Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:50 Witam!chcialabym cos kupic na allegro i czy jest taka opcja,zeby do wałbrzych wyslano mi paczke za 2zl:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: inpost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:51 chodzi mi oczywiscie o to czy w wchu inpost prosperuje i czy dostarcza mi paczke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: inpost IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.07, 10:00 do walbrzycha mozna wyslac paczke, a z walbrzycha nie, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: inpost IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.07, 10:05 Dokładnie tak jak napisała moja poprzedniczka, jeśli chcesz zamówić paczkę z allegro to inpost Ci ją dostarczy (już tak zamawiałam). Niemożliwe jest na razie jedynie wysyłanie z Wałbrzycha paczek korzystając z usług Inpost. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effunia Re: inpost IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.07, 14:52 a co to ten inpost?? gdzie go znaleźć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann g Re: inpost IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.07, 17:24 inpost jest ponoć w realu za big starem;) Odpowiedz Link Zgłoś