Gość: martin IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 18:16 hej co myslicie o jakims zajebistym depeche mode party w wałbrzychu takim by wszystkim oczy wyszły nie jakies głupie puszczanie z cd muzy tylko cos wiecej o wiele wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaś Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 19:04 jestem za cos czego niezapomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofka Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 19:41 lecąc Marcinkiewiczem: yes yes yes :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: party depeche mode IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 23.11.06, 19:44 Kiedys byly takie proby - w Taxi Szczawno ;] A za prawdziwym DM : obiema lapami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.11.06, 20:40 Bodajże w 1984 lub 1985 roku pojechałem z grupą kolegów na koncert depeszów do Warszawy na Torwar. Było nas chyba 7 lub 8 z Wałbrzycha. Po koncercie wkręciliśmy się za kulisy na słynne wegetariańskie party DM. Kolega z Nowego Miasta, który jako jedyny potrafił sklecić coś po angielsku, zagadnął Dawida Gahana. Ten dał mu swoje zdjęcie, takie jak z paszportu lub starego dowodu i machnął na odwrocie autograf. Pamiętam, że kolega traktował tę pamiątkę jak relikwię. Czy ma ją jeszcze nie wiem, bo parę ładnych lat temu wyprowadził się z rodziną z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: party depeche mode IP: *.eranet.pl 23.11.06, 21:42 Na depoteki się chodziło do Sabatu.Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwacz Re: party depeche mode 23.11.06, 21:50 Nigdy nie byłem fanem DM, ale muszę przyznać, że mimo upływu czasu ta muzyka się broni. Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: party depeche mode 23.11.06, 22:07 "In Your Room" w wersji koncertowej wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bf109E Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.11.06, 22:57 Enjoy the Silence, dla mnie nie ma piękniejszego utworu. Mogę go słuchać w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 23:10 aj dżest kent get enof, in jor rum, endżoj de sajlens, polisy of tru, słit lit sikstin, barel of a gan, sisters of najt, strendżlof, ic noł gut, to byli pszeboje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaa Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:43 tak sabat kto byl na 1 ogolnopolskim zlocie w starym koko klubie tamto sie dzialo teraz nic takiego niema ale my dalej jestesmy:)trzeba by bylo cos zorganizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ManieK Re: party depeche mode IP: *.233.udn.pl 01.12.06, 18:11 Hej, byłem jednym z organizatorów i dj'em na pamiętnym zlocie w KoKo ( 1994 ) :)) To już ponad 12 lat wow !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boner Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.12.06, 22:42 Maniek to Ty? Pozdarawiam Boner Odpowiedz Link Zgłoś
freshmart Re: party depeche mode 25.11.06, 14:24 Jak najbardziej jestem zatego typu imprezami:), apropo szukam ludzi do grania muzyki elektornicznej, gdzie można byłoby podczas takich imprez grać koncerty, materiał, który mam przygotowany i nagrany w domowym studio to około 16 utworów, wystarczy tylko zebrać 4 osoby w tym lepszego ode mnie wokalistę, miesiąc prób i można zacząć koncertowanie, jeśli ktoś miałby ochotę poważnie podejść do tematu to proszę o kontakt freshmart@wp.pl lub też zapraszam też na stronkę freshmart.ovh.org/ narazie w wersji testowanej, od nowego roku będzie w pełnej wersji;) pod adresem www.freshmart.prv.pl (ta druga stronka będzie zastąpiona nową), pozdrawiam wszytkich sympatyków muzyki elektornicznej Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.06, 19:03 widze zainteresowanie z waszej strony planuje cos takiego w styczniu w jednym z wałbrzyskich lokali potrzebuje troche czasu chce sie przygotowac by was nie zawiesc nie chce by było to zwykłe puszczanie muzyki z cd dozobaczenia martin Odpowiedz Link Zgłoś
freshmart Re: party depeche mode 26.11.06, 02:13 Mam nadzieje, że się uda i impreza będzie udana, w ogóle brakuje mi koncertów w Wałbrzychu, myślę o muzyce elektornicznej coś między dM, wczesny de/Vision, czy też alternatywnej jak Radiohead, oj marzy mi się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 15:16 przygotowania rozpoczete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ManieK Re: party depeche mode IP: *.233.udn.pl 01.12.06, 19:00 Swego czasu ( 1998-2002 )organizowaliśmy z Jarkiem Jaremą imprezy pod nazwą Electro-Party. Ktoś to jeszcze pamięta ? Mieszanka Depeche, Electro, Industrailu .... w takich lokalach jak ex Santa-Fe w Szczawnie, w Teatralnej, w Kominie a nawet w Atlantisie. Się wtedy działo :)) Imprezy umarły śmiercią naturalną. W 2005 postanowiliśmy wskrzesić imprezę w Whisky Barze - niestety skończyło się na jednym razie. Od tamtej pory żaden z lokali nie zainteresował się większą imprezą w klimacie DM/electro/industrial ... Obecnie nie mieszkam w Wałbrzychu, ale dalej organizuje imprezy i gram na nich ( Danse Macabre ). Jeżeli w dalszym ciągu jest popyt na takie imprezki i znacie jakieś lokale gdzie można by je było zorganizować, zostawcie info na forum. Pozdrawiam ManieK :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Jordan Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 17:46 zrobcie wreszcie te party byle nie w ka 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanka Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:29 Chętnie wyskoczyłabym na taką imprezkę ,bo DM to zespól z młodzienczych cudownych ,zaj...lat.Jestem ZZAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:47 A gdzie będzie ta imprezka? macie już lokal? Odpowiedz Link Zgłoś