Gość: Misiek IP: *.orange.pl 20.02.06, 03:22 Powiedzcie mi czy te Wasze ładne fotoradary w Częstochowie działają czy nie?? Często jestem w Waszym mieście i nie zawsze jade zgodnie ze znakami. Jest się czego obawiać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pointowski Re: fotoradary 20.02.06, 09:16 tez czesto przejezdzam ta trasa z racji studiow na PCZ. Powiem tak - z mojego doswiadczenia wynikalo ze w ogole nie dzialaja... ale jednek na poczatku stycznia dostalem zdjecie z poczatku wrzesnia zeszlego roku - wiec mozna postawic teze ze wlaczaja je na 1-2 dni i maja pracy na najblizsze 3-4 miesiace :p wiec - lepiej jezdzic zawsze zgodnie z przepisami - a na pewno przed radarami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: fotoradary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:05 To czy skrzynka na radar jest uzbrojona czy nie widac w okienku. W środku za szybką jest jakby mały wizjer ! Wtedy skrzynka jest uzbrojona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: fotoradary IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:39 sosuj się do przepisów ruchu drogowego a przestaniesz myśleć o fotoradarach. szerokiej drogi i dużego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fart Re: fotoradary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:55 hej mieszkam w częstochowie i nie raz widzialem jak radarek cyka zdjęcie tylko wiec przed nim napewno trzeba zwolnić Odpowiedz Link Zgłoś