Dodaj do ulubionych

iphone telefon

IP: *.eranet.pl 20.10.08, 18:31
co sadzicie o tym telefonie a moze polecacie inny
Obserwuj wątek
    • Gość: cyryll Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 06:57
      Żadna rewelacja, żeby nie powiedzieć kiepski w wielu miejscach, jako telefon. Za
      to interface (dotykowy ekran nieporównywalny z żadnym innym) i jako przeglądarka
      maili i netu - znakomity! Zależy więc do czego go potrzebujesz.
      • Gość: gość Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 09:53
        Jako zabawka - tak. Aparat, przeglądarka, e-mail, mp3, filmy itp.
        Jako telefon - nie.
        To urządzenie jako telefon do głównie rozmów jest niepraktyczne.

Proponuję np. Nokię N95 8GB. Spełnia głównie funkcję telefonu, a przy tym ma
        prawie wszystkie funkcje iphona (aparat 5mpx - iphone 2mpx).
        • Gość: koolo Re: iphone telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:25
          iphone ha ha taki telefon a głupiego mmsa nie wysyła ha ha ha
          • Gość: cyryll Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 12:18
            ile w życiu wysłałeś MMSów ?
        • Gość: cyryll Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 12:28
          >> Jako zabawka - tak.

Trochę pokiełbasiłeś.

>> Aparat, przeglądarka, e-mail, mp3, filmy itp.
          >> Jako telefon - nie.

Właśnie jako telefon (!!!) tak.
          Odbierzesz, zadzwonisz, wyslesz SMSa.
          Czego jeszcze więcej chcieć od telefonu.

Natomiast dziś mamy tendencje do "gra, fotografuje,
          krawaty wiąże i usuwa ciążę" i tutaj się nie sprawdza,
          jako fon "wszystkomający" (a tego należałoby się po nim
          spodziewać, skoro tyle wiatru wokół)

>> Aparat,

Lipa ;(

>> przeglądarka, e-mail,

Rewelacja!

>> mp3

Lipa!
          (jak je zładujesz do niego? :)

>> filmy itp.

Jakie filmy ?!?!
          Jak je wsadzisz do niego film?

>> To urządzenie jako telefon do głównie rozmów jest niepraktyczne.

Powiem odwrotnie.
          Ten fon nadaje się właśnie tylko do rozmów, internetu i zabawy.

>> Proponuję np. Nokię N95 8GB.

Dobry telefon.

>> Spełnia głównie funkcję telefonu, a przy tym ma prawie
          >> wszystkie funkcje iphona

Ale nie ma dotykowego interface'u.

>> (aparat 5mpx - iphone 2mpx).

Przestańcie z tymi Mpx, bo już śmiać mi się chcę, jak to czytam.
          • Gość: fotograf Re: iphone telefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:21
            A żeby uświadomić trochę społeczeństwo....ani nokia n95 ani iphon
            nie maja aparatów jakie podają,z tym że nokia bardziej nas nabiera
            bo to co ma być 5 mega naprawdę jest około 1,5 a iphon niby dwa a ma
            około 1,3 więc róznica nie jest duza..;) Jak sobie zrzucicie zdjęcia
            na kompa to zrozumiecie..;)różnicę;) co do innych rzeczy to poprostu
            niema co porównywać bo oba są inne..;)
            • gromboy Re: iphone telefon 05.01.09, 17:03
              Wszystkich posiadaczy Iphona zapraszam na moja aukcje

www.allegro.pl/item520028447_iphone_aktywacja_naprawa_serwis_logo_walbrzych.html
              Moge wgrac do niego wszystko takze mms-y gry za ktore sie placi w itunes moge wgrac za FREE:)

Zapraszam:)
              • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.wlb.vectranet.pl 05.01.09, 19:47
                No i co z tego :)?
                Każdy kto ma kompa (a skoro to czyta, to ma) może to sobie sam zrobić;)
                • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 06:23
                  Żebyś się nie zdziwił człowieku:) Btw proponuję Samsunga i-900 omnia albo np htc
                  TyTnII. Nokia w życiu technologicznie nie dogoni htc:) ale nie o to chodzi. Pba
                  ganiają na windowsie i mają potężne możliwości.
                  Ty decydujesz.
                  • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 07:07
                    >> Żebyś się nie zdziwił człowieku:)

No nie osłabiaj facet.
                    Darmowy soft/łamacz z netu, firmowy kabel i czytanie ze zrozumieniem, włącz,
                    wyłącz dwa razem, teraz jeden, teraz dwa - złamany. Bardziej irytująca jest
                    powtarzalność operacji. Cindia, sryndia, pielegnowanie zaciągnietych aplikacji,
                    nowy numerek softu, nowe łamanie i apiać wszystko na nowo. Po 4 aktualizacji
                    dałem sobie spokój. Znudziło mnie skaknie wkoło tego tematu. Fon ma być dla
                    mnie, a nie ja dla niego :)

>>Btw proponuję Samsunga i-900 omnia

No. Omnia nawet na necie doczekała się ksywki "ch...nia".
                    To coś mówi.

>> albo np htc

Fakt. Fajny fon i nawet mnie kręci. Wygląda nieźle, ale kręci mnie tylko
                    dlatego, że to jedyny fon, którego nie miałem okazji pomęczyć. Pewnie i tutaj
                    czar prysłby szybko jak przy iphonie czy omni :)

>> Nokia w życiu technologicznie nie dogoni htc:)

Gadanie. Dziesięć lat temu nikt nie powiedziełaby, że ktoś zdeklasuje 3Dfx
                    (pamiętasz pierwsze miażdżące wszystko akceleratory VooDoo). Pamieta dziś ktoś o
                    3Dfx? Pamięta ktoś o S3 (produkowali najwięcej grafiki).

Po drugie. Dla mnie nokia to kwintesencja ergonomii.
                    N95 wsadzona w skórę iphona i mam czego potrzebuję.

>> ale nie o to chodzi.
                    >> Oba ganiają na windowsie

To ma być wada czy zaleta? ;0

>> i mają potężne możliwości.

Możliwości fonów zależą od ich popularności i środowiska maniaków, którzy piszą
                    na niego soft. Możesz mieć mega możliwości i mega OS, jak nie znajdzie sie kilku
                    wariatów, którzy piszą najlepsze aplikacje - nic Ci po rewelacyjnym nawet OSie.

pozdr
                    • feiran Re: iphone telefon 20.01.09, 00:54
                      Czy ktoś wie kiedy iPhone będzie dostępny w sieci Plus lub Play ??
                      • Gość: xyz Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 10:11
                        N95 to obciachowa cegła-rozmiar fona z lat 90
                        • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 11:17
                          Sam jesteś obciachowy. Używałeś, czy teoretyzujesz na bazie fotek z netu ? :))).
                          I n95 i iPhone leżą na moim biurku. N95 grubsza, ale krótsza i węższa od iPhone
                          więc nie kumam o czym mówisz gościu.

Jak już chcesz pokozakować, to zadaj sobie troszkę trudu, sprawdź i nie rób z
                          siebie pajaca.

video.google.com/videosearch?sourceid=mozclient&ie=utf-8&oe=utf-8&q=n95+vs+iphone#
                        • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 11:22
                          images.google.pl/images?sourceid=mozclient&ie=utf-8&oe=utf-8&q=n95+vs+iphone
                          • Gość: xyz Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 11:59
                            to tak jak byś porównał stary lelewizor kineskopowy 21 cali do
                            plazmy 50cali waga ta sama objętość ta sama a średnica ekranu ho ho
                            • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 12:34
                              Stary. Nie kombinuj. Mówiłeś o przedpotopowych gabarytach n95, a w efekcie jest
                              ona nadal mniejsza (grubsza - fakt) od nowoczesnego iPhone. Tyle w temacie.

Odnośnie Twojego porównania TV. Jak zaczniesz drążyć temat, to wymienię
                              Cifunkcje "kineskopowej" n95, którymi zjada iPhone na śniadanie. Albo lepiej.
                              Wymienię zalety iP vs N95. Będzie mniej pisania :)
                              • Gość: xyz Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 13:01
                                N95 jakie zalety na symbianie jaja sobie robisz
                                • Gość: ... Re: iphone telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 13:12
                                  Nie jest doskonały - wiadomo.
                                  Spytam więc co zatem? Winda mobile?
                                  To są dopiero jaja :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka