forummm 28.08.13, 16:50 Normalnie ludzie was potrzebują www.tvn24.pl/porzucili-120-beczek-z-niebezpiecznymi-substancjami,350283,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doidiotyforummm Re: Boa i Sol oraz Wild 28.08.13, 21:28 Teraz pewnie przewioza to do walbrzycha, mobruk czeka z utesknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 12:30 doidiotyforummm napisał(a): > Teraz pewnie przewioza to do walbrzycha, mobruk czeka z utesknieniem. Po to jest specjalne miejsce na takie rzeczy, zabezpieczone zgodne z normami unii ale jak ktoś ogląda TV Kłami to później ma zaburzenia spostrzegania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 16:07 A czy tylko Oni są od tych spraw?Cały Wałbrzych powinien stanąć przeciwko Mo-Bruk'owi. Tak,Mokrzycki czeka na te beczki,kiedy przywiozą do Wałbrzycha,dostanie za to jeszcze premię od tamtych władz,za oczyszczenie terenu. Pozdrawiam z pięknego kraju,z czystym powietrzem,lecz nie z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
aabb_ccdd Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 16:49 ewa10-0 napisała: > Pozdrawiam z pięknego kraju,z czystym powietrzem,lecz nie z Polski. Ja, ja, natürlich. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Boa i Sol oraz Wild 30.08.13, 09:31 Niestety,pomyliles sie,aabb_ccdd Włochy są o 100% piekniejsze niz Niemcy. Hai capito? Buona giornata! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 17:57 ewa10-0 napisała: > A czy tylko Oni są od tych spraw?Cały Wałbrzych powinien stanąć przeciwko Mo-Br > uk'owi. > Tak,Mokrzycki czeka na te beczki,kiedy przywiozą do Wałbrzycha,dostanie za to j > eszcze premię od tamtych władz,za oczyszczenie terenu. > Pozdrawiam z pięknego kraju,z czystym powietrzem,lecz nie z Polski. Oni są od kampanii wyborczej boa wiele razy to już udowodnił walka z Mo Brukiem była tylko przykrywką, ale za niedługo wybory, więc znowu boa wyciągnie kamerkę, aparat i Wild przyjedzie, ciekawe czy Mo Bruk zapłonie przed wyborami, bo jak nie zapłonie to będzie mniejszy efekt, ale Sol mówi że już nie ma tam beczek jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 19:34 > i Wild przyjedzie Patrysia już dzisiaj widziałem w TV Kłami. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Boa i Sol oraz Wild 29.08.13, 20:57 wasz_psychiatra napisał(a): > > i Wild przyjedzie > > Patrysia już dzisiaj widziałem w TV Kłami. Oj pewnie aferka się jakaś szykuje. Kiedy są wybory za dwa lata czy za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
l0ngle0n Re: Boa i Sol oraz Wild 30.08.13, 11:22 forummm napisał(a): > wasz_psychiatra napisał(a): > > > > i Wild przyjedzie > > > > Patrysia już dzisiaj widziałem w TV Kłami. > > Oj pewnie aferka się jakaś szykuje. Kiedy są wybory za dwa lata czy za rok. Z pewnością zwęszyli "afere" w Aqua Zdroju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aabb_ccdd Re: Boa i Sol oraz Wild 30.08.13, 16:32 ewa10-0 napisał(a): >Niestety,pomyliles sie,aabb_ccdd Włochy są o 100% piekniejsze niz Niemcy. >Hai capito? >Buona giornata! Co ci za różnica, staruszki z alzheimerem wszędzie jednakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: aabb_ccdd 30.08.13, 16:42 Dobre,tylko ze ja nie mam do czynienia z alzheimerem,ani innymi demencjami.Akurat jestem na urlopie we Włoszech.Mylisz pojęcia ,ale to nie ważne.Zresztą uważaj,żeby ciebie nie dopadł najgorszy złodziej świata,alzheimer,bo ci zabierze nawet pamięć,a w Polsce nie stać cię będzie na wynajem opiekunki,żeby prowadzała cię do kibla.Masz coś przeciwko opiekunom pracującym za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra Re: aabb_ccdd 30.08.13, 16:49 ewa10-0 napisała: > Dobre,tylko ze ja nie mam do czynienia z alzheimerem,ani innymi demencjami. Kaziu z izolatki też tak uważa. I Napoleon ... zwłaszcza Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: wasz_psychiatra 30.08.13, 17:45 naprawde potrzebny ci psychiatra,ale prawdziwy,zaden znachor Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: wasz_psychiatra 30.08.13, 19:22 W plucach azbest w tylkach gronkowiec piesku z urzedu co czujesz POwiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Jak znachor do "wasz_psychiatry" 30.08.13, 20:55 "wasz_psychiatra" majaczy: > Kaziu z izolatki też tak uważa. I Napoleon ... zwłaszcza Napoleon. ------------------------------------------------------------ Jeśli w okresie prenatalnym mamusia połknęła brzytwę lub żyletkę - co mogłoby tłumaczyć u ciebie typowe objawy lobotomii czołowej - to obserwowane na tym Forum twoje przemyślenia oraz konfabulacje, świadczą niestety za tym , że masz dożywotnio przesrane nieszczęśniku. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Boa i Sol oraz Wild 02.09.13, 21:22 forummm napisał(a): > Normalnie ludzie was potrzebują > www.tvn24.pl/porzucili-120-beczek-z-niebezpiecznymi-substancjami,350283,s.html W ramach przypomnienia - tacy jak my / bezpartyjni ,dobrej woli / zorganizowaliśmy referendum w sprawie składowiska :))) a obecni rządzący w których to ich obowiązkach leży ochrona środowiska - Konstytucja -> Art.74 Ochrona środowiska jest OBOWIĄZKIEM władz publicznych :))) dalej -> Władze publiczne WSPIERAJĄ działania obywateli / ha ha nas nikt z urzędu nie wspierał odnośnie referendum ani obecnie tez nie - przyjęte zostało przez was jako "zagrywki polityczne" :((( /na rzecz ochrony środowiska i poprawy stanu środowiska. Wszystko w tym temacie mądralo :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Boa i Sol oraz Wild 02.09.13, 21:28 ankaskakanka14 napisała: > forummm napisał(a): > > > Normalnie ludzie was potrzebują > > www.tvn24.pl/porzucili-120-beczek-z-niebezpiecznymi-substancjami,350283,s.html > > > W ramach przypomnienia - tacy jak my / bezpartyjni ,dobrej woli / zorganizowali > śmy referendum w sprawie składowiska :))) a obecni rządzący w których to ich ob > owiązkach leży ochrona środowiska - Konstytucja -> Art.74 Ochrona środowisk > a jest OBOWIĄZKIEM władz publicznych :))) dalej -> Władze publiczne WSPIERA > JĄ działania obywateli / ha ha nas nikt z urzędu nie wspierał odnośnie referend > um ani obecnie tez nie - przyjęte zostało przez was jako "zagrywki polityczne" > :((( /na rzecz ochrony środowiska i poprawy stanu środowiska. > > Wszystko w tym temacie mądralo :)) pozdrawiam Wiesz nie chce mi się szukać to co pisał Boa, nie chce mi się też już szukać filmów z Wildem, może referendum o Mo Bruk niektórzy traktowali neutralnie ale nie Boa czy Sol de more. Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: Boa i Sol oraz Wild 02.09.13, 21:36 ankaskakanka14 napisała: > tacy jak my / bezpartyjni ,dobrej woli / zorganizowaliśmy referendum Buahahahahahaha .... wy może bezpartyjni, ale wiemy, kto pociągał za sznurki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Boa i Sol oraz Wild 03.09.13, 06:42 netowy_szperacz napisał(a): > ankaskakanka14 napisała: > Buahahahahahaha .... wy może bezpartyjni, ale wiemy, kto pociągał za sznurki .. > . a "ratusz" referendum upolitycznił zarzucając Wildowi to i owo zamiast włączyć się w kampanię - ciekawa jestem KTO tam pociąga za sznurki i tym samym żongluje naszym zdrowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Boa i Sol oraz Wild 03.09.13, 15:20 ankaskakanka14 napisała: > a "ratusz" referendum upolitycznił zarzucając Wildowi to i owo zamiast włączyć > się w kampanię - ciekawa jestem KTO tam pociąga za sznurki i tym samym żongluje > naszym zdrowiem? No przecież Wild starał się o stołek w ratuszu, to jak to nie było polityczne, a filmy robione przez boa 666 w których umieszcza Wilda kreuje go na bohatera wielkiego eksperta, to ewidentnie widać jest gra polityczna kampania Wildowska. Skoro mówisz że Wild zajął się tym Mo Brukiem od tak, to dlaczego nie zajął się hałdom w Boguszowie na której składowano rtęć. Czy to przypadek że radny sejmiku województwa dolnośląskiego Patryk Wild, zajmuje się Mo brukiem w wałbrzychu tu gdzie stara się o stołek, pomija Boguszów gdzie jest podoba sytuacja ale tam akurat nie stara się o stołek. Dlaczego WaSz kręci filmy z Mo bruka pod swoim nickiem, a nagle zmienia nicka i wrzuca jeden film promujący Wilda w Stoszowicach jaki to dobry gospodarz, a przecież Wilda chcieli na taczkach wywieź ze Stoszowic, WaSz myślał że nikt go po głosie nie rozpozna, to chyba nie był przypadek. Więc daj sobie kobieto spokój ludzie już waszej kiełbasy wyborczej nie kupią z Mo brukiem z boa 666. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Boa i Sol oraz Wild 03.09.13, 15:29 Marudzisz już z tym co Wild zrobił gdzieś tam,a czego nie - nie interesuje mnie co robił TAM natomiast interesuje to,ze chciał się pozbyć czegoś co nas truje. Przeglądając opinie o doktorku - nie były one tez zachwycające :))) "Ratusz" upolitycznił sprawę Mobruka i referendum, / nie włączając się w tak szczytny cel /a jeżeli Wildowi chodziło o stołek / bo i taką wersję zakładam/ to wolałabym aby on na tym stołku był - przynajmniej nie musielibyśmy drżeć obecnie o własne zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś