Gość: iwa29 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 07:35 Słyszałam,że złapali męża posłanki na jażdzie samochodem po pijaku.Nie dało się zatuszować????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szach Masud Re: Mrzygłocka IP: 80.51.231.* 11.10.07, 07:46 Uwierzcie, ze to nie jedyny "smrodek" zwiazany z Pania POsel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycero4 Re: Mrzygłocka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.07, 22:58 Noooo, miodzio! A coś więcej lub gdzie szukac u źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Mrzygłocka IP: *.wlb.vectranet.pl 11.10.07, 23:07 ....szanowna pani napisała na mnie skargę w sklepie....tak bardzo chciała aby obsłużono ją po za kolejnością ...a kiedy powiedziałam, że w sklepie obowiązuje kolejka stwierdziła; "jak to, czy pani wie kim ja jestem???".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mrzygłocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 00:48 Słyszałem, a widziałaś lub byłaś świadkiem? Masud, jaki smrodek ni siej domysłów( ni podpisuju si imieniem trupa). Podaj; w jakim sklepie i kedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szach Masud Re: Mrzygłocka IP: 80.51.231.* 12.10.07, 08:03 Primo "gosciu", nie ja pisalek o sklepie.Secundo, skoro czepiasz sie nickow, to sam przestan reklamowac "Goscia Niedzielnego".Tertio, nie ma zadnych dowodow poza tym, ze znam sytuacje od ludzi, ktorym nie ma powodow nie wierzyc.Ba, malo tego.Ci ludzie ani ja nie jestesmy wrogami PO czy Pani Mrzyglockiej.Poza tym uwazam , ze zdecydowanie wole zeby do sejmu dostala sie Pani Katarzyna, niz jakikolwiek przedstawiciel PIS-u, Samoobrony czy LPR-u.Dlatego tez pisalem o "smrodku", a nie o jakims wielkim "smrodzie".:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Mrzygłocka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.07, 02:47 Przestańcie plotkować!! Ja osobiście na tą Panią nie zagłosuję, ani na Romka(koszykówka nie jest moim życiowym celem),ale z innych powodów,bo dla mnie to są tylko ludzie z plakatu, jak wielu innych zresztą. Ale przestańcie plotkować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopiec z plakatu Re: Mrzygłocka IP: 74.86.112.* 12.10.07, 08:51 Zakładam, że znasz dokładnie co ta wg ciebie "Pani z plakatu" zrobiła. Odwiedź www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/243.htm Pooglądaj, porównaj z innymi. Może nie jest tak medialna jak Chlebowski i tak śliczna jak Miro Bartolik. Ale moim zdaniem robi swoje. Dlatego drogi się remontuje, a chałupy w Wałbrzychu się walą. Wiecie kto odpowiada za Infrastrukturę Miasta. Duecik Maestro Bartoliczek i jego wasal Kramniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozioł Re: Mrzygłocka IP: 74.86.112.* 12.10.07, 08:53 A ja słyszałem, że Twojego męża przyłapali na seksie z kozą. Ale to dało się zatuszować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisia Re: Mrzygłocka IP: *.wlb.vectranet.pl 12.10.07, 14:32 ja bede na nia glosowac a te wszytskie teksty to z obozu pisuuuuuuuu boja sie jej bo jest dobra kandydatka!!gdyby nie ona to byscie jezdzili dalej po dziurawej ulicy wieniawskiego!!!zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Mrzygłocka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.07, 16:59 W koncu zaczynacie mówić do rzeczy i o to mi właśnie chodzi. Jeszcze jest czas ,żeby się czegoś o szanownych kandydatach dowiedzieć.To nie jest żenada koleżanko.Co dla kogoś jest oczywistą prawdą ,dla innych jest pustym słowem,skromność jest czasem szkodliwa, chociaż jest cnotą.Pamiętajcie ,że z PO startuje wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
sordidatus Re: Mrzygłocka 12.10.07, 21:41 Uważam, że PO jest partią dla Polski szkodliwą, jednak należy przyznać Pani Mrzygłockiej prymat i plus w ocenie jej aktywności(skuteczności)w działalności poselskiej. Chlebowski wasal Tuska,niczym oprócz ataków na PiS się nie popisał. Pan Roman L. typowy oligarcha platformiany, bezwzględny w robieniu własnych interesów,( WPWiK jest tego klasycznym przykładem ). Odpowiedz Link Zgłoś