Gość: Marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 11:57 Na Sobięcinie przy ul. H Sawickiej od kilku dni pala się znicze. Czy ktoś może wie dlaczego?? nie jest to miejsce gdzie mogło dojść do wypadku samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wałbrzyszanin Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 25.12.08, 12:34 Sądząc po lokalizacji pewnie jakiś lump spłonął Odpowiedz Link Zgłoś
darecki1234 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej 13.02.09, 20:47 CO WY TU ZA BZDURY PISZECIE RUDY MA RACJE!!!! H... WAM W DUPĘ NYGUSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 10:02 Niewybredne słownictwo - i wszystko jasne. Wracaj na melinę darecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:06 Te znicze palą się ku pamięci tragicznej śmierci młodego chłopaka, który wykrwawił się w tym miejscu, godzony nożem, kilka dni przed Bożym Narodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 16:09 śmierć rzeczywiście bardzo tragiczna - szczyt głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:09 wy zajebane padały,tam zginął mój kuzyn.....oby was chyj strzelił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.centertel.pl 25.12.08, 15:57 kilka dni temu dwoje gnoji z palestyny napadlo na sklep przy ul.kresowej.Wlasciciel broniac sie przed nimi ,przez przypadek jeden z nich oberwal nozem i wykrwawil sie na ulicy.szkoda tego sklepikarza ,gdyz w obronie wlasnej zawalil sobie zycie.Moze to odstraszy nastepnych potencjalnych cwaniaczkow z palestyny przed podobnymi czynami.Z tego co wiem to oni obrobili juz kilka osob a kilku wlascicieli sklepow sie uzbroilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIP Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 16:08 RIP, ale dla reszty ostrzeżenie. Ten facet powinien dostać wsparcie samorządu, zwłaszcza, że nie otrzymał od Straszy Mniejskiej ani P'olicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.centertel.pl 25.12.08, 16:26 zrobmy zrzute i sciagnijmy kruszynskigo. Tojeden z najlepszych prawnikow w polsce.A cholota z palestyny niech sie boi ,bo ten drugi co lezy w szpitalu sypie tak szybko ,ze nie nadazam notowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel -dziękuje Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 17:01 Napadniętemu właścicielowi sklepu życzę, aby jak najszybciej wyzbył się wyrzutów sumienia (jeśli takie go dopadły) a przy następnym spotkaniu z bandytami - aby ręka mu nie zadrżała. Podpisuje się pod tymi mieszkańcami, którzy dziękuję za to, że o jednego bandytę mamy mniej w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cordell Walker Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.08, 20:05 Bądźcie cierpliwi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:07 niech przy twoim dziecku ręka mu nie zadrżała poczuj ten bul h...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:31 mam nadzieję,że kiedyś tam będzie pnan syn i to jego bez sumienia za 200 złotych ktoś zajebie czego serdecznie panu życzę.właściciel sklepu stracił 230 zlych a zajebal 23 tetniego chłopaka jak zajebany sadysta i to facet który w tatach 80-tych był zomowcem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita 77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:59 idz się jebnji w głoe debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 22:51 z tego co mi wiadomo to ten co zginol dostal kose w szyje a ten ze szpitala ma przebite pluco i wydobrzeje niestety prawda jest taka ze calym prowodyrem byl ten co zyje a ten drugi szedl do dziewczyny ta droga i dal sie namowic na napad i tak sie skaczylo szkoda sklepikaza ae potrzeba odrazu w szyje/// niemozna w noge czy gdzies heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.09, 23:08 Gość portalu: gosc napisał(a): > potrzeba odrazu w szyje/// niemozna w noge czy gdzies > heh Można nawet w dupe. Kilka lat temu był znany przypadek wbicia złodziejowi noża w pośladek. Gość wykrwawił się na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.09, 00:21 spoko, szedł do do dziewczyny i kolega go namówił na skok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:04 pedale to był młody chłopak mój kolega a nie lump a on zabił z zimną krwią i drugiego ranił poważnie a oni nie mieli żadnej broni i byli bardzo pijani wystarczyło ich pchnąć i sami by upadli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.sattom.pl 11.02.09, 09:21 rudy pajacu, pedała szukaj u siebie w rodzinie bo tylko pedał mógł spłodzić takiego głąba jak ty. Bardzo dobrze że tak się skończyło - szkoda tylko sklepikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:51 obyś zdechł ch...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:07 mam nadzieję,że ten ch... zdechnie jak ten mody chłopak. bo on niby ma niedowład ręki a zajebał młodego człowieka za butelkę wina. OBY JEZUS GI ZABRAŁ<STARY CH... ZABRAŁ MŁODEGO CZŁOWIOEKA ZA 35 złochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.08, 21:25 Gdyby miał problemy to powinien to naglosnic, wiekszsc walbrzyszan by go poparla. Niestety prawo w pl jest tak skonstruowane, ze broniac sie jeszcze mozna dostac wieksza kare anizeli gdy sie na kogos napadnie. W USA jesli w tej samej sprawie zapadnie wyrok inny niz w innej - to precedens, a u nas? zapadaja wyroki zwykle na korzysc tego kto ma lepszego adwokata, basz ma wieksze wplywy. To jest porazka!!! Ciekawe co sie stanie kiedy na Sobiecinie powstanie ta galeria - chyba beda musieli zatrudnic cala firme ochroniarska azeby tego chronic.. ;) Wspołczucie dla sklepikarza. Cóż - Bóg nas nie oszczedza.. ale to wszystko po to by nas sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.08, 23:11 powiny oba te gnoje dostać kosą pod żebro jak to temu jednemu się przytrafiło . pie...ne dresiarze cwaniaki bo inaczej tej chołoty nazwać nie można. Do pracy śmierdziele by poszli a nie komuś pieniądze zabierać !!!! MAJĄ ZA SWOJE GNOJE JEDEN GRYZIE TRAWE OD SPODU A DRUGI JUŻ NIE JEST TAKI MĄDRY W SZPITALU. Powinien też robić to co jego koleś grysć trawe OD SPODU ŚMIERDZIEL NIEUK CO ZDANIA NIE POTRAFI SKLEIĆ BURAK PIE...NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZKODA TYLKO SKLEPIKARZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:13 huj ci w dupe jebany pedale żebyś sam gryzł trawe i żeby ci tesz dzieci po gineli to może zrozumiał byś bul po stracie dziecka zgin pod kołami malucha żebyś się męczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.sattom.pl 11.02.09, 09:24 rudy idź stąd menelu do swojego towarzystwa. "bul", "tesz" i wszystko jasne. Pośród nas na forum jest menelska gnida, przyjaciel od butelki tych dwu bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:07 a gdyby ch...u to zabili twoje dziecko mto jak bys teraz śpiewał prostytutko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:37 szmato,oglądaj :brzydulę: i nie pisz gówna jak nie wiesz o chodzi,chyba ze jesteś rodziną z tym ch...em bandytą co zabił młodego chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K.K Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 23:27 A niby z jakiego powodu bandyta jest trzymany w szpitalu za moje pieniądze??? Na cmentarz komunalny z tym śmieciem, a jak żywy to do aresztu, niech tam zdechnie jak mu bandaż i aspiryna nie pomoże. Bydlaka wyciągną za społeczne pieniądze tylko po to aby znów rabował i napadał na porządnych ludzi. P.o.j.e.b.a.n.y kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.08, 08:40 Przynajmniej teraz sklepikarz będzie miał spokój i poważanie w światku przestępczym. Nikt mu sklepu już nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULITA77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:21 SKLEPIKARZ TO ZNANY ZOMOWIEC,BIŁ LUDZI DLA PIENIĘDZY. TO BYŁA JEGO PRACA. ZABIŁ CZŁOWIEKA BO TO LUBI,OBY ZDECHŁ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:16 huj ci w dupe jebanycw...u żebyś padł frajeże to nie oni zabili tylko ten pedał jebany niech ci dzieci umrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.sattom.pl 11.02.09, 09:24 rudy - poszedł stąd menelu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:09 Jezus ci pało wybaczy,ja nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak to Ja Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 11:39 Szkoda tylko i wyłącznie włąściciela sklepu. Zapewne w sklepie dlugo nie stanie za ladą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca prawa Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.09, 17:06 A może się mu uda i albo sąd odstąpi od wymierzenia kary, uznając że działał w obronie koniecznej, albo w najgorszym przypadku dostanie w wyrok w zawiasach. Zależy, czy ten co leży w szpitalu ma recydywę i był już notowany lub karany za podobne występki. Wtedy jest szansa nawet na uniewinnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:21 jebać wszystkich pedałuw któży nie znają prawdy a piszą same śmieci a od wymieżenia prawdy jest Sąd i chyba nikt nie życzy straty syna tym bardziej w tak młodym wieku żadne pieniądze nie są warte śmierci człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 10.02.09, 18:34 je/bać RUDE dziwki z sobiecina :P Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej 10.02.09, 20:09 Do Rudego: nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, Twoja wypowiedź to jeden wielki bełkot. Nikt mu nie kazał wyciągać ręki po czyjeś. Proste ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmena Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 10.02.09, 20:43 Po co dyskutować z kolejnym lumpem z Sobięcina...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.09, 09:00 szedl do dziewczyny i dal sie namowic na skok. w zasadzie to rownoznacznie dla niektorych z niewinnoscia <rotfl> Poparcie dla sklepikarza, kosą wszystkich BANDYTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.sattom.pl 11.02.09, 09:29 Dla takich pajaców jak rudy nadchodzi czas. Coraz więcej będzie precedensów. Przykłady: film "Dług", samosądy, teraz ten wypadek. Niedawna dyskusja w sprawie dostępu do broni palnej. Prawo zmierza w stronę ochrony poszkodowanego. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xds Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 00:52 Ludzie jak tak czytam co poniektóre wypowiedzi to mi się słabo robi... Został zabity człowiek, owszem napadł na sklep popełnił błąd i należy się za to kara, ale nie od razu kosa w szyje i czapa. Sklepikarz mógł bronić się w inny sposób, pałka, gaz, szoker elektryczny, a nie od razu z kosą lecieć. Powinien zostać skazany za to co zrobił, dla mnie jest to przekroczenie granic obrony koniecznej i tyle na ten temat. Zdziczenie społeczeństwa postępuje widzę ostro po co niektórych wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.sattom.pl 12.02.09, 08:11 Zdziczenie to masz Ty kolego. Przez takich Tobie podobnych mamy w kraju to co mamy. Powszechnie wiadomo, że bandyta w tym kraju ma większe prawa niż ofiara-chyba nie zaprzeczysz?? Dla tego elementu napadać na sklep, coś ukraść, kogoś pobić to największy zaszczyt. To całkowite odwrócenie zasad moralnych. W tej sytuacji normalne że w tych przypadkach nie należałoby stosować zasad moralnych i etycznych reszty normalnego świata. Jestem za powszechnym dostępem do broni i możliwości obrony swojej własności itp. Uważam, że facet zrobił właściwie tylko my żyjemy w durnym kraju i teraz będzie miał problemy. Z jednej strony sądy a z drugiej ten element który się już odgrażał. Nie zdziwię się jak go ktoś zadźga a policja powie, że przecież nic nie mogła zrobić. Tak USA to kraj baaardzo zdziczały wg xds... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnR Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 08:16 Generalnie dzięki takim postawą ludzie boją sie bronić. Facet wchodząc do sklepu, w celu rabunkowym, że może stracić życie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej 12.02.09, 12:22 Popieram wypowiedź mnm. Najlepiej, żeby sobie jeszcze żył, poszedł do więzienia na pół roku, później by wyszedł i było to samo - tylko, że wtedy mógłby zrobić krzywdę komuś niewinnemu. Kolejny przykład, wątek założył niejaki "Wiesław". Napadnięto na Sobiecinie na jego córkę, pobito ją i okradziono. Jakim trzeba być bydlakiem by pobić bezbronną dziewczynę, mało Ci jeszcze XDS? jak widzisz tragedia z sklepikarzem nic ich nie nauczyła. Jeszcze raz mówię, jednego bydlaka mniej. Tym co napadli tę dziewczynę to się powinno poobcinać wszystkie kończyny i wrzucić do piwnicy by gnili tam przez swoje całe parszywe życie. Cóż, poniosło mnie ale krew mnie na to wszytko zalewa .... Nieroby pie....ne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąskabalbinka Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 16:55 Kochani forumowicze, nic nie zmieni faktu, że żyjemy w środkowej Europie i obowiazuje nas prawo, które jest wynikiem postępu cywilizacyjnego. Na tym etapie naszego rozwoju i w tej części świata przyjęto,że prawo nie może miec charakteru odwetowego, a jego siłą ma być nieuchronność kary dla wszelkiej maści przestepców.I tu jest pies pogrzebany, bo niby wszyscy to rozumiemy, ale jak się obserwuje niemrawe poczynania policji i prokuratury, jak sie widzi, że wobec prawa są równi i równiejsi, jak sie widzi bezkarność bandytów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:11 Zamordował kijem bejzbolowym maturzystę - dostał 9 lat. Wyszedł i... zgwałcił 14 dziewczynę. Grozi mu teraz 12 lat. Fajne. Za morderstw 9 lat za gwałt.12 Informacja z TVP2 (luty 09) ------------------- Mężczyzna próbował porwać i zgwałcić 9 letnią dziewczynkę. Sąd nie zastosował aresztu. Informacja TV Polsat (luty 09) ------------------- Sądy niebezpieczne na równi z bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 21:42 Gość portalu: % napisał(a): > (...) A propos procentów. W polskich więzieniach 40% osadzonych to recydywiści. Mówi Wam to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:13 Nie sądy nieezpieczne , nie bandyci tylko społeczeństwo jest niebezpieczne bo produkuje masowo wyrzutków.Nie dziwię im się bo długo być normalnym to u nas się nie da.Zresztą nie jesteśmy społeczeństwem tylko niewolną trzodą pracującą dla cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.range86-155.btcentralplus.com 14.02.09, 21:36 Siemano pedały walbrzyskie. Muszeę was nawietlić jedną bolesną prawdą: W Sobiecinie mieszkaja same parówy, ktorych matki wasze walilem w dupsko. Czyli jak byliscie jezcze plodem to walilem was kutasem po glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: 78.8.143.* 14.02.09, 22:24 No to nieźle musiałeś być zdesperowany, że waliłeś te gnidy w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.09, 22:26 Outsider pewnie mieszka na Reja, to wszystko wyjaśnia :) I jego stara też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: 78.8.143.* 14.02.09, 22:40 A może to on dostawał kutasem po głowie, a później robił to samo - to się nazywa PATOLOGIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do outsider Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:51 wolność słowa nie polega na tym,że możesz kogoś obrażać!!!Ludzie zastanówcie się w ogóle co Wy piszecie...spychacie mieszkańców Sobięcina do kategorii podludzi...coś mi to przypomina z historii..mieszkam na tej dzielnicy i nie życzę sobie,żeby ktoś w ten sposób o mnie pisał..to,że na Sobięcinie dzieje się źle, to nie znaczy,że możecie zrobić z niej jakąś "13 dzielnicę". Czy w Waszych dzielnicach jest tak sielankowo i bezpiecznie?!...nie wydaję mi się:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.09, 12:06 mieszkałem tam 16 lat i z perspektywy czasu roku,to dzielnica cudów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita 77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:55 o!!!!wyrocznia się odezwała,do gazu wszysy czy inny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:53 mam naqdzieję ze kiedyś bedziedsz szmato cierpiał jak matka tego zabitago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:34 pojebało cię ku...,ten ch... już w boże narodzenie był za kasą,ten sku...syn to lubi,zajebany ch... oby zdechł.... Odpowiedz Link Zgłoś
lok-i12 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej 16.02.09, 13:10 Do Rudego Ch...a! Nie broń tak swoich koleżków bo jesteś taki sam, sami są sobie winni lepiej uważaj żebyś tak samo nie skończył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .'. popieram do rudego IP: *.wlb.vectranet.pl 18.02.09, 12:35 Rudy ty lepiej uwazaj bo albo cie zgarna gliny i w wiezienu bedziesz siedziec ale to moze bedzie czas na zainteresowanie sie czyms:P albo twoi kolesie ci noz w plecy wbija bo bedziesz mial o jednego jabola wiecej niz oni...zalosne melina z sobiecina bez zebow bez ambicji bez perspektyw na zycie...pomysl nad soba bo naprawde bandyctwo nie poplaca a i na sobiecinie mozna zyc w miare normalnie. Swoja droga wszyscy niepokorni bandyci chcacy uprawiac te swoje idiotyzmy i zastraszac innych obywateli powinni skonczyc jak ten gnojek na ulicy, bo im juz nic nie pomoze wiec to dobrze ze nie zyje nie bedzie sie juz miotal po ulicach i robil rozrob i nikt rowniez mu juz mordy nie obije wiec chyba tez jest szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja :D Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 13:24 Zgadzam się 100%! tępić trzeba takich bydlaków, bardzo dobrze ze dostał nożem! osoba która została napadnięta nie będzie się domyslała co w kieszeni ma przestepca. On ma bejsbola? Hmm to ja zeby się obranić wezmę gaz.. Człowiek którego napadają jest zdesperowany i szuka srodków aby sie obronić! Sklepikarza narzędziem obrony był noz. Dobrze ze go wyciagnał i soe obronił! Dlaczego ktos ma kłasc reke na jego dobytek? On ma sie domyslac co moze zrobić przestępca? Czy chce nastraszyc, ukrasc, pobic czy zabić? Sądze, ze kazdy z Nas tak własnie by postapił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooo Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:53 Ludzie to co wy tu wypisujecie to są same śmieci... Po pierwsze: Sami dokładnie nie wiecie jak to był... Po drugie: Nie znaliście wcale tego zamordowanego chłopaka!!!! Po trzecie: Pie*dolicie coś o prawie w USA.Przecież jesteśmy w Polsce! Po czwarte: Jak macie dzieci to zainteresujcie się nimi, a nie intersujcie sie obcymi dziećmi i mówiecie jakie one są nie dobre itp., że bandycie i wogóle, a wcale wasze dzieci nie są lepsze. Tylko wy zawsze malujecie swoje dzieciaki, że takie grzeczne, dobre i miłe, a prawda zawsze jest inna! Tak wiem prawda w oczy koli!!!! Po piąte: Weźcie się ku*wa zainteresujcie swoim życiem,a nie piszecie ku*wa jakieś bzdury... Je*ane społeczniaki!!!!! H*j w dupę! A i życzę Wam z całego serca, żeby Wam ktoś zamordował dziecko!( nie zależnie w jakim wieku) Szczerze to szkoda mi Was wszystkich!!! Ludzie poprostu porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szub szczescie! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 12:06 Wlasnie zajmujemy sie naszymi sprawami bo kogo ci zlodzieje okradaja?? kogo ci bandyci bija?? NAS!!! przeczytaj sobie watek Napad!!! jakbym sku...syna dorwal to marny bylby jego los!!! a ten ma za swoje po co poszedl krasc??!! zyczys smierci dieciom?? pewnie jestes takim samym bandziorem z palestyny...zalosne. tylko dzieci chcialbys pozabijac a bandziory niech sobie laza po ulicach...to jest tragedia ale co piszesz...wg ciebie kazde dziecko mam miec policjanta przy sobie bo mamy sie odczepis od bandziorow?? nie osmieszaj sie. przez takich jak ty sobiecin stal sie dzielnica zamknieta i wycofana...z takich jak ty mlodzi biora przyklad i rosna pelni nienawisci bandziory a takich to juz pozniej tylko prac po pysku trzeba... malo tam nieszczesc bylo??? chyba wystarczajaco duzo aby przejzec na oczy i przestac bronic bandytow tylko sie im przeciwstawic!!! koles przykro mi ale na sobiecinie mieszka coraz wiecej normalnych ludzi i moze (OBY) dalo sie pozbyc tych bandziorow bo na resocjalizacje w 90% przypadkow jest za pozno!!! powtarzam to jest NASZA SPRAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: szczescie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:24 Ty chyba nie wiesz jak wygładaja dresiarze... lepiej poszukaj ich na piaskowej badz podzamczu... nie Wy wlasnie wpie*dalacie sie w sprawy innych. tak tak drodzy spolaczniaki... a wlasnie ze rodzce sie nim interesowali... tylko jak wszystkim wiadomo to nie byl sam... i byl z innym chlopakiem ktorego moze rodzice moze nie nauczyli albo ktos inny im z waszych dzieci tak pokierowal... wiec moral z tego INTERESUJACIE SIE SOBA A NIE INNYMI BO TAK BEDZIE NAJLEPIEJ DLA WAS SAMYCH I DLA INNYCH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: szczescie! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 12:37 Interesujemy sie wiec ta sprawa nie jest nam obojetna!!! skad moge wiedziec czy i mnie taki ment na ulicy nie spotka i nie bedzie chcial mi krzywdy zrobic...??? nie byl sam...heh to nie byl chyba na tyle madry zeby odruznic dobro od zla...bo skoro rodzice mu mowili...selekcja naturalna odrzuca osobniki nie bedace w stanie samodzielnie zyc...jednego wlasnie odrzucila bo skoro rodzice mu mowili a on i tak poszedl krasc...jest wielu ludzi ktorzy by chcialo zyc zgodnie i bezpiecznie ale nie da sie bo wy rzadzicie sie wlasnymi prawami ten ma wiekszy autorytet co wiecej lat w kiciu siedzial lub wiecej osob pobil badz pobil policjanta...uwazacie ze prawo to cos co bedziecie nagminnie lamac i wydaje wam sie ze jestescie mocni...ale nie o to chodzi chyba w zyciu nie? skoro oni rzadza sie swoimi prawami i wolno im krasc to czemu normalni obywatele maja stac bezradnie i sie bac? nie my tez mozemy sie rzadic wlasnymi prawami...chyba nie sadzisz ze ten sklepikarz mial stac i czekac az dostanie pala w leb bo UWAGA ONNI WLASNIE KRADNA...kazdy czlowiek pod wplywem adrenaliny zachowuje sie odruchowo a nie analizuje...wiec czlowiek zlapal cokolwiek zeby bronic siebie...nie mial racji? kazdy powinien patrzec sie na siebie ale kiedy dzialania wychodza poza zakres wlasnej osoby i sa szkodliwe nalezy interweniowac...niestety na sobiecinie rosnie nowe pokolenie takich malych bandytow takie przyklady maja takie priorytety...zacznijcie sie ludzie zmieniac bo bedzie coraz gorzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huuu masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:54 Ale czy Wy wiecie za kim wy stajecie? Ten sprzedawca jest nie normlany... Ponieważ już kiedyś zaatakował chłopaka,a ten chłopak go nawet nie napadł i nic mu nie chciał zrobić i też go potrakował nożem.. Czy to jest Waszym zadniem normlane? I co miał z tego? Wtedy ten sprzedawca tego sklepu dostał głupie zawiasy, a ten chłopak by życie stracił. Wogóle go h*ja nie znacie! Kiedyś kobieta poszła do niego zrobic zakupy to debil oskarżył ją że chleb przyszła mu ukraść, a chleb u niego w sklepie jest za ladą...więc kobieta ten chlep nie ukradła... On potrafi bez żadnej przyczyny wyzawać człowieka od ku*w,h*ji i od różnych... I Wy ludzi za nim stoicie? To jest tragedia co tu się dzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:58 ludzie są POJEBANI I BĘDĄ..... nie myślą o bólu i cierpieniu rodziców,ludzie to sku...syny i nic nie zmienisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita 77 Re: szczescie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:04 ty durny ch...u!!!! co ty dziwko męska piszesz...nawet nie wiem o co ci martny sklepikarzu chodzi...obyś zdechł pało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Tragedia! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 12:11 no ja sie moim dzieciaczkiem interesuje i wlasnie dlatego nie lata z baesbolem po sklepach...:P skoro nim sie nikt nie interesowal to wlasnie tak skonczyl...mial za malo oleju w glowie a rodzice...chyba tez skoro nie powiedzieli mu ze tak nie wolno. coz jetesmy w Polsce ale wiesz co sie robilo niegdys?? zlodziejom sie lapki ucinalo:D i nie mieli czym krasc...mysle ze w przypadku dresikow z sobiecina to bylaby jedyna skuteczna metoda:) do robaty nieroby a nie na cudze pieniadze sie lasicie i dziewczyny bijecie...paskudy jestescie i takich bronic nie mozna:) to moje zdanie... ktos moze zaprzeczy?? na pewno tylko ci o ktorych mowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:47 mam nadzieję ze pie...ycw...u zdechniesz tak samo bioleśnie jak ten chłopoak. taki dziwko jesteś prawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn Janka8 Re: Tragedia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 12:43 Nie udało się w spożywczym, to zrobili włam do komputerowego. No bo skąd takie ścierwo ma dostęp do neta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:46 wez koles zabastuj za bajera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: Tragedia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 12:49 Gość portalu: t napisał(a): > wez koles zabastuj za bajera!!! Trzym ryj bo ci szamot styram że chrupawki zbastujesz ! I bez grypsów mi tu cioto cwuluchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfh Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:30 morda psie....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko przezwas Re: Tragedia! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 12:52 gdyby na sobiecinie nie bylo tylu meneli i rzucajcych sie dzieciakow jak gowna w majtach to ten koles moze by zyl bo moze nie wpadl by w towarzystwo meneli i moze nie postanowilby sie wlamywac...on tak naprawde nie zyje przez was jego kolegow ktorzy ciagle sie przechwalali jacy to nie sa mocni i wspaniali i ze wszystko im wolno bo oni rzadza w walbrzychu<hahaha> smiechu warte. a jak wpadniesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one!!! nie obwiniajcie pana ze sklepu tylko siebie menele!!!oby was bylo coraz mniej bo przez was samo zlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkh Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:55 Ale czy Wy wiecie za kim wy stajecie? Ten sprzedawca jest nie normlany... Ponieważ już kiedyś zaatakował chłopaka,a ten chłopak go nawet nie napadł i nic mu nie chciał zrobić i też go potrakował nożem.. Czy to jest Waszym zadniem normlane? I co miał z tego? Wtedy ten sprzedawca tego sklepu dostał głupie zawiasy, a ten chłopak by życie stracił. Wogóle go h*ja nie znacie! Kiedyś kobieta poszła do niego zrobic zakupy to debil oskarżył ją że chleb przyszła mu ukraść, a chleb u niego w sklepie jest za ladą...więc kobieta ten chlep nie ukradła... On potrafi bez żadnej przyczyny wyzawać człowieka od ku*w,h*ji i od różnych... I Wy ludzi za nim stoicie? To jest tragedia co tu się dzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: Tragedia! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 13:02 wiele razy robilem tam zakupy przyjezdzajac do rodziny...pan sklepikarz byl normalny i grzeczny moze odzywal sie zle do tych ktorzy mysleli ze sobiecinem "trzesa" bo myslal ze z takimi ostro i krotko trzeba...powiem tak jesli chodzi o napad moglo trafic na inny sklep i jesli skonczyloby sie to tym samym to czy tez byscie wieszali psy na innym czlowieku...?? chyba tak...bo winnych szukacie, a czy oni ci co chcieli krasc byli bez winy? nie wiem dokladnie jak bylo bo nie mieszkam tu wiec wyjasnijcie...oni poszli na zakupy czy chcieli pieniadze od niego czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:08 Do przyjezdnego.. Sluchaj jesli otworzyl sobie sklep na sobiecinie to wiedzial ze latwo tam nie bedzie mial...Ale on naprawde jest psychiczny... Jesli chcial miec sklep to powinnen sie odnosci do kazdego gdzecznie i normlanie...a nie sobie wybieral...bo wiadomo ze tak mozna sobie wrogow narobic.. A co do tego to Ci chlopacy weszli do sklepu i zaczeli go wyzywac i troche straszyc,ale to nie znaczy ze odrazu nozem ich potraktowal,bo sa inne srodki obrony... Tak czy siak ten sprzedawca powinien dostal swoja kare,bo to przekroczylo obrone wlasna,poniewaz zabil czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: Tragedia! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 13:18 no ale chlopcy jak sam/a mowisz tez nie odnosili sie grzecznie...to moze to odnoszenie sie jego to byl sposob zeby mu na glowe nie weszla ta gorsza czesc obywateli...sam nie wiem ale jak mial sie bronic? mi przychodzi do glowy sytuacja kiedy na sobiecinie bylem u rodziny pare lat temu to banda mlodych chlopcow przeszla jak huragan przez ulice skaczas po samochodach wybijajac w nich szyby itd. kazdy bal sie wyjsc zeby zwrocic uwage a policja powiedziala ze nie przyjedzie na sobiecin. a jakbym np. wyszedl zeby zwrocic uwage to zakladam ze by chcieli mi zrobic krzywde i jak sie bronic? to mnie zastanawia bo mlodziez nie miala zadnuch skrupulow a ja musialbym miec...to tak jakby prawo i przywileje dzialaly w 1 stone oni mi palka w leb a ja co? nie moge bo pojde siedziec. tak tu byla smierc czlowieka przykra sprawa tylko tak sie zastanawiam jak moglby sie obronic sklepikarz...bo ich bylo 2 a on 1 no i go straszyli wiec ten byl pod wplywem strachu (o strach na sobiecinie nie trudno;) ) i pewnie nie myslal co by tu zrobic tylko zrobil...ja nie wiem co bym zrobil na jego miejscu ale wydaje mi sie ze to bylaby chwila i byc moze zrobilbym to samo czego pzniej bym zalowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:27 Wierz czy nie ale tean koles z tego sklepu ma nie pokolei w glowie... a co do policji to szkoda mowic...bo to tez ich wina.gdyby sie nie bali przyjmowac zgloszeni to bylo by inaczej...Ale ten sprzedawca widzial ze tych dwoch nie maja zadnej broni...on nie mial prawa go zabijac...owszem mogl sie bronic...dlatego tez sa te gazy rozne takie,a nie ze odrazu kosa w brzuch i smierc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Tragedia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 14:24 Przestań już pie...ć od rzeczy i wracaj do biedaszybów Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Tragedia! 08.03.09, 14:36 I co po tej tragedii jak i tak Ci kretynie nie wyciągnęli żadnych wniosków. Powyrywali kretyni ostatnio rynny i rzucali w samochody, i to jest normalne? samo to wystarczy. Jak spojrzałem na nich to nie wiem czy to się trzeba bać, czy śmiać się :) brudne ryje, zakapiory, smród i syf. Dresy też pierze brudasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: do jh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 14:35 Ja też mam nie po kolei w głowie, więc jak ci przyjdzie do łba napaść i trafisz na mnie, to uważaj bo też ci kosę ożenię. Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: do jh 08.03.09, 14:39 Był czas, kiedy na strefie była praca i w ogóle. Wystarczyło tylko chcieć i wykazać trochę inicjatywy, ale po co? Lepiej wyciągać ręce po czyjeś - to takie proste. Niech inni robią a ja mu zabiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: do jh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 15:28 dobra dobra skoncz z bajera bo wilu potrafi tylko gadac... mam was gdzies lamusy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP Re: do jh IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 15:32 Gość portalu: jh napisał(a): > mam was gdzies lamusy... Czyli w dupie? Uważaj żebyś niebawem nie miał czego innego w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butan Re: do jh IP: *.centertel.pl 08.03.09, 21:47 Popie...y! Jestescie cwani na kompie,lecz kiedy przechodze to spiepszacie do bramy.Wielu was znam i pamietajcie!Jestescie zerami ,palestynskie cioty.Rozgladnijnie sie ,coraz was mniej.A stara gwardia patrzy! Wy ktorzy nie macie nawet kibla w domu.HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Re: do jh IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 22:06 Stara gwardia?? smiechu warte wlasnie o takich tutaj wiele osob pisze o takich co chca sie rzadzic swoimi prawami i mysla ze w swych wystepkach nie podlegaja prawu jak nie policja was zlapie to znowu ktorys cwaniaczek przez przypadek zginie...przestancie sie tak miotac...po co niszczycie?? po co grabicie cudze mienie?? taki styl zycia?? jesli tak to jest do bani. czemu nawet nie probujecie ludze wejsc na wlasciwa sciezke odrobina dobrej woli...probowales kiedys??? czy "stara gwardia" mysli ze to jest ok aby bic ludzi??? aby zabierac im ciezko zarobiona kase??? bo ja juz nie wiem jak to jest ale czy ludzie wszyscy nie moga ze sobo kooperowac??? wtedy nie byloby takich wypadkow...naprawde odrobine ludzkosci moglibyscie przejawic i nie zajmogac sie wylacznie "wozeniem"po ulicach... nie chce obrazac ale opamietajcie sie...czy rzucanie kamieniami w autobusy to jest rozrywka? wielu pasazerow ucierpialo bo kolesiom sie nudzilo a czemu winni byli pasazerowie? naprawde nalegam pomyslcie odrobine... no i chcialabym sie jeszcze dowiedziec co macie na celu tak chodzac po ulicach i siejac postrach? prosze wyjasnijcie mi tylko bez wulgaryzmow bardzo prosze, bo moze ja poprostu o czyms nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: do jh 08.03.09, 23:49 wszyscy mądrzy bo stoją w grupie - 10 osób to minimum .... złamasy - w grupie każdy jest silny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:18 ale MORDERCA nam chleb sprzedaje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:16 pan miły sklepikarz ma jejebiście gługi nóż wię bądz dla niego zawsze miły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:44 słuchaj puchatku...goć nie był menelem bo go znałam,więc się odjeb!!!! to był dobry człowiek....tylko zbłądził,ty jesteś lepszy? mam nadzieję ze wy wszyscy co na niego psy wieszacie wyzdychacie...Panie pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita 77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:16 TAM ZABITO MOJEGO KUZYNA,TAKI CH... WBIŁ MU NÓZ W SERCE I TERAZ SPRZEDAJE WAM CHLEB.....UWAŻAJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 22:48 Ssij Julitko, ssij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 22:49 Gość portalu: 777 napisał(a): > Ssij Julitko, ssij :) Miało być "śpij", ale jak sama wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:23 sam piszesz czy syna poprosiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:28 co wku...łeś się bo to co ci nie pasuje ja pisze otwarcie pizdeczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita77 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:46 niech ci mama matołku possie bo na mnie nie licz,pedałow raczej nie lubię może twój synek lubi do buzi bo na takiego wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 13:49 Po tym co piszesz i jak to robisz mozna sobie wyobrazić jaki był ten ,którego próbujesz wybielić...żenada ,element ,dno.Z tym gettem dla takich jednostek to chyba nawet niezły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojojo Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 12:27 julita77 do gazu, a palestyne ogrodzić murem i getto zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe 777 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: 89.108.206.* 27.04.09, 13:18 laska jezysa nie mieszaj do swojego slownictwa i zawisci bo na mohera wychodzisz...:P a co bo mlody tzn ze kradziez mu moze przejsc na sucho? trebabylo na smyczy go trzymac a nie slie wloczyl...sadzac po twoim nawiedzeniu i slownictwie jestes 15 letnia dziewczynka z 2 dzieci i sama tez pewnie chodzisz po palestynie i myslisz komu by w morde dac...przez to ze tak sie zachowujecie ludziom nie zalal tego ze zginal mlody czlowiek...szkoda ze przedstawilas siebie jako kuzynke zmarlego w takim swietle...i nie zlorzecz innym bo to moze wrocic do ciebie ze zdwojona sila:) pomysl co piszesz... wg ciebie kuzyn dobrze zrobil ze 200zl wzial? jakby wzial 200 000 tysiecy to bys nie wyklinala ze sklepikarz go zabil a tak wyklinasz ze za 200 zl? moze niewiarygodnym sie wyda ze to nie o kase chodzi ale o zasady? kuzyn napadl i mialoby sie obejsc bez niczego sklepikarz jeszcze powinien za przed nimi drzwi otworzyc...hehe smiechu warte...trzeba byc w porzadku do innych wtedy oni beda w porzadku o ciebie...a ty wypisujac takie rzeczy nie wydajesz sie fajna. teraz pewnie poleci z twojej strony mase obelg jak to bywa u ludzi tego pokroju ale ja mam to gdzies... a ze zginal czlowiek smutne tylko mial to na wlasne zyczenie...a czy mial lat 20 czy 60 zadna roznica. Ta sprawa mnie juz nie interesuje bo nie ma z kim gadac bo jak widze niewiele potrafi dotrzec...sobiecin widze juz do konca bedzie rzadzil sie wlasnymi prawami. sami to stworzyliscie to sami macie co chcielisci wy rabujecie i tluczecie ludzi to oni nie zostaja wam winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawa umorzona Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: 87.105.201.* 13.05.09, 15:21 Tu jest prawdziwy opis tej sprawy. Prokuratura umorzyła postępowanie przeciwko sklepikarzowi. miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,97061,6573695,Sklepikarz_zabil_bandyte__ale_byl_niepoczytalny.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 18:09 "Byli pijani. Zaczęli demolować sklep, zrzucili kasę fiskalną i część towaru z półek. Jeden z napastników ruszył w stronę sprzedawcy (...) Zdołali jednak zabrać z kasy 330 zł i zaczęli uciekać" Mam nadzieję, że debilowata Julita zamknie wreszcie pysk i przestanie bronić kuzyna złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kif Re: Sobięcin ul. H Sawickiej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.09, 04:50 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś