Gość: Ewunia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:22 Czy ktoś idzie na impreze na Poniatów 17-stegotzw na Bal przebierańców czy się przebieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żul Re: Impreza na Poniatowie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 21:24 Ide, przebiore sie za biznesmena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:23 ja też idę. Przebiorę sie za żula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:42 ...gdzie ta zbiórka pytam...? pod kościołem czy na pętli..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: ale ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 21:44 Na Chełmcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co ty Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:06 to cała maskarada będzie na pichte szła na PoNIATÓW.... o dziż to ja sie za niedziedzia przebiore... albo za narciarza to może i o Andrzejówke zachaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balowiczka Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:12 A ja jadę na kawę ze swierzego śniegu na Glinik. Podobno smak jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kustosz Re: ale ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:39 Hahaha to juz na Gliniku nie macie wody ze pijecie kawe ze sniegu....ale obszczymurki! Kozak pfff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: ale ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 23:36 z Wami to jak z oszołami.Pytam się konkretnie czy wogóle się przebieracie za coś lub kogoś a nie że ja wyskocze jak wiewiórka z konopi Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: ale ale... 09.02.07, 10:05 Gość portalu: olusia napisał(a): > z Wami to jak z oszołami.Pytam się konkretnie czy wogóle się przebieracie za > coś lub kogoś a nie że ja wyskocze jak wiewiórka z konopi Pytała się Ewunia a podskakuje olusia. Już się przebrałaś ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek do olusi i Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:22 mam włosy bląd... i nic nie rozumiem z pytania pod tytułem czy idziemy na bal przebierańćów na Poniatów? pytanie zadaję proste jak proste może byc zycie... gdzie ta zbiórka na Poniatowie... uwierzcie mi dziewczyny, Poniatów znam dość dobrze - serio.... i NIC O ŻADNYM balu nie słyszałam a wiem że kto pyta nie błądzi..? ? pozdrav :) r. krótko mówiąc proste pytanie prosta odpowiedź a jeszcze inaczej głupie pytanie głupia odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tęcza ruless Impreza in Poniatow @ tecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:31 a to chyba w tęczy ta biba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Impreza in Poniatow @ tecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:52 a będzie prezes...? a słycszałam że jarząbek listonoszem został vitam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik szówarek Re: Impreza na Poniatowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 05:28 Impreza miała się zacząć na Gliniku ale tu wody ni hu, hu, a śniegu już jest za mało na całą imprezę. Zbiórka na Poniatowie przy zwiędłej sośnie. Ja Już nie idę. P.S. Mam do sprzedania strój Wodnika szówarka. TANIO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Impreza na Poniatowie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.07, 09:57 a ja mam (niestety małe) 2 kostiumy kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś