Dodaj do ulubionych

"pod papugami"PWSZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:37
pierogi z mięsem zjadzone w tym pożal się Boże przybytku nie wyszły mi na
zdrowie!przez gardło szukały wyjścia drogi, a że z miesnym były nadzieniem
wychodziły i siedzeniem !!!!! ci biznesmeni z miodem w uszach nie domywają
sztućców i trują swoimi wyrobami ( zupy też mają z długim starzem ). jak nie
musicie drodzy Żakowie to tam nie jedzcie, lepiej zjeść suchą bułkę niż
zaliczyć nockę na kibelku!!! :((

Obserwuj wątek
    • korfanty-ildefons To może ja :) 02.05.07, 18:39
      Miałem okazję jeść tam nie raz i nie dwa pizzę (nie studiuję tam ani nie pracuję). Byłem dosyć sceptycznie nastawiony (w końcu to tylko uczelniany bar). A tu proszę. Pizza była wyśmienita !
      • Gość: k. Re: To może ja :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 20:51
        Ja akurat tam studiuje...i często bywam.Hmm co do właścicieli wole się nie
        wypowiadać...ale jeżeli chodzi o jedzenie to nawet ok mają.Hamburgery i tosty
        polecam.Często w czasie okienka coś zamawiam i nigdy nic mi nie było.
        • Gość: Student PWSZ Re: To może ja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:43
          Ja bym się bardziej zastanowiła nad cenami w "pod papugami". Przecież lokal
          będąc uczelnianym miejscem posiłków powinien być dostosowany cenowo do
          studentów. Wiadomo że studenci nie są majętni, no chyba że się czasy zmieniły a
          ja o tym nic nie wiem... Wg mnie to miejsce bardziej na wykładowców nastawione
          niż na żaczków.
          Jeśli chodzi o właściciela to myśle że szkoda komentować...

• Gość: belfer Re: To może ja :) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.06.07, 19:24
            Widze że konkurencja nie śpi.
            Jem w tej knajpie średni trzy razy w tygodniu i jeszcze nie zdażyło mi się
            zatruć. Jedzenie jest bardzo dobre i nie jest to tylko moja opinia.
            • Gość: o Re: To może ja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:51
              Co z Ciebie za belfer skoro piszesz 'zdażyło'? Na zmywak, a nie uczyc.
              • Gość: kaja Re: To może ja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 01:55
                Dokladnie, wlasciciela z "wysokim czolem" nie trzeba komentowac. Wystarczy na
                niego spojrzec... Zaliczyl juz chyba wszystkie studentki i chyba w koncu usiadl
                na dupie.Zreszta nie ma innego wyjscia skoro nagle tyle dzieci sie dziedziczy:)
                Zarelko kiepskie bardzo, wole brac ze soba bulki Pozdro
                • Gość: olek odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:51
                  kaja napisała; "wlasciciela z "wysokim czolem" nie trzeba komentowac. Wystarczy
                  na
                  niego spojrzec... Zaliczyl juz chyba wszystkie studentki...".
                  Ta wypowiedz jest smieszna , bo jezeli , studentki nie chcialy by
                  byc "zaliczane" ,to by właściciel z "wysokim czolem " ich nie bzy... , a ze sa
                  az tak puste i naiwne , to chlopak z tego korzysta . PAWEŁKU POPIERAM...;-)) Co
                  do jedzonka , to jest przecietne .
    • Gość: Sander Re: "pod papugami"PWSZ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.07, 18:46
      Hmm a co powiecie moją na pitę z kwaśną śmietaną zamiast sosu? Po prostu
      wyśmienicie:P Radze Wam wpadać do nas na byłą AE jeśli nie chcecie się otruć:)
      • Gość: Jeżozwierzyk Re: "pod papugami"PWSZ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.07.07, 16:50
        Na PWSZ jest akurat dobre jedzenie i niedrogie,a to, że niektórzy mają
        naleciałości w zachowaniu rodem z gimnazjum to już tylko współczuc.

A na AE miałam pecha jeśc hamburgera.... no cuż papka z mikrofali, na Zamkowej
        jest przynajmniej normalna kuchnia i normalne "domowe" jedzenie i miła obsługa.
    • Gość: olek Re: "pod papugami"PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:52
      kaja napisała; "wlasciciela z "wysokim czolem" nie trzeba komentowac. Wystarczy
      na
      niego spojrzec... Zaliczyl juz chyba wszystkie studentki...".
      Ta wypowiedz jest smieszna , bo jezeli , studentki nie chcialy by
      byc "zaliczane" ,to by właściciel z "wysokim czolem " ich nie bzy... , a ze sa
      az tak puste i naiwne , to chlopak z tego korzysta . PAWEŁKU POPIERAM...;-)) Co
      do jedzonka , to jest przecietne .
      • Gość: groszek Papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 01:15
        Tam jakis koncert ma być, w czwartek 26 czy jakos tak.
        Koncert rege.
        Kukunamuniu:)

NARSON
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka