Gość: zielony IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 11:58 kto pracowal w TMMP jako tymczasowy? i jak sie podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 14:23 To ja może jeszcze dodam od siebie...Czy ktoś z pracowników tymczasowych dostał pracę z normalną umową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMI Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:05 Co prawda nie pracowałam w TMMP, ale w innej wielkiej firmie , ale nie ma się co łudzić one nigdy nie zatrudniaja czasowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapomnij Zapomnij o stałej pracy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 12:12 Mojemu kumplowi kończy się niebawem rok pracy. Koleś się starał, dwoił i troił, znał się na wszystkim, GL chciał go na stałe ale dyrekcja powiedziała NIE i dostanie szpica pod koniec sierpnia. Nie dajcie sie oszukać tekstami o przyjęciu do toyoty po roku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockstedy Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:50 no własnie ja tez powieszę moje żale,jeszcze nigdy nie otrzymałam od nich zleceń ,traktuja swoich klientów okropnie ,zapamietam to sobie na zawsze.Powinni zabronic randstadować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 18:06 tu pytać i czytać www.tmmp.xt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:06 Obiecanki cacanki...Wlasnie pracuje jako "żółtek" (znaczy czasowy) w toyocie i też obiecują to samo. Za miesiac konczą sie roczne umowy kolesiom żółtkom, ciekawe ilu z nich toyota przyjmie na stałe. Może wyłowi kilka osób z setki, żeby było, że słowa dotrzymali. Jeśli kolesie nie padną na kolejnych testach. Porażka. Ale co tam, powiedzą, ze szanse każdy miał...ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.06, 11:38 tutaj napisali jak to dobrze jest w WSSE www.pb.pl/content.aspx?sid=2284&guid=C005553D-7FA9-4EBE-BE2A-3207A9B44ED8 Odpowiedz Link Zgłoś