Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 00:22 Czy znacie może jakieś klubu sztuk walki chodzi mi głównie o MMA,kick boxing,krav maga,muy thai. a nie o żadne karate kung fu i ty podobne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krraw Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 00:25 Taki jeden podobno zaszlachtował chłopca w lesie pod Boguszowem, lepiej nie pytaj(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trgfv Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:51 taki jeden ponoc mial wczoraj wypadek samochodowy i zginal, lepiej nie wsiadaj nigdy do auta... www.kravmaga.walbrzych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sztuki walki IP: *.wlb.vectranet.pl 21.06.08, 00:24 POWINIENEŚ ZAPYTAĆ SIĘ PANA STANISŁAWKA :):) NA PEWNO POSTARA CI SIĘ POMÓC I ZNAJDZIE CI MISTRZA ALBO SAM CIĘ BĘDZIE SZKOLIŁ :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:26 a ma ktoś może namiary na tego Stanisławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Sztuki walki IP: *.wlb.vectranet.pl 04.07.08, 17:43 Hmmm... naprawdę zainteresowany jesteś politycznym kyokushin? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 00:20 ten co zaszlachtował dzieciaka z boguszowa był nauczycielem COMBAT KALAKI,w Wałbrzychu niema sekcji mma ani kickboxingu,jest tylko muay thai,krav maga,boks,zapasy i jakies tam aikido taekwondo i to co stanisławek uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 09:50 Po co ci to chłopcze.Zajmij się jogą albo pływaniem.A wieczorem siedz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 23:25 Właśnie że nie lepiej jeździć na basen ja chce trenowac jakas sztuke walki Odpowiedz Link Zgłoś