Dodaj do ulubionych

PRACA W MAKRO

• Gość: monitoring Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:38
      DLA SPROSTOWANIA JAKIE ROZNOSI PO MAKRO PAN M.SZ,szanowny Panie nie powiedziałam i nie puściłam po hali plotkę,jaką mi szanowny Pan zarzucił,że to Pan na mnie czekał z alkomatem od 8 rano,wiec nie życzę sobie opowiadania takich bzdetów.Kto miał przyjemność i kto jest tą osobą ,dla której po objęciu jakże szlachetnego stanowiska, byłam utrudnieniem, to ja wiem doskonale.Jak i dużo innych ciekawych rzeczy.Przykro mi tylko że,plany zawiodły a wasz alkomat,no cóż...chyba czas wymienić sprzęcik,bo ten coś zawodzi)SZKODA TYLKO ŻE INNI PRACOWNICY DALI SIĘ TAK ZROBIĆ!!!
      • Gość: Marian Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.11, 09:47
        Nie tylko sprzecik szwankuje,ale umiejetnosc rozwiazywania problemow i oceniania ludzi.Najprosciej szukac haka jezeli jest ktos niewygodny albo nie daj Boze ma swojw zdanie.Zenada
        • Gość: FIGO-obserwator Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 12:05
          ...jeśli nie należysz do zorganizowanej grupy dupowłazów i podpie...czy,nie donośisz na swoich kolegów w pracy,a wręcz przeciwnie,jesteś z nimi zaprzyjaźniony ,to nie masz co szukać w makro,motto makro ''donosisz,to się nosisz..dupą wysoko''ale można szybko na ta dupę upaść,a to boli...Co niektórzy, mają czerwone plecy od poklepywania,za zasługi podpieprzania)OBY IM SKÓRA NIE ZESZŁA))..trzymam kciuki,nie daj się!!!!!!!!!
          • Gość: sss Re: PRACA W MAKRO IP: 78.9.17.* 15.04.11, 12:27
            Do wszystkich, którzy twierdzą, że część osób podpierd... na inne, no cóż, jakby każdy wykonywał swoją prace tak jak powinien, widocznie nie byłoby powodu, żeby na kogoś skarżyć, więc weżcie się wreszcie co niektóre osoby do roboty, zamiast tylko szukac okazji, żeby opiepszać się na zapleczu, gadać w najlepsze w regałach albo co 5 minut schodzić na fajkę. To wszystko zaczyna już aż kłuć w oczy i co niektórzy się dziwią, że później dostają od kierowników.
            • Gość: ddd Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 19:30
              Jak cie w oczy kluje to moze sam sie wez do roboty bo widocznie nic innego nie robisz jak tak obserwujesz innych.A skarzyc mogles w podstawowce bo widac taki masz poziom
              • Gość: aaa Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 14:00
                To co niektórzy robią to nie trzeba specjalnie obserwować, bo wystarczy, że człowiek spojrzy i widzi. Tu jest ta różnica między chwilową przerwą w pracy a totalnym nieróbstwem
            • Gość: Prawda Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.11, 17:15
              Najbardziej kłuje w oczy obecność niektórych "ludzi", którzy nic innego nie potrafią tylko lizać komuś dupę i podpier...Gdyby tak zadać każdemu pracownikowi pytanie: Kto powinien odejść ? - to nikt nie miałby problemu ze wskazaniem takich osób. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że takie osoby nawet nie zdają sobie z tego sprawy ! Żal mi was !!!
              • Gość: mmmm Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.11, 19:27
                Mi tez i naprawde zdaje sobie coraz czesciej pytanie co ja robie tu
      • Gość: aaa Re: PRACA W MAKRO IP: 78.9.17.* 15.04.11, 12:22
        Nie pierd... Iwonko bo wyleciałaś za spóżnienie się do pracy a nie za alkomat, szkoda tylko, że nie masz odwagi się tym pochwalić na ogólnym forum. Szkoda, że nie miałaś wtedy odwagi, żeby zawołać policje, żeby Cię przebadali, a jedynie uciekłaś jak mysz. Tak zachowują się osoby, które mają coś na sumieniu. Teraz możesz jedynie płakać albo się mścić, ale prawda zawsze leży gdzieś po środku i dobrze wiesz, że niewiele osiągniesz
        • Gość: Chlopak Janusza Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 23:43
          Pozdrawiam wszystkich ktorzy jeszcze wierza ze przyjdzie ten piekny dzien kiedy bedziemy zarabiac wiecej a panowie w garniturach pojada w koncu gdzies do rzgowa pracowac np na stoisku ryby... dajcie nam kuwa jeszcze batem po dupie zebysmy szybciej pracowali,sciagajcie nas z urlopow zeby nie podpasc regionalnemu...i tak polecicie wy...a pewna osoba jesli bedzie zastraszac pracownikow i zwalniac ich bez powodu majac do dyspozycji niby tasme....to moze ciezko sie zdziwic bo na to sa paragrafy....LUDZIE W KUPIE SILA! Drogie kierownictwo AKWARIUM: MY TEZ MAMY SWOJE ZYCIE! MAKRO TO NIE JEST NASZ DOM...WASZYM MOZE BYC ALE MY ZADAMY LEPSZYCH WARUNKOW PRACY. INACZEJ MEDIA SIE DOWIEDZA...a na to juz nie poradzicie. Pozdrawiam ludzi...podpie...czy zegnam!
          • Gość: :P Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 23:55
            Atak w ogole to zycze sraczki co niektorym po posilku:) po sosie alfredo:) hjehje
            • Gość: gugi Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.05.11, 12:35
              Zgadzam sie w stu procentach.Czyja to jest wina wiadomo,pana J.K ktory wszystkie te marjonetki y akwarium nakreca a oni traktuja nas jak pajacyki ktore nie maja wlasnego zdania i nadaja sie tylko do doginania w polach ile wlezie a i tak zawsze wszysko jest zle i za malo a ludzi ubywa
              wymagania sa to sa coraz wieksze .Atmosfera jest taka ze nie chce sie juz wogole przychodzic do pracy
              • Gość: aaaaaa [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.11, 08:57
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: makro Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.11, 18:02
                  Gdyby ukladow nie bylo to rodzinnych klanow by w makro nie bylo i znajomosci :a tak niestety porazka
                  • Gość: Gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.11, 10:50
                    Rada dla wszystkich niezadowolonych - Umowa ma to do siebie, że podpisują ja dwie strony - jak się nie podoba to co podpisaliście to możecie odejść. Żeby było jasne - nie jestem pracownikiem Makro - dzięki Bogu - bo praca z takimi frustratami to porażka.
                    • Gość: ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.11, 19:26
                      to moze ty nas zatrudnisz czubku
                      • Gość: xyz Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.11, 20:17
                        NIESTETY WSZYSTKO CO TU PISZĄ TO PRAWDA, SZCZERA A RACZEJ GORZKA PRAWDA :(
                    • Gość: obro.praw zwierząt Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 19:57
                      żeby była jasność!!!!to nie są frustraci,tylko osoby oszukane,wykorzystywane,rozczarowane obietnicami.Wiem coś o tym,bo pracowało się w tym syfie!!!I jak nikt się nie weźmie za ''ekipę ''prowadzącą ten cyrk ,to tak tam będzie.
                      • Gość: :( Re: PRACA W MAKRO IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.11, 11:11
                        Zgadzam się to prawda też tam pracowałam po 2 latach sama odeszłam i nie żałuje .
                • Gość: Daniel Re: PRACA W MAKRO IP: 62.87.160.* 26.05.11, 21:24
                  piszę do Ciebie aaaaa.. jak masz odwagę kogoś oczerniać to powiedz to mi prosto w twarz co Cie boli to sobie wszystko wyjaśnimy..bo pisząc takie opinie sobie na forum to jesteś cwaniak za 10..ale pewnie się nie doczekam bo tacy jak Ty to ścierwo...
                  • Gość: to ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.11, 12:33
                    A co ciekawe, te wszystkie chamskie komentarze piszą osoby, które się nawzajem znają i zapewne na codzień rozmawiają ze sobę w pracy.
          • Gość: chlopak kaski Re: PRACA W MAKRO IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 20:26
            niestety będzie jeszcze gorzej!
            • Gość: Chlopak Janusza Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.11, 02:50
              cos cicho sie tu zrobilo ostatnio...a klientow nadal nie ma:p postaw na marko:P dostaniesz tefala delicje za pol ceny albo amerykan turister baj samsomajt martyny wojciechowskiej:p i w ogole miliony monet:) raczej palet:) wiec dziubiemy robaczki folie raz,kosalka w raczke dwa,wzrok skierowany w poleczke trzy i hopsa:P dziurka zalatana hjehjehje...
              • Gość: ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.11, 19:29
                cicho bo tak naprawde nikomu juz sie nawet gadac o tym ni chce aby do 14 albo do 22 ,nikt sie nie wychyla bo to nie ma sensu,ludzie sa znuzeni i zniecheceni a dawne Makro juz nie wroci.
                • Gość: aaa Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.11, 20:56
                  a jakie wy chcecie to tzw "dawne" Makro. Jakieś szczegóły poprosze
    • Gość: *** Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 21:41
      kobito nie pchaj się do tego getta,gdzie garniturki stwarzają najgorszą atmosferę jaka może być w pracy.Masz lepsze markety ,gdzie ludzie pracują latami z tą samą ekipą i są bardzo zadowoleni,obok tesko i naprawde tam pogadaj z babkami i sama się przekonasz.Dużo tam fajnych ludzi,a tu z fajnej ekipy została garstka,a ta garstka?nawet nie wiedzą komu można już tu ufać.Pięknym powolnym krokiem wypierd....wszystkich zajebis...... ludzi(wiesz to taka polityka gości z akwarium)))a takiej załogi jaką miał poprzedni dyro już nie będzie.BYŁ FAJOWY DYRO,BYLI FAJOWI LUDZIE,KAŻDEMU CHCIAŁO SIĘ PRZYCHODZIĆ DO PRACY Z UŚMIECHEM NA TWARZY....i było dużooooo klientów,też fajowych!!!!no cóż jaki pan,taki kram)))
      • Gość: R Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.11, 13:17
        Nic dodac nic ujac takie wlasnie bylo dawne Makro,ludzi ktorzy je budowli i tworzyli od podstaw bez skrupolow wywala sie na bruk bo nie pasuja do obrazu i wizji panow w garniturkach.Lza sie w oku kreci na wspomnienie dawnego Dyrektora,faceta z klasa prez duze K.Teraz licza sie uklady i znajomosci,nie ma szacunku do ludzi,dlatego uciekaja ,kaydy kto ma dokad uciec
      • Gość: android Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:04
        siedze czytam i az mi się nie chce wracać do tego syfu gdzie ludzi traktuje sie jak nic nie znaczące roboty gdzie co nie którzy ociekają wazeliną donosząc i robiąc wszystko żeby albo pracę mieć albo pójść stołek wyżej jak patrze na ludzi w akwariumach zastanawiam się co znów wymyślą już nawet człowiek sie nie zastanawia czy te wszystkie czynności maja sens wyłancza mózg zakłada klapki na oczy i wykonuje polecenia wydawane z szybkością karabinu automatycznego aby szybciej aby lepiej aby do końca dniówki ile wytrzyma polak w pracy dużo dużo chamstwa i terroru więc do boju pracownicy ku chwale makro i premi (szkoda tylko że naszych kierowników) ku chwale ojczyzny
    • Gość: alf Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.11, 10:31
      Witam ostatnio zaniosłem cv do makro i mam rozmowe kwalifikacyjną, mógłby ktoś napisać jak tam wygląda kwestia pensji, na próbnym i wogóle, bo ie wiem czy warto iść?
      • Gość: MAKRO Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.09.11, 20:23
        Każdemu kto zamierza podjąć tutaj pracę stanowczo odradzam!!!Firma na każdym kroku szuka oszczędności, ludzie są zatrudniani na 3/4 etatu, a co za tym idzie gó... zarobisz nie pieniądze, a będziesz zapie...ł na kilku stoiskach i nikt ciebie tutaj nie doceni!! NIE WARTO !!!
        • Gość: alf Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.11, 20:35
          No tak, syf jak w 90% firm w Polsce, ale pytałem o kasę
          • Gość: henryk Re: PRACA W MAKRO IP: 62.87.160.* 11.09.11, 10:38
            Na próbnym nie wiem, ale zarobki po próbnym to około 1300 netto na całym etacie, a całego teraz nie dostaniesz.
            • Gość: ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.01.12, 21:11
              W Olsztynie tak samo po próbnych 3 miesiącach na 2 lata 3/4 etatu i chyba ze ktoś poleci to wtedy można załapać się na cały etat dodatkowo każdy teraz nowo zatrudniony pracownik hali ma tak zwanego " jumpera " czyli w każdej chwili z danego stanowiska może iść na kasy :) na cały etat to jest 1800 zł brutto jak będziesz miał trochę szczęścia to możesz załapać się na koordynatora wtedy jest juz 2300 brutto zależy jeszcze na jakie stoisko trafisz bo za już niezłe pieniądze prawie nic nie robisz :)
              • Gość: Halina Re: PRACA W MAKRO IP: 62.87.160.* 05.02.12, 00:28
                Podejście do pracy polaczka: "zależy jeszcze na jakie stoisko trafisz bo za już niezłe pieniądze prawie nic nie robisz :)"
                tragedia.
                • Gość: hbj Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.12, 18:56
                  jak lubisz pracować za grosze to wpadnij do mnie wyrzucić śmieci, dam ci 2 zł, pozwolę ci jeszcze pozmywać jak będziesz miła
                  • Gość: Gostek Re: PRACA W MAKRO IP: *.180.220.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.12, 19:44
                    A co myślicie o nowych kierownikach - trochę się pozmieniało pod koniec ub roku?
                    • Gość: Halina i Marian Re: PRACA W MAKRO IP: 62.87.160.* 15.02.12, 22:09
                      Jakich nowych kierowników masz na myśli?
                      • Gość: Gościu Re: PRACA W MAKRO IP: *.204.93.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 18:02
                        Myśle o zmianie florów, nowym kierowniku na konserwach, zmiana na nabiale - troche tego było.
                        • Gość: Halina i Marian Re: PRACA W MAKRO IP: 62.87.160.* 17.02.12, 08:06
                          Ej, ale nowy kierownik na konserwach to sprawa dość archiwalna...
                          • Gość: eugeniusz geniusz Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.12, 21:33
                            dlaczego w makro jest aż tyle jechowych, dyrektorzy są z tej wiary że ich na stanowiska sadzają czy co?
              • Gość: były klient Re: PRACA W MAKRO IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.12, 13:44
                takiego syfu i przeterminowanego towaru w żadnym markecie nie widziałem dno dna i syf to chyba najgorsze makro w Polsce no i oczywiście lokalizacja uzasadniona
                • Gość: JL Re: PRACA W MAKRO IP: *.181.254.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 20:15
                  nie widziałeś?! to idź do reala we Wrocku - tam to dopiero się dzieje.
                  • Gość: pracownik Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.03.12, 16:15
                    rzeczywiscie teraz w makro jest nie najlepiej kiedys bylo inaczej fajni ludzie ktorzy sie pozwalniali a najmilej wspominam Anie P z dok-u mila zyczliwa wszystkim osoba a takze inni szkoda ze jej juz nie ma w makro postapili z nia bardzo nie przyzwoicie :(
                    • Gość: Marian Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.04.12, 08:45
                      Niestety nie tylko z nia takpostapili
                      • Gość: makro Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.12, 11:20
                        Wszystkim NORMALNYM pracownikom Makro w Szczawnie życzę zdrowych i pogodnych świąt wielkanocnych. Życzenia te składam również wszystkim NORMALNYM, których zwolniono bez żadnego sensownego powodu i którzy już z nami nie pracują, bo takich niestety jest coraz więcej! Szkoda, że was już nie ma z nami, ale na pewno wy na tym skorzystacie i znajdziecie sobie lepszą pracę. Życzę wam tego z całego serca. I nie mam zamiaru tutaj pisać jak to się pracuje, jak jest źle itp itd., bo i tak wszyscy doskonale wiedzą jak jest. POZDRAWIAM
                        • Gość: :) Re: PRACA W MAKRO IP: *.rev.snt.net.pl 07.04.12, 12:04
                          z tego makro to już nawet śmiać się nie chce:(tragedja!!!
                          • Gość: jojo Re: pracownik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.12, 14:12
                            I tu sie mylisz drogi "pracowniku" Ania P. nie jest taka jak to opisujesz!!!!
                            • Gość: xxxx Re: pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 00:55
                              ludzie wejscie sie do pracy widac ze nie macie co robic
                              zamiast obgadywac byłych pracowników a co masz do Ani P??
    • Gość: ja Re: pracownik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.12, 20:42
      Brawo w koncu ktos napisal prawde.
    • Gość: ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.16.170.lan.EkoNet.info 13.06.12, 13:57
      Jak sobie pozwolisz to >24h<
    • Gość: Byly pracownik Re: pracownik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.12, 08:47
      NIc mu nie zrobia,za szerokie ma plecy,tylko normalnych szarych zuczkow wywalaja bez skrupolow,bo paleta spadla dwa tygodnie po tym jak ja ktos wrzucil np.i szuka sie winnego jelenia,Nie ma sprawiedliwego traktowania pracownikow
      • Gość: ja, bo kto inny Re: pracownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 20:49
        Nic mu nie zrobią ma dobrą opinię u przełożonych, u swoich pracowników też, mimo pożyczek. Daniel wyleciał dla przykładu, bo Warszawa się dowiedziała o zajściu, to jasne.
      • nata1987 Re: pracownik 13.06.14, 17:32
        Od czego sa premie na stanowisku kierowniczym i w jakim dniu wypłacane sa pensje??
    • Gość: byłem tam pogadać Już lepiej zbierać złom niż w makro robić IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 11:12
      Byłem niedawno na rozmowie. Uprawnienia na wózy mam, doświadczenie na magazynie też. Niejaki Sebastian M. mi mówi, że będe "jumper'em" qrwa to tj. z tego filmu hehe raz na kasie, raz na jakiś multimediach, raz na wózie widłowym(raz pod wozem kaczki uuu hehe ) pytam się o zarobki. Odp: 1240 brutto heheheehehehehehehehehe no qrwa go mać. Tyle w tym temacie.
      • Gość: a Re: Już lepiej zbierać złom niż w makro robić IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 00:48
        skąd cię wzięli ciemniaku
        • Gość: haha Re: Już lepiej zbierać złom niż w makro robić IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.12, 01:01
          z twojej starej....
          • Gość: a Re: Już lepiej zbierać złom niż w makro robić IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 12:48
            Może zbieranie złomu to rzeczywiście dla ciebie lepsze rozwiązanie. U mnie pod domem ktoś starą pralkę wyrzucił, możesz sobie wziąć, na piwo będziesz miał. Się nie dziwie że cię nie przyjęli bo frajerstwem zalatujesz na odległość, pozdrów chłopaka, pa.
            • Gość: prawda Re: Już lepiej zbierać złom niż w makro robić IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 07:52
              uuu chyba kogoś to uraziło... powiało grozą hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka