Dodaj do ulubionych

wesele w qubusie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.07, 08:40
Jak oceniacie wesela w qubusie? Czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Janko Re: wesele w qubusie IP: 80.50.81.* 14.05.07, 09:11
      Obsługa jest ok, ale to czy wesele jest udane czy nie, zależy bardziej od
      młodych, gości, zespołu itd.
    • Gość: gosc Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:01
      moją kolezanke kuchnia orżnęła i to totalnie.nie było kupy potraw ktore
      zamawiala a te co zamówiła były w znikomych ilosciach np zamowila 15kg szynki
      pieczonej a dali jej 7 i to z koscią zabraklo herbaty zabraklo kawy ukradli
      cały tort ktory zostal z wesela i mial byc na poprawiny a zaplacila grubo niz
      wynosi minimalna stawka 110zl na osobe wiec radze uwazac albo patrzec dokladnie
      na rece
      • Gość: panna młoda Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:27
        nie polecam w qubusie, polecam w Maratonie -super weselicho, pięknie wystrojona
        sala a jedzenie palce lizać
        • Gość: we Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:00
          zle wspominam wesele w qubusie obsluga z laska latala polowe wodki nie bylo i
          te kolumny na srdku koszmar na maksa;/;/ lepiej w ratuszowej jedzenie pycha
          obluga na 6 i wogole wsio super;)
          • Gość: pracownik Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:56
            Zastanawia mnie tylko dlaczego wypowiada sie tutaj jedna grupa ludzi którzy
            nie ,maja pojącia co właściwie piszą i którzy jak uwarzam sami nie zachowywali
            sie odpowiednio np. zniszczenie windy dla inwalidów!!!!! bydło zachowywało by
            sie lepiej niz mili państwo z świątecznego wesela
            • Gość: znajacy klimaty Re: wesele w qubusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:16
              Prawda jest taka ze znika duza czesc jedzenia i alkoholu nie tylko w qubusie ale
              i w marii oraz ksiazu wiec jak chcesz miec wystawna impreze to zmien lokal na
              cos mniejszego w okolicach lub wez poprawke na polowe info jakie dostajesz
              zalezy na ile osob szukasz sali fajnie jest na bialej sali od rozmowy wstepnej
              czujesz sie jak ktos wyjatkowy
              • Gość: xxx Re: wesele w qubusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:44
                byłam 1 rok temu mój siostrzeniec brał tam ślub .Moja siostra robiła tylko dobrą
                minę do złej gry właśnie też brakowało wiele jedzenia ,wino sobie zabrali .A z
                tortem to już dali taki numer że szkoda mówić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka