Dodaj do ulubionych

Impreza na Poniatowie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:22
Czy ktoś idzie na impreze na Poniatów 17-stegotzw na Bal przebierańców czy
się przebieracie?
Obserwuj wątek
    • Gość: żul Re: Impreza na Poniatowie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 21:24
      Ide, przebiore sie za biznesmena :)
      • Gość: biznesmen Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:23
        ja też idę. Przebiorę sie za żula.
        • Gość: groszek ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:42
          ...gdzie ta zbiórka pytam...?
          pod kościołem czy na pętli..?
          • Gość: Anonim Re: ale ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 21:44
            Na Chełmcu
            • Gość: no co ty Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:06
              to cała maskarada będzie na pichte szła na PoNIATÓW....
              o dziż
              to ja sie za niedziedzia przebiore...
              albo za narciarza to może i o Andrzejówke zachaczymy
              :)
              • Gość: Balowiczka Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:12
                A ja jadę na kawę ze swierzego śniegu na Glinik. Podobno smak jest rewelacyjny!
                • Gość: Kustosz Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:39
                  Hahaha to juz na Gliniku nie macie wody ze pijecie kawe ze sniegu....ale
                  obszczymurki! Kozak pfff
              • Gość: olusia Re: ale ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 23:36
                z Wami to jak z oszołami.Pytam się konkretnie czy wogóle się przebieracie za
                coś lub kogoś a nie że ja wyskocze jak wiewiórka z konopi
                • arek354 Re: ale ale... 09.02.07, 10:05
                  Gość portalu: olusia napisał(a):

> z Wami to jak z oszołami.Pytam się konkretnie czy wogóle się przebieracie za
                  > coś lub kogoś a nie że ja wyskocze jak wiewiórka z konopi

Pytała się Ewunia a podskakuje olusia. Już się przebrałaś ? ;)
                  • Gość: groszek do olusi i Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:22
                    mam włosy bląd...
                    i nic nie rozumiem z pytania pod tytułem czy idziemy na bal przebierańćów na
                    Poniatów?
                    pytanie zadaję proste jak proste może byc zycie...
                    gdzie ta zbiórka na Poniatowie...
                    uwierzcie mi dziewczyny, Poniatów znam dość dobrze - serio....
                    i NIC O ŻADNYM balu nie słyszałam
                    a wiem że kto pyta nie błądzi..?
                    ?

pozdrav
                    r.

krótko mówiąc
                    proste pytanie prosta odpowiedź
                    a jeszcze inaczej głupie pytanie głupia odpowiedź...
      • Gość: tęcza ruless Impreza in Poniatow @ tecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:31
        a to chyba w tęczy ta biba...
        • Gość: groszek Re: Impreza in Poniatow @ tecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:52
          a będzie prezes...?
          a słycszałam że jarząbek listonoszem został

vitam
    • Gość: Gosia Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:45
    • Gość: Wodnik szówarek Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 05:28
      Impreza miała się zacząć na Gliniku ale tu wody ni hu, hu, a śniegu już jest za
      mało na całą imprezę. Zbiórka na Poniatowie przy zwiędłej sośnie. Ja Już nie
      idę.

P.S. Mam do sprzedania strój Wodnika szówarka. TANIO!
      • Gość: koko Re: Impreza na Poniatowie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.07, 09:57
        a ja mam (niestety małe) 2 kostiumy kaczorów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka