Gość: Rysiu IP: *.eranet.pl 30.07.07, 17:09 Czy możecie polecić mi dobry Zakład Optyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Optyk IP: *.eranet.pl 30.07.07, 17:12 Najlepszym Optykiem w Wałbrzychu jest Zakład Optyczny na Al.Wyzwolenia 45 w Wałbrzychu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: Optyk IP: 81.15.135.* 30.07.07, 17:31 a to nowina, bandyckie ceny, zero reklamacji i chamska obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Optyk IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.07.07, 17:34 sam pisze, sam odpwiada, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Optyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.07, 20:21 Tylko Tomczak ze Szczawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irma Re: Optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:23 Optyk :Jacek wydro na Wyzwolenia...... Dlugo na rynku, szybko solidnie i bez klopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hess Re: Optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 07:30 Tak zgadza sie tylko J.wydro . robie u niego okulary juz od najmlodszych lat i to nie jakies zwykle tylko specjalne na zamowienie bo szkla na moje oczy niestety trzeba na zamowienie robic niegdy nie ma u niego problemow z niczym. zawsze doradza , pomoga czy naprawia okulary. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Optyk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.07, 08:09 w Świdnicy w Rynku jest świetna optometrystka, pani Asia, to naprawdę jest dużo więcej niż zwykły optyk, dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Optyk IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.07.07, 22:08 polecam Rafała Podkanskiego na Wyzwolenia 45 PS TO JEDYNY OPTYK Z DYPLOMEM MISTRZA W TYM ZAWODZIE W WCHU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Optyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.07, 18:37 Od lat kupuje okulary u podkanskiego i nigdy nie miałam zastrzezen.polecam jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIOPTRIA Re: Optyk IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.07.07, 22:09 jestem bardzo zadowolona z Optyka R.Podkańskiego... pełen profesjonalizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:15 Kiepsko z Podkańskim. Chyba interes się sypie. Sam pisze sam odpowiada. Liczba potencjalnych klientów jest skończona, jak się z nich zdziera, nie uwzględnia reklamacji to idą gdzie indziej. I nie pomoże otwieranie nowych punktów, zapach się ciągnie za właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
l.l.a Re: Optyk 02.08.07, 18:37 W zakładzie Państwa Wydrów na AL. Wyzwolenia, panuje wszechwładne chamstwo, ordynarny stosunek i lekcewazenie klienta przez sprzedającą panienkę, a na skargę Pani Wydrowa reaguje jeszcze bardziej arogancko. Klient ma kupić i wyjść- delikatnie mówiąc. Reklamacje nie intnieją, a optyk to chyba amator. Przestrzegam przed tym zakładem. Dobry jest też optyk na ul. Konopnickiej i ma dostępne ceny i stałą zniżkę na szkła. Jest miły i stara się zadowolić klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: Optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 15:28 Polecam optyk na ul Konopnickiej. bardzo miła obsługa i ceny konkurencyjne. nie polecam na słowackiego chamstwo i olewatorstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś