Dodaj do ulubionych

ubój rytualny

15.07.13, 21:08
. W oświadczeniu izraelskiego ministerstwa spraw zagranicznych napisano, że zakaz jest "absolutnie nie do przyjęcia"...
nie jestem antysemitą ale takie żydowskie popierdułki zmuszają do stwierdzenia, że m.in kwestia Palestyny jest "absolutnie nie do przyjęcia".
Ps. Dlaczego żydzi starają się konfliktować z całym światem ( tym biedniejszym oczywiście)?
Obserwuj wątek
    • forummm Re: ubój rytualny 15.07.13, 21:18
      13.wal napisał(a):

> . W oświadczeniu izraelskiego ministerstwa spraw zagranicznych napisano, że zak
      > az jest "absolutnie nie do przyjęcia"...
      > nie jestem antysemitą ale takie żydowskie popierdułki zmuszają do stwierdzenia
      > , że m.in kwestia Palestyny jest "absolutnie nie do przyjęcia".
      > Ps. Dlaczego żydzi starają się konfliktować z całym światem ( tym biedniejszym
      > oczywiście)?

Czy znowu masz zamiar rozpocząć temat i go nie skończyć ?
    • zul_swidnicki Re: ubój rytualny 15.07.13, 21:46
      Żydzi nie mają tu nic do gadania. Mogą sobie u siebie nawijać pejsy na uszy, nam nie będą dyktować co mamy robić.
      • forummm Re: ubój rytualny 15.07.13, 21:50
        zul_swidnicki napisał:

> Żydzi nie mają tu nic do gadania. Mogą sobie u siebie nawijać pejsy na uszy, na
        > m nie będą dyktować co mamy robić.

To tak jak i ty w Wałbrzychu.
        • zul_swidnicki Re: ubój rytualny 15.07.13, 21:53
          Też Cię kocham forumku słonko ty moje, buzi, buzi :))
          • forummm Re: ubój rytualny 15.07.13, 21:58
            zul_swidnicki napisał:

> Też Cię kocham forumku słonko ty moje, buzi, buzi :))

Weź zboczeńcu bujaj się i nie pisz tak do mnie bo sobie nie życzę.
            • zul_swidnicki Re: ubój rytualny 15.07.13, 22:01
              No kochanie nie bądź taki nadęty, ja nie lubię jak się tak nadymasz bo ci gazy wtedy odchodzą. Daj lepiej buzi kochanie i chodź pójdziemy już na ten słynny basen.
          • 13.wal Re: ubój rytualny 15.07.13, 22:01
            dzięki zulu i forummm - obaj jesteście sobie warci. Umówcie się na piwo, pogadajcie,popijcie a jak nie dogadacie się dajcie sobie po ryju.
            • zul_swidnicki Re: ubój rytualny 15.07.13, 22:02
              No właśnie proponuję mu buzi a on nie chce :(
              • forummm Re: ubój rytualny 15.07.13, 22:05
                Ja go mam gdzieś starego pryka który siedzi i pisze głupoty pod wieloma nickami i już się sam myli z którego pisze.
              • pozor_vlack Re: ubój rytualny 15.07.13, 22:07
                Pewnie jestem staroświecki, ale jak można zakatrupić kurczaka ze znieczuleniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka