytałem pewien komentarz " Nie byłam na tym marszu szmat, gdyż nie jestem szmatą " i chyba autorka miała racje bo jak by była szmatą to by poszła na taki marsz. A że nie uważa się za szmatę więc nie poszła. Poza tym co te kobiety sobą reprezentowały porozbierały się w miejscu publicznym, bo ulica nie jest od tego aby latać z " gołą piz..dą " po ulicy i coś tam robić. Druga sprawa co tam robili faceci w sukienkach ? czy oni też zostali zgwałceni i są szmatami ? no bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Marsz SZMAT! 25.05.13, 12:21 Kilka przypadków W Legnicy policja musiała zając się tropieniem nagich kobiet, które tańczyły w deszczu pod osłoną nocy na jednej z ulic. Zawiadomienie o popełnieniu wykroczenia złożył legniczan, który zażądał ukarania pań za nieobyczajne zachowanie. W Jeleniej Górze z sali sądu został wyproszony został dziennikarz, który przyszedł na rozprawę w krótkich szortach. W Świebodzicach mieszkańców zbulwersował jeden z pracowników Ośrodka Sportu i Rekreacji, który w ciepłe dni chodzi po obiekcie bez koszulki. - Czy pracą tego "pana w gaciach" jest opalanie czy gorszenie swoim nagim wielkim brzuchem dzieci, które grają tam w piłkę – pytali w liście do burmistrza mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
majk-i do forumm szmaty 25.05.13, 16:03 ''forumm'' czy jak ci tam jesteś Szmatą razem z jan 17 podajcie sobie ręce...banda zboków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: do forumm szmaty 25.05.13, 17:44 majk-i napisał(a): >ba > nda zboków!!!! majk-i , moja mordko, ty znasz też wiele numerków, jeszcze do dzisiaj ciarki mnie przechodzą na wspomnienie..... Odpowiedz Link Zgłoś