Dodaj do ulubionych

Enitra zakład marzeń

IP: *.eranet.pl 02.05.07, 23:24
Napiszcie coś o tym warsztacie pracy bo ja wymiękam
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Enitra zakład marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 09:33
      Moze jasnie panujacy Dyktator tego warsztatu cos napisze... :D
      • Gość: wiewiór Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.05.07, 10:06
        Kiedys kolega przywiozl towar do Enitry. Wjechal dostawczakiem na ten maluni
        parking przed wejsciem a dyktator go stamtad wypieprzyl mówiąc, ze mu kapie
        olej z silnika na nową kostkę brukową :) Koleś wyjechał przed zakład a
        niewolnicy nosili towar 100 metrów :)
        • Gość: Tom Re: Enitra zakład marzeń IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.05.07, 19:16
          A Ty byś chciał, żeby pod Twoim domem Ci ktoś kostkę opaskudził olejem?

Nie 100 m tylko 30 m - widlakiem.
          • Gość: :) Re: Enitra zakład marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:47
            widziałem niejeden park logistyczny. tam nikt nie narzeka na olej z tira. tam
            liczy sie predkość roz/załadunku. poza tym kostka jest przewidziana na 5lat
            exploatacji.

pojade żartem: kostka ma służyć nam ludziom a nie my kostce hehehehe
          • Gość: * Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 21:47
            Nosili 100 metrów i nie widlakiem, wiem co piszę :)
            • Gość: co nieco Re: Enitra zakład marzeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.07, 19:25
              pare razy rozmawialem z wlascicielem troche dziwak..... ale trzeba przyznac do
              biznesu głowe ma
    • Gość: gggg Re: Enitra zakład marzeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 20:53
      A co tam robią?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka