Dodaj do ulubionych

refleksje komucha....

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 15:12
Przedstawiam ciekawa replikę, człowieka, który wierzy w dalszym ciągu w ideały
PRL-u oraz dobroć systemu socjalistycznego
Naprawdę zachęcam do lektury. Dla mnie niewyobrażalne i szokujące jest to, że
ludzie z taką świadomością i światopoglądem jeszcze istnieją
tygodnikwalbrzych.pl/forum/discussion/2/nowa-gazeta-w-miecie/#Item_0
Obserwuj wątek
    • Gość: zduminy Re: refleksje komucha.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 15:21
      przepraszam nie sprawdzilem odrazu ale źle linkuje
      Należy tygodnikwalbrzych.pl/forum/ a później wejść w "witamy na forum"
      nick gościa z PRL-u to "bonus99"
      • Gość: Maxiu Re: refleksje komucha.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 15:26
        Albercik...
        Wychodzimy!

• Gość: 111 Re: refleksje komucha.... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.01.07, 14:21
      Bonus 99 jesteś moim idolem i światłym człowiekiem. Część forumowiczów pewnie
      nie wie, że pan Buziałkowski zaczął swoją karjerę dziennikarską w czerwonej
      gazecie, i nagle jak chorągiewka na wietrze popiera prawicowe władze. Tak to
      jednak jest jak ktoś się chce utrzymać pzry korycie.
      • Gość: mądry Re: refleksje komucha.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.01.07, 15:04
        Bonus ma racje. Precz z czarnymi !
        • Gość: stary tatauś Re: OBY NIE MOJE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:17
          >...noi wypowiedzi nie oddzielone od reszty tekstu. te myslniczki spraw nie
          zalatwiaja. a akapita jakis? a wpis, kto co mowi?... <

O kurde!
          Skąd żeś się wydarzył „NOI AKAPITA”
          Przysięgam, że po pijaku już nigdy nie będę robił dzieci.!
          • pressforum Re: OBY NIE MOJE ! 13.01.07, 10:24
            akapita to wypadek przy pracy, literowka znaczy (ktore i w tygodniku sie
            zdarzaja). reka mi sie "omskła" na mysl o tym, ze tatus czuwa :) ale tatus
            spoko! ja tez czuwam. i ormo czuwa. i pan czuwa, i pani czuwa :)
            a po pijaku taus to ty lepiej nic nie rob bo to niezdrowo. jeszcze taus jakies
            uwagi?
            • Gość: orlando Re: OBY NIE MOJE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:02
              Ciekawe, skad te wiesci o Buzialkowskim, ktory w "czerwonej" gazecie zaczynal?
              Facet zaczynal w III LO jako nauczyciel polskiego, pozniej szukal przygody
              w "Trybunie Walbrzyskiej", ale ona nalezala wtedy do Bubla, a nie do PZPR.
              Pozniej Bubla wykolegowali i Kubara zostal wlascicielem "Tygodnika
              Walbrzyskiego". W komuszej "Trybunie Walbrzyskiej" nalezacej do PZPR zaczynala
              natomiast swieto.. Krystyna Smerd, Andrzej Rakowski i Skiba. Cala trojka
              dzis jest tak prawicowa, ze jak skrecaja na ulicy w lewo, to ida tyle. Warto
              czasem sprawdzic, co sie pisze, chyba ze ktos chce plesc bzdury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka