Dodaj do ulubionych

POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 04:39
Największe nieróbstwo uprawiają urzędnicy tego urzędu.mają aż trzy
przerwy.pierwsza to 7,30-8,00 picie kawy, druga regulaminowa,trzecia 15 -
15,30 przygotowanie do wyjścia.w czasie pracy ostentacyjnie łażą korytarzami
nosząc brudne szklanki.w pozamykanych pokojach słychać rechot (opowiadają
sobie chyba kawały).praca tych pań polega na stawianiu tzw.ptaszków i nic
ale to nic więcej.uważam że połowa pań powinna stawiać ptaszki gdzie
indziej a nie w urzędzie.a tak w ogóle ile zarabia taki zatrudniony nierób i
jak załatwić sobie prace w tym urzędzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleks Re: POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny IP: *.norstn01.pa.comcast.net 03.08.03, 16:46
      Jakie to dziwne... przewaznie wszystkie placowki na calym swiecie, ktorych rola
      jest pomoc tym , ktorzy potrzebuja pomocy naprawde - traktuja ludzi okropnie.
      Te "panstwa w panstwach" przyzwyczaily sie do roli " dajacych" i pracownicy ich
      (oplacani podatkami reszty pracujacych) sa pewni, ze nikt nie bedzie
      kwestionowal ich poczynan. Biura zatrudnienia, zapomogi, emigracja, itd...
      slyna rubasznego traktowania ludzi z z bardzo nizkiej wydajnosci pracy.

Popros o nazwiska i zaangazuj prase. Nie warto sie denerwowac. Nie wolno
      akceptowac. TY jestes reprezentantem grupy utrzymujacej tych parazitow. Ty
      jestes tym, co ma prawo i obowiazek kontrolowac ich zachowanie.
      • Gość: Amish Re: POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 18:36
        Ledwo zdążylem się zarejestrować w UP jako bezrobotny absolwent, a trzy dni
        później zadzwoniono do nie z pytanim, czy nie chciałbym podjąć stażu w jednej z
        publicznych placówek. Sam się o niego nie starałem, zrobił to za mnie Urząd
        Pracy. Cóż, może po prostu miałem szczęście!
        PS.
        Sprawa działa się poza Wałbrzychem...
    • Gość: linndab Re: POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 07:36
      jestem za likwidacją tego potwora .Byliscie kiedys u doradcy zawodowego,tam
      dopiero pracujaca pani ma poczucie humoru idzcie koniecznie,dostarczyła mi tyle
      rozrywki ,ze coś a jej rady i uwagi to jest niesamowite przeżycie nie możecie
      tego ominąć Na ostatniej wizycie w "PuPie" BYŁO TAK: smutna pani ,ale to bardzo
      poważna i smutna podała mi papiery ,bez słowa ppokazała gdzie podpisać ponurym
      głosem boleściwie oznajmiła mi dwie daty(głowa zwieszona) dopiero na moje :to
      juz wszystko ,o nic mnie pani nie spyta -co mam pytać ? no o to oto...dopiero
      wtedy wylazł z niej człowiek usmiechnęła sie i zrobiła czowiekiem przestała
      być pupowcem ( ale upupili pracowników) więc tak pokrzepiona postanowiłam
      poratować się u doradcy -naprawdę było warto (a,ze była zemną latorośl to
      pożniej musiałam ją dotleniać ,)A jeszcze lepiej było w ofertach pracy ,ale to
      dłuższa opowieśc
      • Gość: wałbrzyski Re: POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 05:54
        wspomniana pani która doradza jest błaznem w pupie.od 7 30 do 8 00 opwiada
        kawały zatrudnionym a nawet robi fikołki.ogólnie ta pani była wyczerpana
        opowiadaniem kawałów i fikołków. od 8 00 ta pani już robi za idiotkę w
        idiotycznym biurze doradztwa.po kilku poradach gdzieś około 15 00 celem
        zrelaksowania wspomniana pani fika sobie fikołeczki i opracowuje strategie na
        następny dzień.aż do wypłaty.
        • Gość: CYRK' ZALEWSKI' Re: POWIATOWY URZĄD PRACY - komu potrzebny IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 06:10
          Przyjmę od zaraz do pracy urzędników PUP w Wałbrzychu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka