Gość: gość IP: *.wlb.vectranet.pl 22.07.08, 14:34 Czy ktoś wie, gdzie na Podzamczu (które dni, jakie godziny, ile kosztuje) można chodzić na aerobik? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.08, 18:21 fitnesspark.biz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Aerobik IP: *.chello.pl 22.07.08, 18:40 NIE!!! tam jest tzw. towarzystwo wzajemnej adoracji, 1 instr. robi tak jak 1 kobieta ma w ten dzien ochotę, brak dobrego nawiewu, zreszta sama odczujesz klimacik po paru razach, cyba ze Ci nie przeszkadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Aerobik IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 19:42 co ty piszesz ze bzdety cwiczenia sa ok fakt brak klimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Aerobik IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 19:52 ola masz racje kolezanka nie byla w szczawnie tam to sa damy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Aerobik IP: *.chello.pl 22.07.08, 20:44 Chcecie byle jak to bedziecie mialy( za darmo nie cwicze i mam prawo minimum komforu wymagac, a jak kobieta w recepcji mówi mi zebym sama sobie dobrala cwiczenia na przyrzadach????, bez instruktora....bo po co?!), sa inne kluby w poblizu gdzie takiej prywaty nie ma,bylejakoci, takiego scisku, coz o gustach szkoda dyskusji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Aerobik IP: *.sattom.pl 22.07.08, 21:01 Jesli na podzamczu to Fitness Park najblizej. Jednak z ta klima to prawda. Nieprzyjemnie wchodzic na sala cwiczen gdy unosza sie brzydkie zapachy i jest duszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.08, 21:06 A czy jest coś w centrum Wałbrzycha albo w okolicy centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 02:42 Macie racje i ten "Pan" Bartek brudas smierdzi od niego jak z klozetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.08, 08:01 w centrum dla kobiet jest fitnes w OSiRze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.08, 22:23 kobieto moze ty sie umyj a od pana bartka trzy kroki w bok jestes poprostu chamska chyba konkurencja dziala Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Aerobik 23.07.08, 22:40 A kto korzystał z fitnesu w Domu Zdrojowym w Szczawnie Zdroju. Jakie tam warunki i ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 00:27 @ zocha moze na boki to ty lubisz chodzic,ja nie.To jest Forum mam prawo wypowiedziec swoja opinie.Zadna konkurencja, poprostu bylam u "was" moze 2 - 3 razy i zal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aerobik IP: 213.25.164.* 24.07.08, 10:32 Sorry, ale moje pytanie dotyczyło czegoś innego...Nie o pana Bartka pytałam. Dziękuję za resztę informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.08, 19:32 polecam cwiczenia u Pana BARTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOSIA Re: Aerobik IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.08, 19:36 HAHA DOBRE NA BOKI JA MAM 45 LAT ALE SIE USMIALAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 00:42 I co juz nie mozesz ? przykre, szkoda mi cie....a tak na marginesie jak lubisz cwiczyc w smrodzie to ok twoja wola (widac taki fetysz) je nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Aerobik IP: *.wlb.vectranet.pl 27.07.08, 10:55 również interesuje mnie Szczawno,nic w temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś