Dodaj do ulubionych

Wesele w 9 Falii

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.07, 10:09
porażka!!! brak parkingu strzezonego,zagnieciona maska ktos usiadl!!to jest
podgórze!!!Brak klimy,goscie zamiast siedziec na sali z mlodymi to sie
chlodza na zew.!!!w mogile ciemnej na wesele sie nie nadaje!!! brak okien!!!
zatopiona lodz podwodna!!!jedzenie OK!
Obserwuj wątek
    • Gość: :> Re: Wesele w 9 Falii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:13
      po pierwsze to *FALI a po drugie sam sobie odpowiedziales na pytanie: to jest Podgorze :] po co Ci okna? wietrzyc sie mozna na zewnatrz jak napisales sam :> co do gosci to juz nie wina 9 Faliiii ze woleli siedziec na zewnatrz niz z mlodymi <lolinho>
      • Gość: Gosc Re: Wesele w 9 Falii IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.07, 14:41
        A ja bylem na weselu w Mari w stodole ,orkiestra zaczela grac odrazu klima
        wysiadla,jedzenie plynelo nie mowiac juz o gosciach,ktorzy mokrzy byli jak
        przyslowiowe szczury nawet tanczyc sie nie chcialo.
        • Gość: kris Re: Wesele w 9 Falii IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.07, 16:32
          9 FALA - opis jest bardzo trafny, na weselisko absolutnie. Ja miałem okazję tam
          być na STYPIE (idealny klimat, jedzenie dobre)...poza tym jak ktoś ma doła to
          może sobie tam iść i potopić robala ;)
          • Gość: pan mlody Re: Wesele w 9 Falii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.07, 17:43
            drugi raz tam wesela nie zrobie,heniek ma racje,trzy auta zarysowane
            gwozdziem!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: DLA Henia Brawo Re: Wesele w 9 Falii IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.08.07, 19:06
              Masz racje to miejsce jest tylko dobre na impreze dla swirow.Szkoda ze taka
              ciekawa nazwa.Powinna sie nazywac "Stan zagrozenia 100 %.Ludzie jak chcecie tam
              robic impreze to odrazu walcie po auto-casko.Powietrza brak.Maria takie samo
              dno-ale nieco bezpieczniej.Gorsza obsluga i jedzenie.
              • Gość: Judge Re: Wesele w 9 Falii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.07, 19:42
                jakas nowa knajpa sie bedzie otwierac, stad i te kopidoły wypłynęły
                • Gość: taksówka osobowa Re: Wesele w 9 Falii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.07, 17:51
                  mi tez jakis kretyn chodził po aucie w czasie wesela w tym schronie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka