Dodaj do ulubionych

Pługi śnieżne w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:42
Hej, na jakiej ulicy i mniej więcej o której godzinie widzieliście jakiś pług
lub solarkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hetmańska Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 12:45
      15 minut temu pług odśnieżał na Hetmańskiej...
      • Gość: takietam Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:48
        > 15 minut temu pług odśnieżał na Hetmańskiej...
        ... kierowca pługa.
        • Gość: Hetmańska Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 12:59
          No niech Ci będzie :D
          Też Cię kiedyś złapię :P
    • Gość: HASAN_SAS Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:12
      Jeden na Szczawienku na Wrocławskie (podjazd do świateł):
      www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=2465
      Jeden o 7:40 na Podgórzu.
    • Gość: wesola Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 13:14
      No to macie szczescie. Bo w okolicach Broniewskiego i Wyszynskiego ostatni raz
      plug widzialam....chyba w zeszlym roku :) jednak jestem twarda i czekam, moze
      kiedys przejdzie. Moze dzis, moze jutro. Zobaczymy. Jestem tadnak pelna
      nadzieii :)
      • Gość: maciek Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 23:39
        Ja mieszkam na ulicy Pasteura (piaskowa okolice szpitala)i zaloze sie ze prze
        najblizszy tydzien plug nie przejedzie moja ulica.. A snieg az sie wsypuje do
        butow
    • Gość: ... Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 13:21
      A wiecie moze jak z autobusami? Bo kolo 8 to byl koszmar. Nic z Placu w
      kierunku Piaskowej i Podzamcza nie jechalo :/ Wiem ze 2 ze Szpitala wyjezdzala
      punktulanie ale czy dojechala na Sobiecin to nie mam zielonego pojecia. No
      normalnie koszmar. Na przystanku to stalo chyba z 50 osob. A autobusu, ani
      widu, ani slychu :/
      • Gość: HASAN_SAS Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:30
        Na Podgórzu przyjechała trójka zgodnie z planem tylko, że ta co miała być wcześniej (wszystko opóźnione o jeden cykl). Kobieta w środku mówi do córki: "Dziwne! Przyjecha 3 minuty przed rozkładem."
        • Gość: kierowca Re: Pługi śnieżne w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 14:03
          Najwiecej plugów widać na Piasta :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka