Dodaj do ulubionych

Szukamy Urszuli Smelik

IP: *.CNet2.Gawex.PL 11.06.06, 11:01
Szukamy Urszuli z domu Smelik (lub jakiejkolwiek wiadomości o niej),
zamieszkałej w latach siedemdziesiątych w Boguszowie-Gorcach; w latach 1974-
1978 studentki polonistyki na Uniwersytecie Wrocławskim. Sprawa bardzo ważna.
Prosimy tych, którzy ją znali o jakąkolwiek wiadomość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bleki Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.06.06, 15:30
      porażająca wypowiedź...
      nie szkoda było czasu na klepanie tych pytajników?

blq
      • Gość: I.iB. Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: *.CNet2.Gawex.PL 16.06.06, 18:26
        Nie ,Bleki, nie szkoda, bo to trzyma wiadomość na pierwszej stronie i jest
        nadzieja, ze ją zauważy ktoś, kto bedzie mógł pomóc.Mamy nadzieję , ze nie
        trwasz w porazeniu.
        • Gość: Bleki Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: 81.15.135.* 16.06.06, 18:40
          czyli po prostu up-up-up
          to nie można po prostu się przypomnieć?
          byłoby to czytelniejsze dla innych forumowiczów

blq
          • b.bujak Re: Szukamy Urszuli Smelik 17.06.06, 10:24
            bleki, nie czepaj sie - pytajniki sa równie czytelne, a do tego bardziej
            wymowne, o ile jestes w stanie to zrozumiec; poza tym bądź czlowiekiem i nie
            zaśmiecaj wątku, bo sprawa wyglada na powazną
            • Gość: dyktat_taktu Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:14
              Jeśli sprawa wygląda na poważną, to poszukiwać nalezy przez Czerwony Krzyż,
              policję, parafię, dawnych znajomych, instytucje, z którymi poszukiwana mogła
              mieć kontakt (szkoły, domy dziecka, zakłady pracy, kluby sportowe etc.). Znaki
              zapytania są nie tyle czytelne, co niegrzeczne. To tak, jakby ktoś miał
              pretensje do całego swiata, że swiat nie chce lub nie może pomóc. Wątek można do
              góry podbijać z wiekszym szacunkiem dla forumowiczów.
              • Gość: I.B. Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.06.06, 15:21
                A w jaki sposób znaki zapytania kogoś obrażają?
                • Gość: Bleki Re: Szukamy Urszuli Smelik IP: 81.15.135.* 18.06.06, 15:30
                  nie obrażają - ale są pretensjonalne.
                  mnie osobiście nie wadzą ale w pełni zgadzam się z przed-przedmówcą - jeśli nikt
                  wam nie odpowiada, to znaczy że nie chce-nie może-nie wie. może to w końcu
                  zrozumiecie. ja już nie będę up-upował tego wątku - tyle miałem do powiedzenia.

blq
            • Gość: Prostowacz Do Basi:)))) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.06.06, 23:50
              Baska!! Marek Ci nie dziala:))))))
              • Gość: Majka do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 06:55
                Pozdrawiam :)

(straciłam Ulę z oczu jakieś 20 lat temu)
                • Gość: I.iB. Re: do góry IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.06.06, 10:11
                  Majko, przywracasz nam nadzieję! Powiedz, gdzie Ulka była i co robiła 20 lat
                  temu, bo my srtaciłysmy z nia kontakt zaraz po skonczeniu studiów, czyli w 1978-
                  1979 roku! czekamy z nadzieją! Ilona i Bogda
                • Gość: I.iB Re: do góry IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.06.06, 12:25
                  Majko, odezwij się może: ilonape@op.pl Bardzo prosimy!
              • b.bujak Re: Do Basi:)))) 21.06.06, 10:41
                :)) u mnie działa - i to jak!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka