forummm 03.08.13, 21:23 Do zobaczenia w Krakowie! 3 miliony młodych katolików i papież na plaży Copacabana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 08:28 Taki tłum z łatwością namierzy pojedynczego araba z neseserem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 09:19 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Taki tłum z łatwością namierzy pojedynczego araba z neseserem. Nie będzie kłopotu. _______________________________________________________ RACJA w Tv Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 10:58 Jurand dobrze gada, polać mu ! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 11:14 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Jurand dobrze gada, polać mu ! Przecież on nawet nie wie co gada. Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 11:18 forummm napisał(a): > > Jurand dobrze gada, polać mu ! > > Przecież on nawet nie wie co gada. Podobnie jak ta kobita obok. Te dokumenty o właściwościach leczniczych wody są zapewne podpisane przez Andersena lub braci Grimm. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 11:25 spostrzegawczy_wch napisał(a): >Jurand dobrze gada, polać mu ! Mało, całą flaszkę dać. Uwaga – 9:06, „Jaś Fasola” wysiada przy Panu Jurku. -Wie Pani, nie chcę tu wracać do starych czasów, bo mnie osobiście w.....w osiemdziesiątym szóstym roku uwięziono na Stadionie Zagłębia po tych zajściach marcowych w Radomiu, znaczy czerwcowych w Radomiu. Tak że my się... tak więc Pani ma takie skojarzenia ze stadionem, a ja..... Buchachachacha.....iiiiiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 11:31 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Podobnie jak ta kobita obok. Te dokumenty o właściwościach leczniczych wody są > zapewne podpisane przez Andersena lub braci Grimm. Trochę wcześniej pacanie. Katolicka świątynia pw. Matki Bożej Bolesnej była wzmiankowana w "Liber fundationis episcopatus vratislaviensis" z 1305 roku. O cudownym kościółku można przeczytać w kronice kronikarza świdnickiego Ephraina Ignatiusa Nasa pod tytułem "Phoenix redivivus" z 1667r Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 11:53 pozor_vlack napisało: > O cudownym kościółku można przeczytać w kronice kronikarza świdnickiego Ephrain > a Ignatiusa Nasa pod tytułem "Phoenix redivivus" z 1667r Bardziej wiarygodne są mity greckie, a zwłaszcza część o wyprawie po złote runo :D Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 12:01 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Bardziej wiarygodne są mity greckie, a zwłaszcza część o wyprawie po złote runo > :D Wszystko zależy od wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 12:09 pozor_vlack napisała: > Wszystko zależy od wykształcenia. Rozumiem, że jesteś absolwentem KUL-u ? W takim razie nie mam więcej argumentów. Wygrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 12:18 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Rozumiem, że jesteś absolwentem KUL-u ? W takim razie nie mam więcej argumentó > w. Wygrałeś. Nie miałem możliwości skończyc WUML jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 14:20 pozor_vlack napisała: > spostrzegawczy_wch napisał(a): > > Bardziej wiarygodne są mity greckie, a zwłaszcza część o wyprawie po złot > e runo > > :D > > [b]Wszystko zależy od wykształcenia ----------- Bardzo celna uwaga zważywszy, że przeciętny polski ateista zna znacznie lepiej Biblię i historię kościoła niz przeciętny polski katolik, a to z tego wzgledu , że by zostać ateistą trzeba coś jednak przeczytać, by zostać katolikiem wystarczy być ochrzczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 14:37 feldkuratkatz99 napisał(a): > ----------- > Bardzo celna uwaga zważywszy, że przeciętny polski ateista zna znacznie lepiej > Biblię i historię kościoła niz przeciętny polski katolik, a to z tego wzgledu , > że by zostać ateistą trzeba coś jednak przeczytać, by zostać katolikiem wysta > rczy być ochrzczonym. > A prowadziłeś badania na tym co piszesz heheh czy znowu bawisz się w mądrego psychologa czy lekarz czy cholera wie kim jeszcze hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:02 feldkuratkatz99 napisał(a): >by zostać ateistą trzeba coś jednak przeczytać, by zostać katolikiem wystarczy być ochrzczonym. Łżesz, jak ktoś jest ateistą to mu Biblia zwisa, tylko takie kmioty jak ty wraz z forumową ferajną, chcące zbić kapitał polityczny na walce z katolikami, studiują Biblię dogłębniej od katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:28 pozor_vlack napisała: > feldkuratkatz99 napisał(a): > > >by zostać ateistą trzeba coś jednak przeczytać, by zostać katolikiem wysta > rczy być ochrzczonym. > > Łżesz, jak ktoś jest ateistą to mu Biblia zwisa, tylko takie kmioty jak ty w > raz z forumową ferajną, chcące zbić kapitał polityczny na walce z katolikami, s > tudiują Biblię dogłębniej od katolików. ---------- To bardzo prymitywny pogląd, który spotkać można w kometarzach (bo w artykułach redakcyjnych już nie) na fronda.pl i tego typu portalach , najczęściej płodzony przez "mędrców" którzy nie wiedza nawet co to jest Pięcioksiąg (o zawartości nawet nie wspomnę). Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:39 feldkuratkatz99 napisał(a): > ---------- > To bardzo prymitywny pogląd, który spotkać można w kometarzach (bo w artykułach > redakcyjnych już nie) na fronda.pl i tego typu portalach , najczęściej płodzon > y przez "mędrców" którzy nie wiedza nawet co to jest Pięcioksiąg (o zawartości > nawet nie wspomnę). > Oj widzisz jakiś ty "mądry" a co zrobisz jak Wikipedii nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:07 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ----------- > > Bardzo celna uwaga zważywszy, że przeciętny polski ateista zna znacznie l > epiej > > Biblię i historię kościoła niz przeciętny polski katolik, a to z tego wzg > ledu , > > że by zostać ateistą trzeba coś jednak przeczytać, by zostać katolikiem > wysta > > rczy być ochrzczonym. > > > > A prowadziłeś badania na tym co piszesz heheh czy znowu bawisz się w mądrego ps > ychologa czy lekarz czy cholera wie kim jeszcze hehe. ---------- Oczywiście, jestem ateistą i nie zliczę ilu katolików (niektórych wojujących) ośmieszyłem wykazując im elementarny brak znajomości Pisma Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:37 feldkuratkatz99 napisał(a): > ---------- > Oczywiście, jestem ateistą i nie zliczę ilu katolików (niektórych wojujących) o > śmieszyłem wykazując im elementarny brak znajomości Pisma Świętego. Ta jasne a ilu ośmieszyło ciebie np. Edek, to że czytasz pismo wcale nie musi oznaczać że je rozumiesz, ale co tam ale ty przecież uważasz się za wszechwiedzącego niedługo ogłosisz się synem bożka palikota moim zdaniem powinieneś udać się do psychiatry bo coś jest z tobą nie tak. Następnym razem przeprowadź dokładniejsze badania na tym co piszesz a w ogóle do przeprowadzania takich badań potrzeba wiedzy której nie posiadasz. Więc twoje badania są do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 15:49 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ---------- > > Oczywiście, jestem ateistą i nie zliczę ilu katolików (niektórych wojując > ych) o > > śmieszyłem wykazując im elementarny brak znajomości Pisma Świętego. ----------- to że czytasz pismo wcale nie musi o znaczać że je rozumiesz, ale co tam ale ty przecież uważasz się za wszechwiedącego ---- Wszechwiedzący to za dużo powiedziane, ale odebrałem bardzo solidne i gruntowne wykształcenie i w tak elementarnych sprawach o jakich pisze sie na tym forum jestem w stanie wypowiedzieć się kompetentnie i merytorycznie, w przeciwieństwie do psycholi którzy zakładają po kilkadziesiąt wątków o krzyżach w oknach wałbrzyskiego ratusza. Te słowa wyrzekł Pan do waszego zgromadzenia na górze spośród ognia, obłoku i ciemności donośnym głosem, niczego nie dodając. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 16:00 feldkuratkatz99 napisał(a): > Wszechwiedzący to za dużo powiedziane, ale odebrałem bardzo solidne i gruntowne > wykształcenie i w tak elementarnych sprawach o jakich pisze sie na tym forum j > estem w stanie wypowiedzieć się kompetentnie i merytorycznie. Nie wątpię, ja niestety nie uczestniczyłem w bezpłatnych szkoleniach Świadków Jehowy w dziedzinie prawd biblijnych oraz historii i literatury biblijnej w celu instruowania, przygotowywania i kształcenia ich do działania w charakterze nadzorców, starszych, sług pomocniczych, głosicieli, pionierów, misjonarzy i mówców publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Pozor! Onan! 04.08.13, 16:09 Pozor, opowiedz nam baśń o Onanie. Możesz podeprzeć się biblią lub własnym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Pozor! Onan! 04.08.13, 16:13 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Pozor, opowiedz nam baśń o Onanie. Możesz podeprzeć się biblią lub własnym dośw > iadczeniem. To to raczej powinien na to odpisać wszechwiedzący świdnicki yann17 feldkuratkatz99 on ma wszechwiedzące wykształcenie wszystkie tematy są jego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Pozor! Onan! 04.08.13, 16:23 spostrzegawczy_wch napisał(a): > Pozor, opowiedz nam baśń o Onanie. Możesz podeprzeć się biblią lub własnym dośw > iadczeniem. Po cholerę ci parówo wiadomości o Onanie? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 16:10 feldkuratkatz99 napisał(a): > ---- > Wszechwiedzący to za dużo powiedziane, ale odebrałem bardzo solidne i gruntowne > wykształcenie i w tak elementarnych sprawach o jakich pisze sie na tym forum j > estem w stanie wypowiedzieć się kompetentnie i merytorycznie, w przeciwieństw > ie do psycholi którzy zakładają po kilkadziesiąt wątków o krzyżach w oknach wał > brzyskiego ratusza. > > Te słowa wyrzekł Pan do waszego zgromadzenia na górze spośród ognia, obłoku > i ciemności donośnym głosem, niczego nie dodając. > No kompetentnie i merytorycznie to się miałeś okazję wypowiedzieć do edka który ci pokazał brak wiedzy na dany temat. To jakie masz to wykształcenie wszechwiedzące czy co ? bo we wszystkich specjalnościach się udzielasz i robisz za specjalistę o ile wiem to nie ma kierunku który kształci na specjalności wszechwiedzącej wiedzy, więc może ty gdzieś na Marsie robiłeś takie wykształcenie, a może w twoim świecie istnieje taka szkoła, czasem musisz odróżnić opinię i swoją sugestie od swojej wiedzy bo to w parze nie ujdzie. Wytłumacz mi czym się różni pisanie o krzyżach w ratuszu a o księżach z Mediolanu czy Rumuni na forum ? czy uważasz że w Świdnicy w ratuszy nie ma krzyży w oknach ?. Zobaczymy co wszechwiedzący świdniczanin naskrobie bo on ma wszechwiedzące wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 16:18 forummm napisał(a): To jakie masz to wykształcenie wszechwie > dzące czy co ? bo we wszystkich specjalnościach się udzielasz i robisz za specj > alistę o ile wiem to nie ma kierunku który kształci na specjalności wszechwiedz > ącej wiedzy. ----------- Tego sie nie da wyuczyć, ale to sfera dla ciebie niedostepna i niepojęta. Napiszę w sposób który powinieneś zrozumieć - to cos w rodzaju ISKRY BOŻEJ. Te słowa wyrzekł Pan do waszego zgromadzenia na górze spośród ognia, obłoku i ciemności donośnym głosem, niczego nie dodając. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 16:39 feldkuratkatz99 napisał(a): > forummm napisał(a): > > > To jakie masz to wykształcenie wszechwie > > dzące czy co ? bo we wszystkich specjalnościach się udzielasz i robisz za > specj > > alistę o ile wiem to nie ma kierunku który kształci na specjalności wszec > hwiedz > > ącej wiedzy. > ----------- > Tego sie nie da wyuczyć, ale to sfera dla ciebie niedostepna i niepojęta. > Napiszę w sposób który powinieneś zrozumieć - to cos w rodzaju ISKRY BOŻEJ. > > > Te słowa wyrzekł Pan do waszego zgromadzenia na górze spośród ognia, ob > łoku i ciemności donośnym głosem, niczego nie dodając. To jak się nie da wyuczyć, to po co są szkoły po co są różne kierunki, po co się chwalisz że masz wykształcenie odpowiednie jak się nie da tego wyuczyć, czyli ty jednak myślisz że jesteś wszechwiedzący i nawet teraz możesz wykonać jakąś np. operację w szpitalu. Ta ISKRA BOŻA da ci taką moc że ty nagle otworzysz człowiekowi czaszkę i wykonasz operację bez nauki w szkole, albo wpadniesz do fryzjera i zaczniesz strzyc, albo też wpadniesz do jakiegoś pomieszczenia z maszynami i będziesz wiedział co do czego bo ISKRA BOŻA ci tak powie poprowadzi. Jeju człowieku co ty bierzesz podziel się trochę czy to powietrze w Świdnicy tak działa na ciebie. Ty jesteś normalnie taki świdnicki Bruce Wszechmogący normalnie gicior. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 16:56 forummm napisał(a): > > ----------- > > Tego sie nie da wyuczyć, ale to sfera dla ciebie niedostepna i niepojęta. > > > Napiszę w sposób który powinieneś zrozumieć - to cos w rodzaju ISKRY BOŻE > J. > > > > > > Te słowa wyrzekł Pan do waszego zgromadzenia na górze spośród ogn > ia, ob > > łoku i ciemności donośnym głosem, niczego nie dodając. > > To jak się nie da wyuczyć, to po co są szkoły po co są różne kierunki, po co si > ę chwalisz że masz wykształcenie odpowiednie jak się nie da tego wyuczyć, czyli > ty jednak myślisz że jesteś wszechwiedzący i nawet teraz możesz wykonać jakąś > np. operację w szpitalu. Ta ISKRA BOŻA da ci taką moc że ty nagle otworzysz czł > owiekowi czaszkę i wykonasz operację bez nauki w szkole, albo wpadniesz do fryz > jera i zaczniesz strzyc, albo też wpadniesz do jakiegoś pomieszczenia z maszyna > mi i będziesz wiedział co do czego bo ISKRA BOŻA ci tak powie poprowadzi. Jeju > człowieku co ty bierzesz podziel się trochę czy to powietrze w Świdnicy tak dzi > ała na ciebie. Ty jesteś normalnie taki świdnicki Bruce Wszechmogący normalnie > gicior. --------- Boże jakim Ty jesteś prymitywem, mam gruntowne wykształcenie humanistyczne - reszta to właśnie ta Iskra Boża , ale jak widzę ty nie jesteś w stanie tego pojąć. Podejrzewam, że nigdy , do końca swych dni tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 20:20 feldkuratkatz99 napisał(a): > --------- > Boże jakim Ty jesteś prymitywem, mam gruntowne wykształcenie humanistyczne - re > szta to właśnie ta Iskra Boża , ale jak widzę ty nie jesteś w stanie tego pojąć > . > Podejrzewam, że nigdy , do końca swych dni tego nie zrozumiesz. > Motasz się chłopie i nie wiesz co masz pisać, możesz się wypowiadać ale nie możesz zachowywać się jak specjalista w danej dziedzinie i to jest różnica, wypowiadasz się w kwestiach jak byś był specjalistą a żeby zostać specjalistą trzeba mieć kierunkowe wykształcenie a ty tego nie posiadasz, a ty w każdej dziedzinie robisz z siebie specjalistę i wszechwiedzącego, twoje podejście do tego jest takie ty jesteś najładniejszy najcudowniejszy i najmądrzejszy taki bardzo zakompleksiony narcyzm, który myśli że jest Bogiem, więc teraz przedstaw merytorycznie i konkretnie te badania co je robiłeś, wyjaśnij dlaczego tak a nie tak, tylko nie pisz mi takich bzdur jak poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 20:56 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > --------- > > Boże jakim Ty jesteś prymitywem, mam gruntowne wykształcenie humanistyczn > e - re > > szta to właśnie ta Iskra Boża , ale jak widzę ty nie jesteś w stanie tego > pojąć > > . > > Podejrzewam, że nigdy , do końca swych dni tego nie zrozumiesz. > > > Motasz się chłopie i nie wiesz co masz pisać, możesz się wypowiadać ale nie mo > żesz zachowywać się jak specjalista w danej dziedzinie i to jest różnica, wypow > iadasz się w kwestiach jak byś był specjalistą a żeby zostać specjalistą trzeba > mieć kierunkowe wykształcenie a ty tego nie posiadasz, a ty w każdej dziedzini > e robisz z siebie specjalistę i wszechwiedzącego, twoje podejście do tego jest > takie ty jesteś najładniejszy najcudowniejszy i najmądrzejszy taki bardzo zako > mpleksiony narcyzm, który myśli że jest Bogiem, więc teraz przedstaw merytorycz > nie i konkretnie te badania co je robiłeś, wyjaśnij dlaczego tak a nie tak, tyl > ko nie pisz mi takich bzdur jak poprzednio. -------- A co ja mam ci chłopie tłumaczyć i tak nie zrozumiesz , bo w swej tępocie, półanalfabetyzmie i braku elementarnej wiedzy na wszystko potrzebujesz badań , linków, źródeł. Nie mieści ci się w pustym łbie , że człowiek, wykształcony , inteligentny potrafi obserwować, wyciągać wnioski, kojarzyć fakty, mysleć w sposób analityczno - krytyczny. Do tego prócz wykształcenia formalnego niezbędny jest ciągły rozwój i samokształcenie. PS: Jaka książkę ostatnio przeczytałes, na czym byłes w teatrze, w kinie, jaką prasę czytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 21:10 feldkuratkatz99 napisał(a): > -------- > A co ja mam ci chłopie tłumaczyć i tak nie zrozumiesz , bo w swej tępocie, póła > nalfabetyzmie i braku elementarnej wiedzy na wszystko potrzebujesz badań , lin > ków, źródeł. Nie mieści ci się w pustym łbie , że człowiek, wykształcony , inte > ligentny potrafi obserwować, wyciągać wnioski, kojarzyć fakty, mysleć w sposób > analityczno - krytyczny. > Do tego prócz wykształcenia formalnego niezbędny jest ciągły rozwój i samokszta > łcenie. > > PS: Jaka książkę ostatnio przeczytałes, na czym byłes w teatrze, w kinie, jaką > prasę czytasz ? No właśnie trzeba chłopcze wiedzieć co pisać a nie udawać specjalistę i wszechwiedzącego a ty się zachowujesz jak byś był specjalistą w danej dziedzinie, a to nie jest dobra cecha inteligentnej osoby, nawet śmiałeś się z czego czego nie rozumiałeś co edzio to zauważył i skompromitował cię przed wszystkimi. Także do niektórych swoich teorii podaj źródła bo to co ty wymyślisz to jest goowno warte, a jak chcesz tworzyć własne teorie to trzeba skończyć odpowiednią uczelnie i zdobyć tytuł naukowy. Także coś z twoją inteligencją nie tak skoro tak uważasz, a tak na marginesie to co czytasz nie oznacza to że się na tym znasz, także daruj sobie chłopcze te śmieszne twoje wywody bo to nie jest inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 21:43 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): Także do niektórych swoich teorii podaj źródła bo to co ty wymyślisz to jest goowno wa > rte, a jak chcesz tworzyć własne teorie to trzeba skończyć odpowiednią uczelnie > i zdobyć tytuł naukowy. Także coś z twoją inteligencją nie tak skoro tak uważa > sz, a tak na marginesie to co czytasz nie oznacza to że się na tym znasz, także > daruj sobie chłopcze te śmieszne twoje wywody bo to nie jest inteligentne. ------------ Typowa reakcja ćwoka oderwanego od kilofa. Na tym kończę wymianę zdań z tobą w tym wątku, bo nie chce mi sie kopać z koniem tępoty. Also sprach Zarathustra Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 04.08.13, 22:03 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------------ > Typowa reakcja ćwoka oderwanego od kilofa. > Na tym kończę wymianę zdań z tobą w tym wątku, bo nie chce mi sie kopać z konie > m tępoty. > > > Also sprach Zarathustra O ile wiem to żeby prowadzić badania trzeba mieć doktorat i doktor specjalizujący się w administracji nie będzie tworzył teorii z psychologii czy innych dziedzin, po to są odpowiednie działy i tak samo masz w edukacji niższego szczebla, fryzjer nie będzie gotował a kucharz nie będzie strzygł, a to co kucharz powie o fryzjerstwie czy fryzjer o kucharstwie to jest ich własne zdanie i mało ważne niemające oparcia zawodowego. Także zajmij się tym co wybrałeś jako swoją profesję,a inne dziedziny zostaw odpowiednio wykształconym inteligentnym osobą, którzy mają uprawnienia i kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzzedek Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 05.08.13, 16:10 O ho ho /// feldkuratkatz99 /// jednak dalej robisz tutaj za maskotkę i inteligenta /// nic Cię nie nauczyłem /// dalej pusty jak głąb od kapusty /// Czekam na Twoją wypowiedź inteligentną :) ________________________________________________________________________ Nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu , potem pokona doświadczeniem. Typowy styl feldkuratkatz99 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------------ > Typowa reakcja ćwoka oderwanego od kilofa. > Na tym kończę wymianę zdań z tobą w tym wątku, bo nie chce mi sie kopać z konie > m tępoty. > > > Also sprach Zarathustra Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 05.08.13, 09:47 feldkuratkatz99 napisał(a): > PS: Jaka książkę ostatnio przeczytałes, Telefoniczną huehuehue Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 05.08.13, 22:02 spostrzegawczy_wch napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > PS: Jaka książkę ostatnio przeczytałes, > > Telefoniczną huehuehue --------- A myślał, że czyta Ulissesa Odpowiedz Link Zgłoś
edekzzedek Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 06.08.13, 18:48 No i co tam /// jak tam Twoja inteligencja /// znowu coś piszesz nie za bardzo wiedząc co :) Pochwal się kwiecie inteligencji swoją inteligencja /// znowu pośmiejemy się troszkę :) ___________________________________________________________________________ Nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu , potem pokona doświadczeniem. Typowy styl feldkuratkatz99 feldkuratkatz99 napisał(a): > --------- > A myślał, że czyta Ulissesa Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 06.08.13, 19:01 edekzzedek napisał: > No i co tam /// jak tam Twoja inteligencja /// znowu coś piszesz nie za bardzo > wiedząc co :) > Pochwal się kwiecie inteligencji swoją inteligencja /// znowu pośmiejemy się tr > oszkę :) > > ___________________________________________________________________________ > Nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu , potem pok > ona doświadczeniem. Typowy styl feldkuratkatz99 > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > --------- > > A myślał, że czyta Ulissesa ------- A ty jaką ksiązkę ostatnio czytałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzzedek Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 06.08.13, 21:12 feldkuratkatz99/// widzisz jaki Ty jesteś mało inteligentny/// nie dość że mało inteligentny to jeszcze nieokrzesany/// brak Tobie zasad Savoir Vivre-u/// nie odpowiada się pytaniem na pytanie :) Ale cóż Ja wymagam odo osoby ze Świdnicy :) ____________________________________________________________________ Nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu , potem pokona doświadczeniem. Typowy styl feldkuratkatz99 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------- > > A ty jaką ksiązkę ostatnio czytałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: 3 miliony ludziu dozobaczenia w Krakowie 06.08.13, 21:59 edekzzedek napisał: > feldkuratkatz99/// widzisz jaki Ty jesteś mało inteligentny/// nie dość że mało > inteligentny to jeszcze nieokrzesany/// brak Tobie zasad Savoir Vivre-u/// nie > odpowiada się pytaniem na pytanie :) Ale cóż Ja wymagam odo osoby ze Świdnicy > :) > > ____________________________________________________________________ > Nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu , potem pok > ona doświadczeniem. Typowy styl feldkuratkatz99 > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > > ------- > > > > A ty jaką ksiązkę ostatnio czytałeś ? --- A zadałeś jakieś pytanie forummm'owy ćwoczku ? Odpowiedz Link Zgłoś