Gość: blady IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.06.02, 21:04 maturzysci `87 zglaszac sie :))) a zna ktos jakas strone www o iv lo w w-chu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.rzeczpospolita.pl 19.06.02, 16:28 Cześć Blady, Jestem absolwentem IV LO w Wałbrzychu z podanego przez Ciebie rocznika. Zgłaszam się na apel. Może jednak kilka słów o sobie więcej byś napisał. Ja jestem absolwentem klasy o profilu ogólnym, w owym zcasie to byLa tzw. czwarta B. Pozdrawiam Słoju Odpowiedz Link Zgłoś
urke Re: IV LO w Walbrzychu 21.06.02, 20:28 co za wspanialy wynalazek ten internet piotrze !! z bladym siedziales na j.polskim a oto adres co by nieupubliczniac urke@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.specht / 192.168.0.* 17.09.02, 12:29 ale sie porobilo, Piotrze "sloju" co u Ciebie slychac!!!!!! Ja tez jestem z IV "B"!! Fajowa klasa, nie? Ostatnio mialem okazje pogadac z naszym wspolnym przyjacielem, a moim kolega z klasy D.D. czlowiek sie starzeje, skoro wraca z sentymentem do tamtych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloju Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 17:45 Już myślałem, że ten wątek umarł śmiercią naturalną, przez prawie trzy miesiace nikt niczego nie dopisywał i tak powoli przesywał sie na szary koniec, gdzieś obok dyskusji o pocztówkach, brrr. Niezbyt dobrze to świadczyłoby o absolwentach IV LO, znaczyt się nie maja dostepu do sprzętu albo nie wiedza jak sie tym posługiwać. No ale te kilka nowych głosów ucieszyło mnie mocno. Nie jest tak źle jak się skarżyłem absolwentom "prestizowego" II LO. Osobnika o pseudonimie GK prosze o maila na adres sloju@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banglad Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.02, 21:09 Gość portalu: blady napisał(a): > maturzysci `87 zglaszac sie :))) > a zna ktos jakas strone www o iv lo w w-chu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.specht / 192.168.0.* 17.09.02, 11:59 patrze i ocza nie wierze!. Przeciez ja tez jestem absolwentem z ´87. a propos strony - szkoda ze jej nie ma, I, II i III Liceum maja wlasne, przydalaby sie i w IV!. gkgk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banglad Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.09.02, 22:13 ale jaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: IV LO w Walbrzychu IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 30.09.02, 20:23 A czy macie tam fajnych nauczycieli w IV LO ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 10:04 Lila, jak zauważyłaś (chyba prawidłowo zidentyfikowałem płeć) to głos zabierająjak do tej pory tylko osoby, które dość dawno skończyły tę szkołę. Dlatego mogę tlko napisać w czasi przeszłym, było naprawde kilku fajnych nauczycieli. Jak oczekujesz na dłuższe wypracowanie to daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.02, 22:09 Gość portalu: Lila napisał(a): > A czy macie tam fajnych nauczycieli w IV LO ???? oj fajnych. od fizyki, od muzyki i od wuefu. ale nie wiem czy jeszcze pracuja. ku... to juz 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 04.12.02, 19:41 w końcu coś znalazłam, ale wy wszyscy jesteście b. młodzi , pewnie już z nowej siedziby szkoły, ja chodziłam jeszcze na ul. 22-lipca (teraz jaka nazwa?) Może ktoś się zgłosi z 1969 r. oczywiście MATURA- czy tylko niańczą wnuki, bo inter. jest dla nich za trudny? denerwuję się ,że II L.O. tak umiało się zorganizować. mają w końcu jakiś kontakt, no i własną stronę ,a my CO? WIELKIE ZERO!!!! pozdr.KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 10:04 ,a my CO? WIELKIE ZERO!!!! pozdr.KAMA Bardzo mi się podoba to zdanie. Może ten celnie wymierzony kopniak obudzi jakiś zaspanych absolwentów. Jak nie to chyba trzeba zamykać wątek i umówic się na stypę. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 05.12.02, 18:20 SŁOJU, JESTEŚ O.K. CHYBA RZECZYWIŚCIE SPOTKAMY SIĘ W ZAŚWIATACH ,BO MÓJ ROCZNIK ,TO ALBO EMERYCI OGLĄDAJĄCY SERIALE TYPU;KLAN, MANUELA ALBO INNE BYLE CO , NO MOŻE JESZCZE ZACZYTUJĄ SIĘ W HARLEKINACH, ALBO:SIUSIU, PACIOREK I SPAĆ" POZDR. KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 12:51 Mi się tak nie śpieszy do zaświatów. Na razie proponowałem stypę, znaczyt się imprezę poświęconą zmarłemu ale potrzebuje partnera do wódeczki tak więc Kama bez pośpiechu z tym spotkaniem ze świętym Piotrem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 06.12.02, 20:13 Gość portalu: Słoju napisał(a): > Mi się tak nie śpieszy do zaświatów. Na razie proponowałem stypę, znaczyt się > imprezę poświęconą zmarłemu ale potrzebuje partnera do wódeczki tak więc Kama > bez pośpiechu z tym spotkaniem ze świętym Piotrem. > Pozdr tak, masz rację, ale ja jestem abs. roku 1969 i dlatego mam prawo mówić o zaświatach , lecz puki co, dobrym drinkiem nie pogardzę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.sunlyhill / 192.168.10.* 06.12.02, 23:07 od rocznika 69 do 74 to taka mała różnica może napijemy sie razem. Mam taką chandrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.sunlyhill / 192.168.10.* 06.12.02, 23:09 IV e czy wszystkich absolewntów 74 wcieło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu- do Kamy i Ewy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 15:38 Drogie koleżanki, Oczywiście bardzo chętnie napije się drinka. Do Wałbrzycha jak na razie się nie wybieram, właściwie to taka perspektywa lekko mnie przeraża. Mieszkam w Warszawie i chętnie usłyszę waszą opinię na temat spotkania w tym mieście Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu- do Kamy i Ewy IP: 195.117.68.* 10.12.02, 20:11 do Warszawy jest trochę nie po drodze, lecz Wałbrzych będzie odpowiednim miejscem na spotkanie ,a może jeszcze znajdzie się ktoś z naszej szkoły? może będzie wesoło w szerszym gronie i na starych śmieciach ? pozdr KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: IV LO w Walbrzychu- do Kamy i Ewy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 16:59 Zachowam sie koncyljacyjnie i zgadzam sie na wałbrzych jako miejsce spotkania. Tylko inna pora roku, może jakaś póżna i ciepła wiosna bo w tych temperaturach to mi się nie chce nigdzie ruszać. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu- do Kamy i Ewy IP: 195.117.68.* 12.12.02, 18:58 Jestem za -tylko dobrze by było zorganizować więcej ludzi i miło będzie pogawędzić o starych, dobrych czasach pozdr. KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO w Walbrzychu- do Kamy i Ewy IP: *.sunlyhill / 192.168.10.* 12.12.02, 19:07 zima w naszym rejonie jest przecudna /okolice W-cha/ np. Janowiczki w Czechach można pojeżdzić na nartach, dobre piwo przy okzji wypić. Na każde dobre spotkanie w miłym towarzystwie pogoda nie może mieć żadnego wpływu. Co absolwenci IV LO na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.sunlyhill / 192.168.10.* 05.12.02, 14:05 absolwenci roku 74, gdzie sie podziali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka :-) Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 23:28 Ewo, a może być '74 z innego LO? :-))) Do tego toastu na zimową chandrę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 08.12.02, 09:32 Mój rocznik pewnie wyginął, ale jak będę jechała do WAŁBRZYCHA dam znać i umówimy się na drinka. pozdr EWA -piszesz że jesteś rocznik 74 ,jest troszkę różnicy,ale historii pewnie uczyła nas ta sama p.prof.? KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO w Walbrzychu IP: *.sunlyhill / 192.168.10.* 08.12.02, 15:02 Historii uczyła mnie prof. Dębska Biologi prof. Piotrowicz J.polski prof. Markowska Fizyki prof. Swół Chemii śp prof Samulski Matematyki prof. Kaleta / synowa prof;. Kalety od j.p./ PO - Pejczar J.Angielski w 1 kl.wspaniały anglista - zapmniałam nazwiska Mam gdzieś zdjęcia grona profesorskiego, ale musiała bym odszukać Prof. Jakubowski uczył ostatnio albo jeszcze uczy w ZSEE w W-chu Gorące pozdrowienia dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 08.12.02, 15:30 historii uczyła mnie też p.prof.Dębska- ciekawe na kogo wyrosła jej Ewunia. j.polskiego- prof.Jarosz- ale pewnie zaraz odeszła na emeryturę-była świetna P.O.-też Pejczar - musztrę nam zrobił na boisku na żwirze-a my oczywiśce w szpilkach matematyki -prof.Zioło, chemii- co roku ktoś inny więc nie pamiętam fizyki- prof. Jakubowski,a w kolejnych latach Suchecki- a w którym roku szkołę przeniesiono z ul.22-goLipca na P.Górę? pozdr. KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: IV LO w Walbrzychu IP: 195.117.68.* 08.12.02, 15:34 tak przypomniałam sobie chemii -prof. Swół ,jak mogłam zapomnieć KAMA Odpowiedz Link Zgłoś