Gość: solidnie_zawiedzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 22:41 czy komuś w czymś pomogła ta beznadziejna baba co się za nasze pieniądze bawi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 19:22 Ta baba w niczym nie pomaga ma pan racje sama sie przekonałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 20:14 a może powinno się zmienic rzecznika, skoro ma takie podejście do ludzi? To powinna byc osoba życzliwa, a chyba jednak nie jest. Urzędnik jest dla ludzi, a nie ludzie dla urzędnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.25.164.* 28.01.09, 13:21 Każdą sprawę, jaką wniosłem do Pani tej, załatwiła pozytywnie począwszy od roku 1992 do chwili obecnej. Przy ograniczonych możliwościach prawnych jest zawsze skuteczna acz nic złego o tej kobiecie nie mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:36 na rozmowy z wdową najlepszy facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.25.164.* 24.04.09, 13:43 No tak, wszędzie rządzą łapówy a nie prawo. Niewiele jest instytucji a w tym urzędników, którzy nie oczekują tej formy gratyfikacji. Plaga ta niedługo będzie wytępiona doszczętnie, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.09, 16:15 Mowa o Pani Basi????????? Odpowiedz Link Zgłoś