Gość: pisowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 19:39 Tylko Dariusz Lenda to walbrzyski Barack Obama, kruk niech sie boi juz dzis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:31 Popieram, Lenda na Prezydenta... ...Etiopii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:42 Tylko Lenda niech ta banna sie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 14.11.08, 20:43 Lenda!! Tak! To może być to, kombinacja młodości i kreatywności z doświadczeniem i wiedzą... ...kto wie, może się udać, to jedyny dobry kandydat którego w tym momencie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kung-fu Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 14.11.08, 20:46 Dość kruka czas na młodego i energicznego. Panie Darku popieram, mieszkanka Podzamcza !!! P.S. Namówię całą rodzinę z Nowego Miasta aby na Pana Głosowali !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 02:15 Tak popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 14.11.08, 22:22 pisowiec, Tobie się kolorki nie pomerdały ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zCichaPękł Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:23 Tak, tak Lenda na prezydenta!!! - ale najpierw obowiązkowa wizyta w solarium i będziemy mieć wałbrzyskiego Obamę bo baraków u nas dostatek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 02:15 Nie znam, ale Obama ma ciągi na wschód wiec Lenda czy jak mu tam odpada nie zagłosuje na niego.Mowie NIE polityce kłaniania się w pas. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Lenda na Prezydenta 15.11.08, 07:58 Czarny humor się Was trzyma. Skoro Pan Lenda jest zbawieniem dla tego miasta..... Tak to prawda, brak wyobraźni przyczyną późniejszych absurdów. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Lenda na Prezydenta IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.08, 08:53 Też tak uważam.Każdy kto orientuje się chociaż trochę w polityce bedzie mial podobne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 15.11.08, 10:28 Darek Lenda na Prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:22 Ktoś kto to wymyślił może pisać scenariusze do komedi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Lenda na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:27 Pan colgate powinien być zastąpiony, Lenda to dobry kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR-owiec Re: Lenda na Prezydenta IP: *.centertel.pl 15.11.08, 18:17 oto hasło: Zamień COLGATE na LENDA-MED !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.08, 18:29 raczej Menda bled Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iglo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 20:15 lenda to nie obama bo to cygan jest a nie murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA Re: Lenda na Prezydenta IP: *.eranet.pl 16.11.08, 12:09 Dobry żart-cichy obibok, bezsłowny radny i w ogóle nic nierobiący na prezydenta. Żaaaaaal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Lenda na Prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.08, 21:27 Prezydent nie jest od tego byc go oceniać,tylko od tego,że jest lepszy od Petru Kruczescu.A każdy kandydat z gruntu jest lepszy od wyżej wymienionego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 23:01 To w takim razie Radny Nowak, ten od kobiet, które zajęły nielegalnie mieszkania.On będzie super prezydentem. Rozda wszystkim i załatwi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:33 Mamy juz dosc kruka klamczucha, czas to zmienic, Lenda moze byc wlasnie tym, ma moj glos mieszkam na Piaskowej Gorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcona Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 10:06 sorki pytanie trochę wyrwane z kontekstu.A kiedy są wlaściwie te wybory w wałbrzychu.Taki młyn jest i się pogubiłam.Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.08, 11:01 za dwa lata, pewnie na przełomie października i listopada. A co do Lendy to ja jestem zdecydowanie za, p. Dariusz jest osobą młodą i wykwalifikowaną, po wywiadach w gościu dnia widać że inteligetny z pomysłem na nowy, lepszy wałbrzych. Ma poparcie mieszkańców Lubiechowa. LENDA NA PREZYDENTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiliary Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.08, 14:17 Polonia Amerykańska i Kandadyjska też obstawia Mr Darka Lendę , ma same świetne pomysły na Miasto. W grudniu ma rozmawiać w New York z B. Obamą o wsparciu administracji USA swoimi pomysłami i zasileniu świetnymi kadrami a szczególnie Panem Szpurem i Panią Rosiak! Polonio Australijska i Nowozelandzka, też poprzyj Mr Lenda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Re: Lenda na Prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 16:35 Hillary! do garow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: provo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 10:52 Jest jeszcze parę osób nie umoczonych politycznie lub chwilowo odesłanych przez Kruczka na boczny tor. Może niedługo się ujawnią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Lenda na Prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.08, 11:19 Ja też z rodziną będziemy głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebo Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.08, 17:14 Kruczek też wydawał się młody i kreatywny a zobaczcie do czego doprowadził. Zawsze myślałem że dno to dno nie wziąłem tylko pod uwagę faktu że dno może być bardzo muliste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: Lenda na Prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.08, 20:22 Nie znam osobiście ale wydaje się sympatyczny i gada do rzeczy, mój głos należy do Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lenda na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 12:29 Nawet go nieznam ale niech będzie i tak każdy bedzie lepszy od kruka Odpowiedz Link Zgłoś