Dodaj do ulubionych

V LO - 10-lecie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.02, 19:14
Kiedy dokładnie V LO będzie obchodzić 10-lecie? Chciałbym uczestniczyć w
zjeździe absolwentów.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: V LO - 10-lecie IP: 195.117.68.* 18.11.02, 20:03
      słuchaj V L.O JAKO SZKOŁA ISTNIEJE WIĘCEJ NIŻ 10 LAT JA MAM PO
      A MIAŁAM EDUKACJE ODIERAĆ W V LO TO JAKIE 10 LECIE CHCESZ TERAZ OBCHODZIĆ?
    • Gość: KAMA Re: V LO - 10-lecie IP: 195.117.68.* 18.11.02, 22:30
      CZEŚĆ OLO ZMIANA PŁĆ ? v lo. to żeńskie L.O.
      CO TAM ROBIŁEŚ? ????
      • Gość: olo Re: V LO - 10-lecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.11.02, 11:40
        V LO nigdy nie było żeńskim liceum, tylko Liceum Niepokalanek. Niepokalanki to
        nie 'piątka'. Sami nie wiecie co posiadacie.
        • Gość: Wiesia Re: V LO - 10-lecie IP: 195.117.68.* 24.11.02, 17:07
          OLO nie wiem co jest teraz , ale jak ja kończyłam szkołę średnią maturę
          zdawałam w IV L.O. w 1969 r .to V L.O. było na Sobiencinie od lat
          chyba 50 -tych . prowadziły go zakonnice. w roku 1965 byłam prawie do,
          niego zapisana .Więc nie wiem może jest teraz inaczej?Ja nie mieszkam
          w Wałbrzychu od 30 lat. pozdr.
          • Gość: M Re: V LO - 10-lecie IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 18:34
            Wiesiu, kiedyś były cztery państwowe licea i jedno sióstr-zwane V.
            Teraz jest 5 LO (cztery znasz, piąte jest najmłodsze, na Podzamczu), liceum
            społeczne (na Piaskowej Gorze), są też klasy licealne w szkołach technicznych.
            Twoje LO zostało przeniesione do nowej siedziby, na Piaskową Górę. Nowe
            budownictwo, basen itd. W starej siedzibie jest gimnazjum...
            Dawno cię tu nie było...
            50-lecie Twojej szkoły wypada chyba w 2006, a nikt ze znajomych nic nie wie o
            ewentualnym 45-leciu.
            • Gość: wIESIA Re: V LO - 10-lecie IP: 195.117.68.* 24.11.02, 19:24
              M- DZIĘKUJĘ ZA INFOR. DAWNO TAM NIE BYŁAM I NIE MOGĘ ZŁAPAĆ ŻADNEJ
              WIADOMOŚCI POZDR.
    • Gość: Olo Re: V LO - 10-lecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.03, 19:42
      Już wiem. W marcu 2003 odbedzie się 10-lecie V LO w Wałbrzychu i będzie się
      nazywać im. Piastów Śląskich.
      • Gość: besserwiser Re: V LO - 10-lecie IP: *.satkabel.com.pl 28.02.03, 21:22
        "Piastów Śląskich"??? Naprawdę ta śmieszna szkółka chce obrażać Piastów? A może
        chodzi o browar Piast? 10 lat "produkcji" niedouczonych! Kto na to pozwala?
        Kilkoro porządnych, którzy stamtąd wyszli, nie powinno się obrażać. Jeśli do
        czegoś doszli zapewne mogą zawdzięczać samym sobie! Jednakże jakieś 95% to...
        Nie znajduję właściwego słowa, a nie chciałbym nikogo obrażać. "Piastów
        Śląskich" - oni też byli tacy...? O, znowu... sorry! Pozdrówka!!!
        • Gość: Olo Re: V LO - 10-lecie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.03, 19:51
          Poprzednik napisał niezbyt pochlebnie o uczniach V LO. Z tego co słyszę, poziom
          się nieco podnosi w tej szkółce, ponieważ słabsi odchodzą do VI i VII LO. Wiem
          od znajomych, że mają tam różne profile, np. językowy, informatyczny,
          turystyczny. Myślę, że to będzie niedługo całkiem porządna szkoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka