Gość: Kg IP: *.eranet.pl 02.05.07, 23:24 Napiszcie coś o tym warsztacie pracy bo ja wymiękam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Enitra zakład marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 09:33 Moze jasnie panujacy Dyktator tego warsztatu cos napisze... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiór Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.05.07, 10:06 Kiedys kolega przywiozl towar do Enitry. Wjechal dostawczakiem na ten maluni parking przed wejsciem a dyktator go stamtad wypieprzyl mówiąc, ze mu kapie olej z silnika na nową kostkę brukową :) Koleś wyjechał przed zakład a niewolnicy nosili towar 100 metrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Enitra zakład marzeń IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.05.07, 19:16 A Ty byś chciał, żeby pod Twoim domem Ci ktoś kostkę opaskudził olejem? Nie 100 m tylko 30 m - widlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Enitra zakład marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:47 widziałem niejeden park logistyczny. tam nikt nie narzeka na olej z tira. tam liczy sie predkość roz/załadunku. poza tym kostka jest przewidziana na 5lat exploatacji. pojade żartem: kostka ma służyć nam ludziom a nie my kostce hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 21:47 Nosili 100 metrów i nie widlakiem, wiem co piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co nieco Re: Enitra zakład marzeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.07, 19:25 pare razy rozmawialem z wlascicielem troche dziwak..... ale trzeba przyznac do biznesu głowe ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 20:53 A co tam robią? Odpowiedz Link Zgłoś