Dodaj do ulubionych

Praca na wakacje dla 14 latka

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.08, 20:00
Czy orientujecie się gdzie mogę znależć pracę na wakacje w
Wałbrzychu ?Mam 14 lat i poszukuję pracy. Mogę :roznosić ulotki ,
opiekować się dziećmi i wogóle wszystko .. :) Za każde pieniądze ...
Proszę o szybką odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ks Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:14
      wydaje mi sie ze bedzie ciezko... wiem ze to glupie ale są np zbiory truskawek(
      za smieszna kase) ale wiesz mozna pochodzic po działkowcach i cos popytac moze
      beda starsi ludzie potrzebowac pomocy:)
      • Gość: Gość Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 00:41
        Zbieranie truskawek to raczej latem, a póki co mamy początek kwietnia. Popytaj
        się w firmach o roznoszenie ulotek, to chyba najlepszy pomysł. Dzieci do opieki
        raczej Ci nikt nie odda, ponieważ masz dopiero 14 lat :)Cóż, szczęścia życzę w
        znalezieniu pracy.:)
        • Gość: arek Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:50
          e
        • Gość: arekuryn@wp.pl Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:51
          chcialbym roznosic ulotki na terenie slonecznego w szczecinie mam 14 lat
    • Gość: jest Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.chello.pl 27.05.08, 19:59
      Podaj jakis kontakt Moze cos sie znajdzie
      • Gość: Ewciaa Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 21:06
        Ja chce prace
        • Gość: kl Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 21:11
          u babci w ogródeczku
          • Gość: adison Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:55
            czy ty dziecko zdajesz sobie sprawę, że tak brzmiącym anonsem zachęcasz
            wszystkich pedofili aby nawiązali z tobą kontakt??? Gdzie są twoi RODZICE?????
            • Gość: praca Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.wlb.vectranet.pl 07.07.08, 08:17
              Do Różyczki: mam dla Ciebie propozycję.Roznoszenie ulotek.Oferta bardzo
              poważna.Podaj maila to się odezwę albo zadzwoń 506 753 976
              • Gość: Praca2 Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.chello.pl 07.07.08, 11:30
                praca 880510632
                • Gość: Michał Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:21
                  czy znalazło by sie jeszcze coś dla 15 latka co kolwiek
                  kontakt
                  gg:4196217
                  e-mail:kraszak99@wp.pl
                  • Gość: praca2 Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.chello.pl 09.07.08, 19:32
                    zadzwon jeszce raz bo numer skasowalem
                  • Gość: aga Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 12:16
                    hej wszystkim
                    Mam na imie Agata
                    Mam 14 lat i gdyby ktość potrzebował pomocy np. wyprowadzanie
                    zwierząt opieka nad dziećmi roznoszenie ulotek itp. to ja jestem
                    chętna do tego typu pracy.Może byc to nawet pomoc przy trudnych
                    zawodach
                    Jestem osoba dokładną i sumienną każdą pracę będę wykonywała jak
                    najlepiej potrafię. Uczciwa i sumienna.
                    jak również miła uprzejma i towarzyska.
                    Jeśli kogoś to interesuje prosze o kontakt:
                    gg:551850
                    e-mail:agusia121094@wp.pl
              • Gość: Andy Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.eranet.pl 19.10.08, 14:26
                Adison nie przesadzaj,za dużo oglądasz telewizji;-)wiem,że to temat
                na czasie,ale bez przesady,chłopak uczciwie szuka sobie zajęcia a ty
                zaraz o jakiś zboczeniach piszesz.
    • lapka19955 Re: Praca na wakacje dla 14 latka 16.02.09, 12:56
      ja też chce pracować
      • Gość: Emk:) Re: Praca na wakacje dla 14 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:58
        A ja chce dżemik.
    • Gość: adek-21@o2.pl Osoba Do Obsługi E-Majl IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 08:50
      Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu
      do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i
      doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu
      uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się z adek-21@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka