Gość: wqu..ony IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 09:23 Coraz częściej się słyszy, ostatnio byłem świadkiem o 9 wieczorem pod moimi oknami. Ciemne ulice, brak oświetlenia, zero patroli. Piaskowa nie nadaje się już do zamieszkania????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez wq--ny Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 10:47 To było pod moim blokiem. Dwóch gnoi w kapturach zaatakowało sąsiadkę z bramy obok - zaciągnęli ją między bloki, wyrwali torebkę i uciekli. Żona już kupiła sobie gaz i chodzi wieczorami z pojemnikiem w ręce a ja czuwam przy oknie. Normalnie masakra. A co do latarń to oczywiście, że są. Tylko, żeby świeciły, bo ciemno jest jak w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 14:24 Kolejny napad juz w biały dzień w okolicach biedronki wyrwano kobiecie torebkę. Gdzie q...wa sa te patrole policji???, Strazy miejskiej...... to wina Kruczkowskiego bo żałuje pieniędzy na bezpieczeństwo. Powinien zatrudnic jeszcze z 20 strażników. moze bedzie bezpiecznej.... Szlag człowieka trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Napady na Piaskowej 12.10.06, 15:02 dwa lata temu komisariat na p.gorze dysponowal na porę wieczorno-nocną JEDNYM patrolem ( w VW transporterze) do zabezpieczenia piaskowej podzamcza, szczawienka i chyba poniatowa. jak jest teraz nie wiem, ale chyba sie za dużo nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:11 Zapomniałeś o Książu i Lubiechowie. W sumie ok.70tys mieszkańców i AŻ jeden komisariat !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: Napady na Piaskowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.10.06, 17:27 to jest smieszne... jak dotad piaskowa i podzamcze byly chyba ostatnimi dzielnicami bez takich przykrych przypadkow, teraz w walbrzychu juz nigdzie sie nie da mieszkac... pan prezydent nie umie zdabac o to miasto a znowu startuje w wyborach.. to po prostu smieszne, remontuje drogi i tylko na to moze sie powolac, bo co innego zrobil przez osstatnie 4 lata? ci ktorzy beda znowu na niego glosowac to chyba kompletni idioci... mam znajmoych w starostwie i urzedzie i z tego co wiem to rocznie dostawalismy takie pieniadze ze drgi mozna bylo juz dawno zrobi i jeszcze byy starczylo pieniedzy na wiele innych potrzeb... tylko te pieniadze jakosc dziwnie znikaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEX Re: Napady na Piaskowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.10.06, 21:09 A gdyby tak wspólnymi siłami wyłapywać skurw...nów blokersów i wieszać na drzewach, trzepakach i tp. Takie dyndające, obszczane ,ścierwo musi działać odstraszająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 22:06 Zadziałało na mnie to słowo "obszczani" - mam przyjemność mieszkać w samym centrum Piaskowej, często chodzę z małym dzieckiem i nie ma prawie dnia żebym nie miała wątpliwej przyjemności oglądania facetów lejących pod blokiem, koło reala, w krzakach a nawet na placu zabaw dla dzieci. O każdej porze, na trzeźwo i upojonych - przeraża mnie degrengolada społeczna. Po kilku razach i bluzgach już nawet nie chce mi się zwracać uwagi. I czasami myślę jakby pieknie było gdyby ta cała żuleria nagle dała sobie na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Napady na Piaskowej IP: *.tpnet.pl 12.10.06, 22:13 I czasami myślę jakby to było fajnie gdyby na Piaskowej był otwarty szalet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:25 Można biegiem do Real-u...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Napady na Piaskowej IP: *.tpnet.pl 12.10.06, 22:31 O i to mi sie podoba :D Chociaż jeden Życzliwy na forum. Masz rację ..ubikacja jest w realu ..więc jesli ktoś sika w miejscu do tego nie przeznaczonym mozna go spokojnie skierowac do reala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.06, 06:57 Popieram.Chwasty trzeba plewić i to skutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wq...ny Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 09:52 To NIE jest śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBK Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 22:36 jak dobrze czytam to watek byl o NAPADACH NA PIASKACH a nie o laniu w krzakach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:47 To przerwij mu te l...e,będziesz miał napad i pobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqu..ony Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.06, 08:01 Czasami tak się zastanawiam, że może jakby częściej zgłaszać jakieś podejrzane typy na policji do sprawdzenia żeby przyjechali, to może by coś dało. a tak pewnie każdy myśli, że już sąsiad zadzwonił i lipa. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:18 Z tym przyjazdem jest różnie,powinni patrolować nieoznakowanymi samochodami,żeby lumpy ich nie dostrzegli i puścić w ruch pały. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Napady na Piaskowej 13.10.06, 09:58 dokładnie tak to wygląda. dla policji istnieją wyłącznie fakty zgłoszone. można założyć że nie tylko "podejrzane typy" ale duża część napadów (rabunków, włamań,aktów wandalizmu)zgłaszana nie jest. a jeżeli nie jest, to nie miały one miejsca (z punktu widzenia policji). i, idąc dalej, jeżeli zgłoszeń jest dużo to policja musi (choćby nie chciała) coś zrobić bo to im psuje statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
dopcio Re: Napady na Piaskowej 18.10.06, 23:14 wy kurde niewidzicie co sie na waszej dzielnicy dzieje, jak to jest ze ja co rusz widze pałkarza moze slyszeliscie ploty chodza ze ukradli gdzies 30 komputerow;p i ze przyjechali jacys policjanci z wrocka;p i wszystkich kosza dzisiaj dzielnicowy mnie spisywal pieprzony na pamiec zna moje nazwisko i adres zamieszkania a nigdy nic zlego niezrobilem chyba jakies efekty jednka sa;p jest policji i to durzo ale jest tez coraz gorzej boje sie po wlasnym podworku w nocy lazic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqu..ony Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.06, 14:16 A ja jestem za tym doopcio, żeby spisywali jak najwięcej, to może nie będe musiał co jakiś czas wymieniać szyby i radia w samochodzie na nowe. Tak, tak prosze państwa. Wybita szyba rano nie jest niczym przyjemnym dla nikogo. A chlejące pijusy pod blokiem sa dla mnie nie do przyjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś