Dodaj do ulubionych

Randstad - tu wieszac psy

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 11:58
kto pracowal w TMMP jako tymczasowy?
i jak sie podobalo?
Obserwuj wątek
    • Gość: feniks Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 14:23
      To ja może jeszcze dodam od siebie...Czy ktoś z pracowników tymczasowych dostał
      pracę z normalną umową?
      • Gość: MIMI Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:05
        Co prawda nie pracowałam w TMMP, ale w innej wielkiej firmie , ale nie ma się
        co łudzić one nigdy nie zatrudniaja czasowników.
      • Gość: Zapomnij Zapomnij o stałej pracy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 12:12
        Mojemu kumplowi kończy się niebawem rok pracy. Koleś się starał, dwoił i troił,
        znał się na wszystkim, GL chciał go na stałe ale dyrekcja powiedziała NIE i
        dostanie szpica pod koniec sierpnia. Nie dajcie sie oszukać tekstami o przyjęciu
        do toyoty po roku!!!!
    • Gość: rockstedy Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:50
      no własnie ja tez powieszę moje żale,jeszcze nigdy nie otrzymałam od nich zleceń ,traktuja swoich klientów okropnie ,zapamietam to sobie na zawsze.Powinni zabronic randstadować!!!
    • Gość: voytek Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 18:06
      tu pytać i czytać
      www.tmmp.xt.pl
      • Gość: yogi Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:06
        Obiecanki cacanki...Wlasnie pracuje jako "żółtek" (znaczy czasowy) w toyocie i
        też obiecują to samo. Za miesiac konczą sie roczne umowy kolesiom żółtkom,
        ciekawe ilu z nich toyota przyjmie na stałe. Może wyłowi kilka osób z setki,
        żeby było, że słowa dotrzymali. Jeśli kolesie nie padną na kolejnych testach.
        Porażka. Ale co tam, powiedzą, ze szanse każdy miał...ble ble ble
      • Gość: zielony Re: Randstad - tu wieszac psy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.06, 11:38
        tutaj napisali jak to dobrze jest w WSSE

www.pb.pl/content.aspx?sid=2284&guid=C005553D-7FA9-4EBE-BE2A-3207A9B44ED8
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka