Dodaj do ulubionych

Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców

16.07.13, 22:07
www.wiocha.pl/64795,Tyle-bierze-moj-koles-za-numerek
Obserwuj wątek
    • zul_swidnicki Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 16.07.13, 22:16
      EPIC FAIL pokazałeś swoją fotkę ? Mój Boże jakim trzeba być ......... żeby się nazwać EPIC FAIL GUY :)))))
      • forummm Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 16.07.13, 22:42
        zul_swidnicki napisał:

> EPIC FAIL pokazałeś swoją fotkę ? Mój Boże jakim trzeba być ......... żeby się
        > nazwać EPIC FAIL GUY :)))))

hahahaha typowy idiota świdnicki nic nie potrafi sam wymyślić
      • edekzzedek Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 12:52
        Przetłumacz to co napisałeś.

zul_swidnicki napisał:

> EPIC FAIL pokazałeś swoją fotkę ? Mój Boże jakim trzeba być ......... żeby się
        > nazwać EPIC FAIL GUY :)))))
        • zul_swidnicki Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 13:07
          Nasz szanowny kolega forummm występował na tym 'czcigodnym' forum pod nickiem EPIC FAIL GUY.
          • edekzzedek Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 13:11
            Prosiłem o przetłumaczenie a nie wyjaśnienie.
            Więc jak to tłumaczysz ten zapis jak go rozumiesz.

zul_swidnicki napisał:

> Nasz szanowny kolega forummm występował na tym 'czcigodnym' forum pod nickiem E
            > PIC FAIL GUY.
            • zul_swidnicki Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 14:02
              Zestawiłem tytuł fotki z dawnym nickiem forumma. O co ci jeszcze chodzi?
              • edekzzedek Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 14:15
                Chodzi o przetłumaczenie tego// lub wyjaśnij jak Ty to rozumiesz ///jestem bardzo ciekawy skąd u ciebie takie "podjaranie" takim zapisem.

zul_swidnicki napisał:

> Zestawiłem tytuł fotki z dawnym nickiem forumma. O co ci jeszcze chodzi?
                • zul_swidnicki Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 14:19
                  Nie 'jaram się' zapisem. Staram się uświadomić szanownemu koledze 'forummm', że moralność Kalego czyli jak forummm pluje to być dobrze a jak plują na forumma to być źle może być dla niego szkodliwa.
                  • edekzzedek Re: Hahah dobre dobre coś w stulu palikotowców 17.07.13, 14:37
                    Czy to ma być groźba /// dalej nie rozumie bo Ty "jarasz" się zapisem ///już któryś raz z kolei czytam ten zapis wklejany przez Ciebie /// więc pytam się co on oznacza /// lub jak Ty go odbierasz /// dlaczego nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie.

zul_swidnicki napisał:

> Nie 'jaram się' zapisem. Staram się uświadomić szanownemu koledze 'forummm', że
                    > moralność Kalego czyli jak forummm pluje to być dobrze a jak plują na forumma
                    > to być źle może być dla niego szkodliwa.
                  • qwe33 ... z tym tylko, 17.07.13, 14:39
                    ... że EPIC FAIL GUY - to nie forummm

zul_swidnicki napisał:

> Nie 'jaram się' zapisem. Staram się uświadomić szanownemu koledze 'forummm', że
                    > moralność Kalego czyli jak forummm pluje to być dobrze a jak plują na forumma
                    > to być źle może być dla niego szkodliwa.
                    • edekzzedek kwiat inteligencji 17.07.13, 15:01
                      Następny kwiat inteligencji wypowiada się na forum nie w temacie//// czy dużo jeszcze tutaj jest takich inteligentnych inaczej.

qwe33 napisał:

> ... że EPIC FAIL GUY - to nie forummm
                      >
                      > zul_swidnicki napisał:
                      >
                      > > Nie 'jaram się' zapisem. Staram się uświadomić szanownemu koledze 'forumm
                      > m', że
                      > > moralność Kalego czyli jak forummm pluje to być dobrze a jak plują na fo
                      > rumma
                      > > to być źle może być dla niego szkodliwa.
                      >
                      >
                      • qwe33 Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 15:10
                        Chcesz powiedzieć, że "EPIC FAIL GUY" to ta sama osoba co "forummm"?, czy masz jakiś inny zarzut, że wyzywasz mnie od "inteligentnych inaczej"?

Zauważ, że tylko w tej kwestii zabierałem głos...

napisał: edekzzedek

> Następny kwiat inteligencji wypowiada się na forum nie w temacie//// czy dużo j
                        > eszcze tutaj jest takich inteligentnych inaczej.
                        >
                        > qwe33 napisał:
                        >
                        > > [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,168,145727573,145760500,Re_Kolejni_Ka
                        > rierow
                        > > icze_patrzcie_na_to_to_skan.html]... że EPIC FAIL GUY - to nie "forummm"[
                        > /url]
                        • forummm Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 21:30
                          qwe33 napisał:

> Chcesz powiedzieć, że "EPIC FAIL GUY" to ta sama osoba co "forummm"?, czy masz
                          > jakiś inny zarzut, że wyzywasz mnie od "inteligentnych inaczej"?
                          >
                          > Zauważ, że tylko w tej kwestii zabierałem głos...

edzio pyta co oznacza EPIC FAIL GUY, on nie pyta kto jest kim to chyba różnica ani ty ani śmieszny yann17 nie potraficie odpowiedzieć słusznie edzio to ujął.
                          • yann17 Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 21:38
                            To taki debilek jak forummm

Epic Fail Guy (Człowiek Ponoszący Epickie Porażki) narodził się w 2006 roku, tuż po premierze filmu "V for Vendetta". Przedstawia człowieczka w masce Guya Fawkesa, a używa się go, by podkreślić rozmiary czyjejś porażki.
                            • forummm Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 22:13
                              yann17 napisał:

> To taki debilek jak forummm
                              >
                              > Epic Fail Guy (Człowiek Ponoszący Epickie Porażki) narodził się w 2006 roku, tu
                              > ż po premierze filmu "V for Vendetta". Przedstawia człowieczka w masce Guya Faw
                              > kesa, a używa się go, by podkreślić rozmiary czyjejś porażki.

Debila to masz w domu a nawet dwóch, pokrako świdnicka.
                            • edekzzedek Re: Ochłonij edekzzedek 18.07.13, 16:51
                              Drogi zul_swidnicki twoja wypowiedź jest mało inteligentna/// wprost z rynsztoku /// proponuję abyś założył tą maskę Guya Faw kesa /// świetnie będzie się prezentowała na Tobie /// ciekawe jak długo nad tym myślałeś /// może źródło podasz do tego co napisałeś /// czy jesteś też pewien i świadom tego co napisałeś.

____________________________________________________
                              Kwiat inteligencji jest tak pusty jak kostka na świdnickim rynku.

yann17 napisał:

> To taki debilek jak forummm
                              >
                              > Epic Fail Guy (Człowiek Ponoszący Epickie Porażki) narodził się w 2006 roku, tu
                              > ż po premierze filmu "V for Vendetta". Przedstawia człowieczka w masce Guya Faw
                              > kesa, a używa się go, by podkreślić rozmiary czyjejś porażki.
                          • qwe33 Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 22:01
                            forummm napisał(a):

> edzio pyta co oznacza EPIC FAIL GUY,

A to "edzio" z googli nie umie skorzystać? To nie boli!

> on nie pyta kto jest kim

Gdybyś uważnie przestudiował "drzewko" wiedziałbyś, że nie "edziowi" odpowiadałem, lecz "żulowi"
                            • forummm Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 22:15
                              qwe33 napisał:

> forummm napisał(a):
                              >
                              > > edzio pyta co oznacza EPIC FAIL GUY,
                              >
                              > A to "edzio" z googli nie umie skorzystać? To nie boli!
                              >
                              > > on nie pyta kto jest kim
                              >
                              > Gdybyś uważnie przestudiował "drzewko" wiedziałbyś, że nie "edziowi" odpowiadał
                              > em, lecz "żulowi"
                              >

Ale zul nie pytał abyś ty odpowiadał, także nie mądruj się tak.
                              • qwe33 Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 22:36
                                forummm napisał(a):

> Ale zul nie pytał abyś ty odpowiadał, także nie mądruj się tak.

Wiem, że nie pytał.
                                A nie pytał dlatego, bo żył w błędnym przeświadczeniu, że Ty i EPIC FAIL GUY to jedna i ta sama osoba i...
                                o ile to porównanie Ciebie nobilituje o tyle kogoś, kto używał podpisu EPIC FAIL GUY obraża.
                                Dlatego, postanowiłem wyprowadzić go z tego błędnego rozumowania...

Czy wszystko zrozumiałeś?
                                Jeśli nie, pytaj śmiało, chętnie wyjaśnię.
                                • forummm Re: Ochłonij edekzzedek 17.07.13, 23:35
                                  qwe33 napisał:

> Wiem, że nie pytał.
                                  > A nie pytał dlatego, bo żył w błędnym przeświadczeniu, że Ty i EPIC FAIL GUY to
                                  > jedna i ta sama osoba i...
                                  > o ile to porównanie Ciebie nobilituje o tyle kogoś, kto używał podpisu EPIC FAI
                                  > L GUY obraża.
                                  > Dlatego, postanowiłem wyprowadzić go z tego błędnego rozumowania...
                                  >
                                  > Czy wszystko zrozumiałeś?
                                  > Jeśli nie, pytaj śmiało, chętnie wyjaśnię.

To jak wiesz to nie wiem po co się wypinasz poza orkiestrę, nie tobie jest też oceniać czy kogoś to obraża czy nobilituje, ja nie mam problemów ze swoją wartością, jeżeli jakiś idiota chce tak myśleć niech sobie myśli. Nie każdy jest gejem czy świdniczaninem który próbuje się dowartościować na forum, a jeżeli chodzi o tamten nick to może to jest twój nick, a szczypiesz się z tym jak to przekazać.
                                  • qwe33 Re: Ochłonij edekzzedek 18.07.13, 09:50
                                    forummm napisał(a):

> ja nie mam problemów ze swoją wartością,

I to jest Twój problem...
                                    • forummm Re: Ochłonij edekzzedek 18.07.13, 11:35
                                      qwe33 napisał:

> forummm napisał(a):
                                      >
                                      > > ja nie mam problemów ze swoją wartością,
                                      >
                                      > I to jest Twój problem...

Właśnie to nie jest problem bo nie wchodzę na forum aby się dowartościować, nie robię z siebie jakiegoś kwiata inteligencji a później udaję że wiem o co chodzi, wy kwiatki inteligencji pokazaliście tą inteligencje edziowi na proste pytanie nie potraficie odpowiedzieć, takie z was inteligenciaki. No ale cóż w życiu ktoś nie może być kimś, to chociaż na forum poudaje kogoś. Tylko jak widać nie zawsze wychodzi popisywanie się swoją niby inteligencją.
                                    • edekzzedek Re: Ochłonij edekzzedek 18.07.13, 16:40
                                      Tutaj forummm ma rację /// forummm w tym przypadku utarł Wam nosa //// ale cóż nie zawsze jest się we wszystkim najlepszym.

________________________________________________
                                      Kwiatki inteligencji poległy na prostym pytaniu WSTYD
                                • forummm a jeszcze jedno 17.07.13, 23:41
                                  qwe33 napisał:

> Wiem, że nie pytał.
                                  > A nie pytał dlatego, bo żył w błędnym przeświadczeniu, że Ty i EPIC FAIL GUY to
                                  > jedna i ta sama osoba i...
                                  > o ile to porównanie Ciebie nobilituje o tyle kogoś, kto używał podpisu EPIC FAI
                                  > L GUY obraża.
                                  > Dlatego, postanowiłem wyprowadzić go z tego błędnego rozumowania...
                                  >
                                  > Czy wszystko zrozumiałeś?
                                  > Jeśli nie, pytaj śmiało, chętnie wyjaśnię.

Jak byś nie zauważył to to coś świdnickiego z niewiadomych przyczyn śmiało się z nicka, niby zgrywasz takiego inteligenta a tu proszę.
                                  • pozor_vlack Re: a jeszcze jedno 18.07.13, 11:28
                                    forummm napisał(a):
                                    > niby zgrywasz takiego inteligenta a tu proszę.

qwe33 to zakamuflowana opcja niemiecka.
                                    • forummm Re: a jeszcze jedno 18.07.13, 11:38
                                      pozor_vlack napisała:

> forummm napisał(a):
                                      > > niby zgrywasz takiego inteligenta a tu proszę.
                                      >
                                      > qwe33 to zakamuflowana opcja niemiecka.

Po prostu udaje wielkiego inteligenta jak yann17 a nie potrafili odpowiedzieć na proste pytanie, ale oni są inteligentni, jak by wszyscy byli tak inaczej inteligentni to świata już by dawno nie było.
                                      • pozor_vlack Re: a jeszcze jedno 18.07.13, 12:19
                                        forummm napisał(a):
                                        >jak by wszyscy byli tak inaczej int
                                        > eligentni to świata już by dawno nie było.

No cóż, Pan Bóg rozum odebrał., bo gdyby mieli światłość
                                        umysłu, nigdy nie porwaliby się na samotną walkę ze wszystkimi...
                                        • forummm Re: a jeszcze jedno 18.07.13, 12:49
                                          pozor_vlack napisała:

> forummm napisał(a):
                                          > >jak by wszyscy byli tak inaczej int
                                          > > eligentni to świata już by dawno nie było.
                                          >
                                          >
                                          > No cóż, Pan Bóg rozum odebrał., bo gdyby mieli światłość
                                          > umysłu, nigdy nie porwaliby się na samotną walkę ze wszystkimi...

Nie wiem czy to pan Bóg czy kto ale ale inteligencją się nie popisali, a zul swidnicki czyli yann17 jak się migał od odpowiedzi nie wiedział chyba co ma napisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka