Dodaj do ulubionych

Napady na Piaskowej

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 09:23
Coraz częściej się słyszy, ostatnio byłem świadkiem o 9 wieczorem pod moimi
oknami. Ciemne ulice, brak oświetlenia, zero patroli. Piaskowa nie nadaje się
już do zamieszkania?????
Obserwuj wątek
    • Gość: tez wq--ny Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 10:47
      To było pod moim blokiem. Dwóch gnoi w kapturach zaatakowało sąsiadkę z bramy
      obok - zaciągnęli ją między bloki, wyrwali torebkę i uciekli. Żona już kupiła
      sobie gaz i chodzi wieczorami z pojemnikiem w ręce a ja czuwam przy oknie.
      Normalnie masakra. A co do latarń to oczywiście, że są. Tylko, żeby świeciły,
      bo ciemno jest jak w d...
    • Gość: mieszkaniec Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 14:24
      Kolejny napad juz w biały dzień w okolicach biedronki wyrwano kobiecie torebkę.

Gdzie q...wa sa te patrole policji???, Strazy miejskiej......

to wina Kruczkowskiego bo żałuje pieniędzy na bezpieczeństwo. Powinien
      zatrudnic jeszcze z 20 strażników. moze bedzie bezpiecznej....
      Szlag człowieka trafia.
    • pozor_vlak Re: Napady na Piaskowej 12.10.06, 15:02
      dwa lata temu komisariat na p.gorze dysponowal na porę wieczorno-nocną JEDNYM
      patrolem ( w VW transporterze) do zabezpieczenia piaskowej podzamcza,
      szczawienka i chyba poniatowa. jak jest teraz nie wiem, ale chyba sie za dużo
      nie zmieniło
      • Gość: dzidek Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:11
        Zapomniałeś o Książu i Lubiechowie. W sumie ok.70tys mieszkańców i AŻ jeden
        komisariat !!!!
        • Gość: lizzy Re: Napady na Piaskowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.10.06, 17:27
          to jest smieszne... jak dotad piaskowa i podzamcze byly chyba ostatnimi
          dzielnicami bez takich przykrych przypadkow, teraz w walbrzychu juz nigdzie sie
          nie da mieszkac... pan prezydent nie umie zdabac o to miasto a znowu startuje w
          wyborach.. to po prostu smieszne, remontuje drogi i tylko na to moze sie
          powolac, bo co innego zrobil przez osstatnie 4 lata? ci ktorzy beda znowu na
          niego glosowac to chyba kompletni idioci... mam znajmoych w starostwie i
          urzedzie i z tego co wiem to rocznie dostawalismy takie pieniadze ze drgi mozna
          bylo juz dawno zrobi i jeszcze byy starczylo pieniedzy na wiele innych
          potrzeb... tylko te pieniadze jakosc dziwnie znikaly...
          • Gość: LEX Re: Napady na Piaskowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.10.06, 21:09
            A gdyby tak wspólnymi siłami wyłapywać skurw...nów blokersów i wieszać na
            drzewach, trzepakach i tp.
            Takie dyndające, obszczane ,ścierwo musi działać odstraszająco.
            • Gość: Dorota Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 22:06
              Zadziałało na mnie to słowo "obszczani" - mam przyjemność mieszkać w samym
              centrum Piaskowej, często chodzę z małym dzieckiem i nie ma prawie dnia żebym
              nie miała wątpliwej przyjemności oglądania facetów lejących pod blokiem, koło
              reala, w krzakach a nawet na placu zabaw dla dzieci. O każdej porze, na trzeźwo
              i upojonych - przeraża mnie degrengolada społeczna. Po kilku razach i bluzgach
              już nawet nie chce mi się zwracać uwagi. I czasami myślę jakby pieknie było
              gdyby ta cała żuleria nagle dała sobie na wstrzymanie.
              • Gość: tc Re: Napady na Piaskowej IP: *.tpnet.pl 12.10.06, 22:13
                I czasami myślę jakby to było fajnie gdyby na Piaskowej był otwarty szalet....
                • Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:25
                  Można biegiem do Real-u......
                  • Gość: tc Re: Napady na Piaskowej IP: *.tpnet.pl 12.10.06, 22:31
                    O i to mi sie podoba :D Chociaż jeden Życzliwy na forum. Masz rację ..ubikacja
                    jest w realu ..więc jesli ktoś sika w miejscu do tego nie przeznaczonym mozna go
                    spokojnie skierowac do reala.
            • Gość: Lex Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.06, 06:57
              Popieram.Chwasty trzeba plewić i to skutecznie...
          • Gość: Wq...ny Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 09:52
            To NIE jest śmieszne!
    • Gość: RBK Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.06, 22:36
      jak dobrze czytam to watek byl o NAPADACH NA PIASKACH a nie o laniu w
      krzakach !!!
      • Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:47
        To przerwij mu te l...e,będziesz miał napad i pobicie.
        • Gość: wqu..ony Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.06, 08:01
          Czasami tak się zastanawiam, że może jakby częściej zgłaszać jakieś podejrzane
          typy na policji do sprawdzenia żeby przyjechali, to może by coś dało. a tak
          pewnie każdy myśli, że już sąsiad zadzwonił i lipa. Jak myślicie?
          • Gość: Życzliwy Re: Napady na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:18
            Z tym przyjazdem jest różnie,powinni patrolować nieoznakowanymi
            samochodami,żeby lumpy ich nie dostrzegli i puścić w ruch pały.
          • pozor_vlak Re: Napady na Piaskowej 13.10.06, 09:58
            dokładnie tak to wygląda. dla policji istnieją wyłącznie fakty zgłoszone. można
            założyć że nie tylko "podejrzane typy" ale duża część napadów (rabunków,
            włamań,aktów wandalizmu)zgłaszana nie jest. a jeżeli nie jest, to nie miały one
            miejsca (z punktu widzenia policji). i, idąc dalej, jeżeli zgłoszeń jest dużo to
            policja musi (choćby nie chciała) coś zrobić bo to im psuje statystyki.
    • dopcio Re: Napady na Piaskowej 18.10.06, 23:14
      wy kurde niewidzicie co sie na waszej dzielnicy dzieje, jak to jest ze ja co
      rusz widze pałkarza moze slyszeliscie ploty chodza ze ukradli gdzies 30
      komputerow;p i ze przyjechali jacys policjanci z wrocka;p i wszystkich kosza
      dzisiaj dzielnicowy mnie spisywal pieprzony na pamiec zna moje nazwisko i adres
      zamieszkania a nigdy nic zlego niezrobilem chyba jakies efekty jednka sa;p jest
      policji i to durzo ale jest tez coraz gorzej boje sie po wlasnym podworku w
      nocy lazic
      • Gość: wqu..ony Re: Napady na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.06, 14:16
        A ja jestem za tym doopcio, żeby spisywali jak najwięcej, to może nie będe
        musiał co jakiś czas wymieniać szyby i radia w samochodzie na nowe. Tak, tak
        prosze państwa. Wybita szyba rano nie jest niczym przyjemnym dla nikogo. A
        chlejące pijusy pod blokiem sa dla mnie nie do przyjęcia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka