Dodaj do ulubionych

Lenda na Prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 19:39
Tylko Dariusz Lenda to walbrzyski Barack Obama, kruk niech sie boi
juz dzis
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:31
      Popieram, Lenda na Prezydenta...

...Etiopii
      • Gość: ja Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:42
        Tylko Lenda niech ta banna sie boi
      • Gość: hmmm Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 14.11.08, 20:43
        Lenda!! Tak! To może być to,
        kombinacja młodości i kreatywności z doświadczeniem i wiedzą...
        ...kto wie, może się udać, to jedyny dobry kandydat którego w tym momencie widzę
      • Gość: kung-fu Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 14.11.08, 20:46
        Dość kruka czas na młodego i energicznego. Panie Darku popieram, mieszkanka
        Podzamcza !!!

P.S.

Namówię całą rodzinę z Nowego Miasta aby na Pana Głosowali !!!!
      • Gość: Grazyna Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 02:15
        Tak popieram
    • Gość: ? Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 14.11.08, 22:22
      pisowiec, Tobie się kolorki nie pomerdały ?
      • Gość: zCichaPękł Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:23
        Tak, tak Lenda na prezydenta!!! - ale najpierw obowiązkowa wizyta w solarium i
        będziemy mieć wałbrzyskiego Obamę bo baraków u nas dostatek!!
        • Gość: lol Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 02:15
          Nie znam, ale Obama ma ciągi na wschód wiec Lenda czy jak mu tam odpada nie
          zagłosuje na niego.Mowie NIE polityce kłaniania się w pas.
          • radcom Re: Lenda na Prezydenta 15.11.08, 07:58
            Czarny humor się Was trzyma. Skoro Pan Lenda jest zbawieniem dla
            tego miasta..... Tak to prawda, brak wyobraźni przyczyną
            późniejszych absurdów.

Pozdrawiam, radcom
            • Gość: Ari Re: Lenda na Prezydenta IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.08, 08:53
              Też tak uważam.Każdy kto orientuje się chociaż trochę w polityce
              bedzie mial podobne zdanie.
              • Gość: prorok Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 15.11.08, 10:28
                Darek Lenda na Prezydenta!!!
                • Gość: Miś Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:22
                  Ktoś kto to wymyślił może pisać scenariusze do komedi.
    • Gość: papa Re: Lenda na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:27
      Pan colgate powinien być zastąpiony, Lenda to dobry kandydat.
      • Gość: PR-owiec Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 15.11.08, 18:17
        oto hasło:

Zamień COLGATE na LENDA-MED !!!
        • Gość: foka Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.08, 18:29
          raczej Menda bled
          • Gość: iglo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 20:15
            lenda to nie obama bo to cygan jest a nie murzyn
            • Gość: HAHA Re: Lenda na Prezydenta IP: *.eranet.pl 16.11.08, 12:09
              Dobry żart-cichy obibok, bezsłowny radny i w ogóle nic nierobiący na prezydenta.
              Żaaaaaal!
              • Gość: wyborca Re: Lenda na Prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.08, 21:27
                Prezydent nie jest od tego byc go oceniać,tylko od tego,że jest
                lepszy od Petru Kruczescu.A każdy kandydat z gruntu jest lepszy od
                wyżej wymienionego.
                • Gość: Ania Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 23:01
                  To w takim razie Radny Nowak, ten od kobiet, które zajęły nielegalnie
                  mieszkania.On będzie super prezydentem. Rozda wszystkim i załatwi wszystko.
    • Gość: ja Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:33
      Mamy juz dosc kruka klamczucha, czas to zmienic, Lenda moze byc
      wlasnie tym, ma moj glos mieszkam na Piaskowej Gorze
      • Gość: zakręcona Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 10:06
        sorki pytanie trochę wyrwane z kontekstu.A kiedy są wlaściwie te wybory w
        wałbrzychu.Taki młyn jest i się pogubiłam.Dzięki za info
        • Gość: Stenia Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.08, 11:01
          za dwa lata, pewnie na przełomie października i listopada. A co do
          Lendy to ja jestem zdecydowanie za, p. Dariusz jest osobą młodą i
          wykwalifikowaną, po wywiadach w gościu dnia widać że inteligetny z
          pomysłem na nowy, lepszy wałbrzych. Ma poparcie mieszkańców
          Lubiechowa. LENDA NA PREZYDENTA!!
          • Gość: Hiliary Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.08, 14:17
            Polonia Amerykańska i Kandadyjska też obstawia Mr Darka Lendę , ma
            same świetne pomysły na Miasto. W grudniu ma rozmawiać w New York z
            B. Obamą o wsparciu administracji USA swoimi pomysłami i zasileniu
            świetnymi kadrami a szczególnie Panem Szpurem i Panią Rosiak!
            Polonio Australijska i Nowozelandzka, też poprzyj Mr Lenda!!!
            • Gość: Bill Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 16:35
              Hillary! do garow!
    • Gość: provo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 10:52
      Jest jeszcze parę osób nie umoczonych politycznie lub chwilowo odesłanych przez
      Kruczka na boczny tor. Może niedługo się ujawnią!
    • Gość: Gocha Re: Lenda na Prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.08, 11:19
      Ja też z rodziną będziemy głosować!
      • Gość: nebo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.08, 17:14
        Kruczek też wydawał się młody i kreatywny a zobaczcie do czego doprowadził.
        Zawsze myślałem że dno to dno nie wziąłem tylko pod uwagę faktu że dno może być
        bardzo muliste.
    • Gość: Amon Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.08, 20:22
      Nie znam osobiście ale wydaje się sympatyczny i gada do rzeczy, mój głos należy
      do Niego.
    • Gość: :) Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 12:29
      Nawet go nieznam ale niech będzie i tak każdy bedzie lepszy od kruka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka