Gość: BB IP: *.centertel.pl 15.08.07, 18:46 Jestem biedną studentką i chciałabym wyremontować swój samochód. Potrzebuję około 5 tysięcy. Kocham mój samochód i muszę go ratować! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 19:07 A MAŁO w wałbrzychu klubów nocnych gdzie mogłabys zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MECHANIK Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.07, 19:15 O RANY JAKA GLUPIA Z CIEBIE STUDENTKA ZA TE 5 TYS KUP SOBIE KILO ROZUMU .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.07, 19:38 jestem zainteresowany, z tym ze sponsoring wiąże sie z tym ze musisz dac coś w zanian na co jestes gotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.07, 21:30 a ja chciałem zebys poszła ze mna na obiad i spacer. no cóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.07, 22:18 Ja co prawda nie szukam sponsora, ale na obiad i spacer mogę się wybrać :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: szukam sponsora IP: *.centertel.pl 15.08.07, 22:17 Chciałam tylko napisać, że ludzie którzy odpowiadają w moim imieniu jakieś bzdury są poprostu żałośni. To Wy kupcie sobie rozumy!! Przeszkadza Wam, że ktoś ma pasję w życiu, jakieś zamiłowanie, plany, marzenia...??? Jak Was bawią takie głupie, żałosne teksty, to zmieńcie sobie stronę na taką na Waszym poziomie.... Nie myślałam, że ludzie potrafią być tacy chamscy..... No cóż, może jeszcze kiedyś zmądrzejecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szukam sponsora IP: *.centertel.pl 15.08.07, 22:41 masz racje, ludzie nazywaja cie glupia a sami pokazuja tylko swoja glupote, ale tak bylo zawsze, ze jak ktos do czegos dazy cos chce osiagnac to mu sie to utrudnia i na kazdym kroku okazuje chamstwo. a moze to zazdrosc ze masz marzenia? nie przejmuj sie takimi ludzmi i pamietaj kazde marzenie jest do spelnienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam sponsora IP: 81.168.209.* 16.08.07, 22:08 Spoko pomysł, życzę Ci, żeby Ci się udało połączyć przyjemne z pożytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: szukam sponsora IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.07, 22:28 Chamskie komentarze ??? Szukam sponsora na 5 tysięcy dla biednej studentki(nie "studętki", no chyba, że piszesz o "takiej dętce, którą stu pompuje"), to wybacz, ale kojarzy się silnie z k....estwem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATORKA Re: szukam sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:15 Dlaczego masz pretensje do ludzi, że Ci tak odpisują. Piszesz, że jesteś studentką, no i co z tego znam studentów, którzy pracują i dobrze sobie radzą , a ty chcesz sponsora to po prostu z twojej strony prostytucja, bo nikt nikomu nic za darmo nie daje.Trochę skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.07, 23:31 Oto szczyt marzeń, przeciętnego wałbrzyszanina :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 23:05 Studentka to niech jeszcze sobie postudiuje i nauczy się jasno wyrażać swe myśli.Post żle sformuowany i ewidentnie kojarzy się ze sponsoringiem za usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: szukam sponsora IP: *.wch.net.a5i.pl 19.08.07, 14:58 witam jestem gotowy nawet dziś się spodkać afera_@tlen.pl czekam pazdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 22:08 imbecylu nie pisze się spodkać tylko SPOTKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor65 Re: szukam sponsora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.08.07, 14:15 To jest żałosne ! Masz marzenia/super!/ i co? wyciągasz rękę? może je ktoś zrealizuje? Młoda rozumię że zdolna i ze swej strony nic? A może ogłoszenie innej treści: " Szukam możliwości zarobku - potrzebuję ratować mój ukochany sam. itd..." Przemyśl to, bo płakać się chce nad Twoją głupotą, wstyd mi za Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś