Dodaj do ulubionych

party depeche mode

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 18:16
hej co myslicie o jakims zajebistym depeche mode party w wałbrzychu takim by
wszystkim oczy wyszły nie jakies głupie puszczanie z cd muzy tylko cos wiecej
o wiele wiecej
Obserwuj wątek
    • Gość: jaś Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 19:04
      jestem za cos czego niezapomne
    • Gość: tofka Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 19:41
      lecąc Marcinkiewiczem: yes yes yes :D
    • Gość: eM Re: party depeche mode IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 23.11.06, 19:44
      Kiedys byly takie proby - w Taxi Szczawno ;]
      A za prawdziwym DM : obiema lapami!
    • Gość: Jacek Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.11.06, 20:40
      Bodajże w 1984 lub 1985 roku pojechałem z grupą kolegów na koncert depeszów do
      Warszawy na Torwar. Było nas chyba 7 lub 8 z Wałbrzycha. Po koncercie
      wkręciliśmy się za kulisy na słynne wegetariańskie party DM. Kolega z Nowego
      Miasta, który jako jedyny potrafił sklecić coś po angielsku, zagadnął Dawida
      Gahana. Ten dał mu swoje zdjęcie, takie jak z paszportu lub starego dowodu i
      machnął na odwrocie autograf. Pamiętam, że kolega traktował tę pamiątkę jak
      relikwię. Czy ma ją jeszcze nie wiem, bo parę ładnych lat temu wyprowadził się
      z rodziną z Wałbrzycha.
      • Gość: lola Re: party depeche mode IP: *.eranet.pl 23.11.06, 21:42
        Na depoteki się chodziło do Sabatu.Jestem za.
        • wiwacz Re: party depeche mode 23.11.06, 21:50
          Nigdy nie byłem fanem DM, ale muszę przyznać, że mimo upływu czasu ta muzyka
          się broni.
          • arek354 Re: party depeche mode 23.11.06, 22:07
            "In Your Room" w wersji koncertowej wymiata.
            • Gość: bf109E Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.11.06, 22:57
              Enjoy the Silence, dla mnie nie ma piękniejszego utworu. Mogę go słuchać w kółko
    • Gość: smakosz Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.06, 23:10
      aj dżest kent get enof, in jor rum, endżoj de sajlens, polisy of tru, słit lit
      sikstin, barel of a gan, sisters of najt, strendżlof, ic noł gut, to byli
      pszeboje
      • Gość: maaaa Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:43
        tak sabat kto byl na 1 ogolnopolskim zlocie w starym koko klubie tamto sie
        dzialo teraz nic takiego niema ale my dalej jestesmy:)trzeba by bylo cos
        zorganizowac
        • Gość: ManieK Re: party depeche mode IP: *.233.udn.pl 01.12.06, 18:11
          Hej, byłem jednym z organizatorów i dj'em na pamiętnym zlocie w KoKo (
          1994 ) :)) To już ponad 12 lat wow !!!

Pozdrawiam

• Gość: Boner Re: party depeche mode IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.12.06, 22:42
            Maniek to Ty?
            Pozdarawiam
            Boner
    • freshmart Re: party depeche mode 25.11.06, 14:24
      Jak najbardziej jestem zatego typu imprezami:), apropo szukam ludzi do grania
      muzyki elektornicznej, gdzie można byłoby podczas takich imprez grać koncerty,
      materiał, który mam przygotowany i nagrany w domowym studio to około 16 utworów,
      wystarczy tylko zebrać 4 osoby w tym lepszego ode mnie wokalistę, miesiąc prób i
      można zacząć koncertowanie, jeśli ktoś miałby ochotę poważnie podejść do tematu
      to proszę o kontakt freshmart@wp.pl lub też zapraszam też na stronkę
      freshmart.ovh.org/ narazie w wersji testowanej, od nowego roku będzie w
      pełnej wersji;) pod adresem www.freshmart.prv.pl (ta druga stronka będzie
      zastąpiona nową), pozdrawiam wszytkich sympatyków muzyki elektornicznej Marcin
      • Gość: martin Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.06, 19:03
        widze zainteresowanie z waszej strony planuje cos takiego w styczniu w jednym z
        wałbrzyskich lokali potrzebuje troche czasu chce sie przygotowac by was nie
        zawiesc nie chce by było to zwykłe puszczanie muzyki z cd dozobaczenia
        martin
        • freshmart Re: party depeche mode 26.11.06, 02:13
          Mam nadzieje, że się uda i impreza będzie udana, w ogóle brakuje mi koncertów w
          Wałbrzychu, myślę o muzyce elektornicznej coś między dM, wczesny de/Vision, czy
          też alternatywnej jak Radiohead, oj marzy mi się ;)
        • Gość: martin Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 15:16
          przygotowania rozpoczete
    • Gość: ManieK Re: party depeche mode IP: *.233.udn.pl 01.12.06, 19:00
      Swego czasu ( 1998-2002 )organizowaliśmy z Jarkiem Jaremą imprezy pod nazwą
      Electro-Party. Ktoś to jeszcze pamięta ? Mieszanka Depeche, Electro,
      Industrailu .... w takich lokalach jak ex Santa-Fe w Szczawnie, w Teatralnej, w
      Kominie a nawet w Atlantisie. Się wtedy działo :)) Imprezy umarły śmiercią
      naturalną. W 2005 postanowiliśmy wskrzesić imprezę w Whisky Barze - niestety
      skończyło się na jednym razie. Od tamtej pory żaden z lokali nie zainteresował
      się większą imprezą w klimacie DM/electro/industrial ...
      Obecnie nie mieszkam w Wałbrzychu, ale dalej organizuje imprezy i gram na nich
      ( Danse Macabre ). Jeżeli w dalszym ciągu jest popyt na takie imprezki i znacie
      jakieś lokale gdzie można by je było zorganizować, zostawcie info na forum.
      Pozdrawiam ManieK :))
      • Gość: Michael Jordan Re: party depeche mode IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 17:46
        zrobcie wreszcie te party byle nie w ka 10
    • Gość: fanfanka Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:29
      Chętnie wyskoczyłabym na taką imprezkę ,bo DM to zespól z młodzienczych
      cudownych ,zaj...lat.Jestem ZZAAA
    • Gość: Zuzka Re: party depeche mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:47
      A gdzie będzie ta imprezka? macie już lokal?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka