Gość: pan młody IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.07, 08:40 Jak oceniacie wesela w qubusie? Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janko Re: wesele w qubusie IP: 80.50.81.* 14.05.07, 09:11 Obsługa jest ok, ale to czy wesele jest udane czy nie, zależy bardziej od młodych, gości, zespołu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:01 moją kolezanke kuchnia orżnęła i to totalnie.nie było kupy potraw ktore zamawiala a te co zamówiła były w znikomych ilosciach np zamowila 15kg szynki pieczonej a dali jej 7 i to z koscią zabraklo herbaty zabraklo kawy ukradli cały tort ktory zostal z wesela i mial byc na poprawiny a zaplacila grubo niz wynosi minimalna stawka 110zl na osobe wiec radze uwazac albo patrzec dokladnie na rece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:27 nie polecam w qubusie, polecam w Maratonie -super weselicho, pięknie wystrojona sala a jedzenie palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:00 zle wspominam wesele w qubusie obsluga z laska latala polowe wodki nie bylo i te kolumny na srdku koszmar na maksa;/;/ lepiej w ratuszowej jedzenie pycha obluga na 6 i wogole wsio super;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:56 Zastanawia mnie tylko dlaczego wypowiada sie tutaj jedna grupa ludzi którzy nie ,maja pojącia co właściwie piszą i którzy jak uwarzam sami nie zachowywali sie odpowiednio np. zniszczenie windy dla inwalidów!!!!! bydło zachowywało by sie lepiej niz mili państwo z świątecznego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajacy klimaty Re: wesele w qubusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:16 Prawda jest taka ze znika duza czesc jedzenia i alkoholu nie tylko w qubusie ale i w marii oraz ksiazu wiec jak chcesz miec wystawna impreze to zmien lokal na cos mniejszego w okolicach lub wez poprawke na polowe info jakie dostajesz zalezy na ile osob szukasz sali fajnie jest na bialej sali od rozmowy wstepnej czujesz sie jak ktos wyjatkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:44 byłam 1 rok temu mój siostrzeniec brał tam ślub .Moja siostra robiła tylko dobrą minę do złej gry właśnie też brakowało wiele jedzenia ,wino sobie zabrali .A z tortem to już dali taki numer że szkoda mówić. Odpowiedz Link Zgłoś