Gość: HASAN_SAS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 08:42 Ktora kobieta lepsza? Dziewica czy po przejsciach? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 08:46 wszystko zalezy od sytuacji i od kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 08:48 wymijajaca odpowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 08:56 Mniej wiecej to wyglada tak, kobieta po przejsciach juz niejedno przezyla wiec raczej wie czego chce, jesli trafi na fajnego faceta to bedzie chciala z nim byc bez wzgledu na wszystko, ale wspomnieniami bedize wracac do tych poprzednich. Z kolei dziewica najprawdopodobniej sie w tobie szalenczo zakocha, ale potem moze sie zdarzyc ze zateskni za czyms nowym i walnie cie w rogi. I tak zle i tak niedobrze. Wniosek z tego chcesz miec dobrze rob sobie sam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWO Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.03, 16:50 Gość portalu: bart napisał(a): > walnie cie w rogi. rownie dobrze moze cie walnac tak jak i ty mozesz walnac ja tak wiec lepiej o tym nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 19:37 Hasan i Ty ledwozipie sprzeczacie sie jak stare panny , jeden ma za mało drugi ma za dużo.Jeden rano w łózeczku pod kołderka wymysla tematy a ten drugi nie wie dlaczego ten pierwszy to robi. Więc wasz spór rostrzygnę pewnie ze towar sprawdzony jest duzo lepszy ,ponieważ wszystkie wady ujawniaja sie na początku eksploatacji , a potem to juz sama przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.03, 16:42 no to klawo Maju:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Ktora kobieta lepsza? 05.11.03, 08:48 :-))). Dawno takiego fajnego wątku nie było. No ale cóż, jeden lubi babkę inny wnuczkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Ktora kobieta lepsza? 05.11.03, 08:54 A ty HASAN spać nie możesz i takie ci pytania do głowy przychodzą, czy siedzisz w pracy i zastanawiasz się czy poderwać 20 letnią stażystkę czy może 50 letnią szefową??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 08:58 Dla twojej wiadomosc to nie pracuje tylko sie ucze i moje kontakty towrzyskie sa na jak najlepszym poziomie. Pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS WAZNE CO DO TEGO WATKU IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 09:02 Jesli ktos nie ma zdania to nie musi wcale tu nic pisac, ani zadawac glupich pytan typu: "ty HASAN spać nie możesz i takie ci pytania do głowy przychodzą...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: WAZNE CO DO TEGO WATKU 05.11.03, 09:11 Nie no HASAN, nie unoś się tak. Tak tylko zapytałem, bo zdziwił mnie taki wątek o tak wczesnej porze. Potraktuj to jako żart. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: WAZNE CO DO TEGO WATKU IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 09:17 nic sie nie stalo:) jestem gotow w dzien i w nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: WAZNE CO DO TEGO WATKU 05.11.03, 09:25 No i bardzo dobrze że jesteś gotowy. Potrzeba nam na forum takich przodowników jak ty :-)))). Pozdrawiam ps. Masz dzisiaj wolne w szkole, czy zrobiłeś sobie wagary ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: WAZNE CO DO TEGO WATKU IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 10:37 Dzisiaj na 13 Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: WAZNE CO DO TEGO WATKU 05.11.03, 10:44 Nieźle, nie ma jak popołudniowa zmiana. Przynajmniej wyspać się można. takiemu to dobrze. :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktora kobieta lepsza? 05.11.03, 22:12 a kto tobie powiedzial, ze dziewica nie moze byc po przejsciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilka Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 22:17 Ta, która wie czego facet chce, czy to po przejściach czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.03, 23:04 no ale chyba kazdy wie o jakie przejscia chodzi jesli dla kontekstu podana jest dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons, Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.03, 00:42 najlepsza baba to własna graba, albo żona kolegi z jego wypłatą. ucz się ucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 06.11.03, 07:30 gosc portalu bart napisal: Mniej wiecej to wyglada tak, kobieta po przejsciach juz niejedno przezyla wiec raczej wie czego chce, jesli trafi na fajnego faceta to bedzie chciala z nim byc bez wzgledu na wszystko, ale wspomnieniami bedize wracac do tych poprzednich. Z kolei dziewica najprawdopodobniej sie w tobie szalenczo zakocha, ale potem moze sie zdarzyc ze zateskni za czyms nowym i walnie cie w rogi. I tak zle i tak niedobrze. Wniosek z tego chcesz miec dobrze rob sobie sam, ----------------------------------------- bart dobrze to nalezy zrobic kobiecie , bez wzgledu czy dziewica czy po przejsciach, a nie sobie samolubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.03, 09:54 Moze gdyby pytanie bylo skonstruowane w taki sposob: Ktorej kobiecie lepiej zrobic dobrze: dziewicy czy po przejsciach? twoj post mialby jakis sens. Pytanie brzmialo ktora lepsza - ergo ktora lepsza dla ciebie - ergo ktora misiu tobie pasuje bardziej zebys byl szczesliwy. Dobrze nalezy robic kazdej kobiecie, zeby nie zaczela szukac wrazen na bokach, stara prawda ktora sprawdza sie bez wzgledu na czasy. A z ktora bedziesz bardziej szczesliwy to juz twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.03, 22:33 Gość portalu: alfons, napisał(a): > najlepsza baba to własna graba, albo żona kolegi z jego wypłatą. ucz się ucz I tu znów masz dylemat:lepsza prawa czy lewa graba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.03, 22:29 Zwykle lepiej gotują kobiety po przejściach,chociaż nie jest to regułą.Do kobiet nie należy stosować żadnej reguły.Pamiętajcie też powiedzenie "babie nie dogodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 07.11.03, 05:16 Gosc portalu: bart napisal(a): Moze gdyby pytanie bylo skonstruowane w taki sposob: Ktorej kobiecie lepiej zrobic dobrze: dziewicy czy po przejsciach? twoj post mialby jakis sens. ------ zacytuje tylko czesc Twego postu: " Wniosek z tego chcesz miec dobrze rob sobie sam " Rozumiem ze to odpowiedz na pytanie : Ktora kobieta lepsza? Faktycznie to ma sens:)) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - dalej bart napisal : Pytanie brzmialo ktora lepsza - ergo ktora lepsza dla ciebie - ergo ktora misiu tobie pasuje bardziej zebys byl szczesliwy. --------- przeczytalem pierwszy post i sie tego nie doczytalem? ale skoro takie bylo pytanie to dlaczego napisales?: " wniosek z tego chcesz miec dobrze rob sobie sam" jestes lesba czy pedalem? czy dla Ciebie dobrze to znaczy seks? czy poza seksem od kobiety ( partnera ) niczego wiecej nie oczekujesz? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - dalej bart napisal: Dobrze nalezy robic kazdej kobiecie, zeby nie zaczela szukac wrazen na bokach, stara prawda ktora sprawdza sie bez wzgledu na czasy. ---------------------- To ja Ci zacytuje to co ja napisalem bo chyba kiepsko u Ciebie z czytaniem Truten napisal: " bart, dobrze to nalezy zrobic kazdej kobiecie , bez wzgledu czy po przejsciach czy bez, a nie sobie samolubie " koniec cytatu i calego postu na ktory sie powolujesz nie mozesz sam czegos napisac? musisz nieskaplikowane tekst powielac? piszesz dokladnie moje slowa i sie do nich czepiasz? Ty przypadkiem nie jestes z II LO?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tommas Re: Ktora kobieta lepsza? 07.11.03, 21:10 każdy by chciał miec porządną żone i puknąć coś na lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 04:29 a czy chcialbys miec pozadna zone ktora puka sie na lewo? he he he tommas napisał: > każdy by chciał miec porządną żone i puknąć coś na lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 07:18 > zacytuje tylko czesc Twego postu: no tak wyrywanie tekstu z kontekstu to wrecz goebbelsowskie metody manipulacyjne, ale czego to sie mozna spodziewac po dzisiejszej mlodziezy? > wniosek z tego chcesz miec dobrze rob sobie sam" > > jestes lesba czy pedalem? wlasciwie to jestem jedno i drugie w zaleznosci od tego jak wiatr zawieje, a miara stopnia mojego homoseksualizmu jest czestotliwosc pobudzania sie reka, wzglednie noga > koniec cytatu i calego postu na ktory sie powolujesz > nie mozesz sam czegos napisac? musisz nieskaplikowane tekst powielac? > piszesz dokladnie moje slowa i sie do nich czepiasz? > Ty przypadkiem nie jestes z II LO?? :-)) nieskOMplikowanie misiu kolorowy - czy ty przypadkiem nie jestes z mlynarskiej albo swietego jozefa? a moze z kolejowki z jaworzyny slaskiej. przydomek truten to wyniosles z domu czy ze szkoly? jesli z reszta jest tak jak z ortografia to szkoda mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 10:06 :) Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: Ktora kobieta lepsza? 08.11.03, 19:51 Najlepsza to ta,która cię pociąga, do której coś czujesz. Dziewcia może stać sie kobietą po przejściach.Kobieta po przejściach przy odpowiednim facecie może zapomnieć o przeszłości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Nie ma znaczenia 08.11.03, 20:44 Najlepsza kobieta to ta ,z ktora bedziesz szczesliwy , ktorej po latach bedziesz dalej pozadal, z ktora bedziesz mial zawsze tyle do powiedzenia i z ktora nigdy sie nie znudzisz. Reszta nie ma znaczenia. Pozdrawiam ileana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Nie ma znaczenia IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 02:52 ale to faceci w tym watku mieli odpowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie ma znaczenia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.03, 08:37 najlepsza to ta co umie dobrze nogi zadzierac,a pośladki zaciskaja sie rytmicznie i obejmuja moja stalówke.. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Bliski wschod IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.03, 12:30 wartosc domyslna :P Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Bliski wschod 09.11.03, 12:38 Jednak bliski wschod. to tyczy sie obu plci ,chyba ze zalezalo Ci na postach w stylu ......niektorych wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Bliski wschod IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 00:33 w pierwszym poscie! Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Ktora kobieta lepsza? 10.11.03, 02:05 Czy ksiedzu tez zabronicie mowic o slubie, malzenstwie, rodzeniu dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunrise Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 10:03 Bezapelacyjnie Najlepszą kobietą jest Kasia ze Szczawienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 10:07 :) w koncu jedna madra i konkretna wypowiedz! na dodatek Kasia G. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 10:12 Kto to jest ta KASIA G. prosze cos blizej bo bardzo mnie to interesuje. Prosze mnie nie zbywac pólsłówkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 10:27 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.03, 13:40 to jest sceniczyny przydomek tej slicznej dziewuszki co kapcie sprzedaje, santorka czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 11.11.03, 01:49 ileana napisała: > Czy ksiedzu tez zabronicie mowic o slubie, malzenstwie, rodzeniu dzieci?? -------------------- oczywiscie ze nie ale to pogaduszki facetow, dla Ciebie zalozylem specjalny watek, jeszcze tam nie zagladnolem, ale jak sadze, tam nic nie napisalas : (( Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Ktora kobieta lepsza? 12.11.03, 00:10 Truten czy mam rozumiec ze tak kulturalny jestes ze otworzyles dla mnie watek To wielka kurtuazja z Twojej strony. Cenie to choc nie jestem pewna do konca pobudek,hmm... BTW dziekuje za wyrozumialosc. PS. Pogaduszki prywatne mozecie owszem zalozyc na forum prywatnym ,tylk o byloby to ze strata dla Walbrzycha:).... Pozdraiwam Nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 09:27 # juz Ci pisalem, to czy rozumiesz, czy nie, to Twoj problem # to nie kurtuazja, skoro masz tak sporo do powiedzenia # to powiedz na watku dla kobiet o mezczyznach # co do pogaduszek prywatnych to prosze wejdz sobie na watek II LO # a znajdziesz tam sporo, nawet wlasnych, naprawde prywatnych postow # jak nie mozesz znalezc to znaczy ze nie chcesz, # jak chcesz wprowadzac tu jakies nowe zasady, # to moze zacznij od wlasnego podworka? ileana napisała: > Truten czy mam rozumiec ze tak kulturalny jestes ze otworzyles dla mnie watek > To wielka kurtuazja z Twojej strony. > > Cenie to choc nie jestem pewna do konca pobudek,hmm... > BTW dziekuje za wyrozumialosc. > PS. Pogaduszki prywatne mozecie owszem zalozyc na forum prywatnym ,tylk o > byloby to ze strata dla Walbrzycha:).... > Pozdraiwam Nike Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Ktora kobieta lepsza? 13.11.03, 10:02 Gość portalu: Truten napisał(a): > # juz Ci pisalem, to czy rozumiesz, czy nie, to Twoj problem > # to nie kurtuazja, skoro masz tak sporo do powiedzenia > # to powiedz na watku dla kobiet o mezczyznach > # co do pogaduszek prywatnych to prosze wejdz sobie na watek II LO > # a znajdziesz tam sporo, nawet wlasnych, naprawde prywatnych postow > # jak nie mozesz znalezc to znaczy ze nie chcesz, > # jak chcesz wprowadzac tu jakies nowe zasady, > # to moze zacznij od wlasnego podworka Mowimy roznym jezykiem . Nie rozumiesz prawie nic z tego co pisze. Co do zasad wporadzasz Swoaj zasady caly czas,nie wiesz o tyM???? Nie mam o czy wiecej z Toba dyskutowac. Baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 06:31 ileana napisała: > Mowimy roznym jezykiem . ----- a ja myslalem ze po polsku, he he he tylko nie pisz ze nie zrozumialem, he he he > Nie rozumiesz prawie nic z tego co pisze. --------------------- a Ty nie kumasz tego co ja pisze ale duzo piszesz > Co do zasad wporadzasz Swoaj zasady caly czas,nie wiesz o tyM???? ---------------- moje zasady to Twoj wymysl > Nie mam o czy wiecej z Toba dyskutowac. ---------------- dopiero teraz to zauwazylas? he he he > Baw sie dobrze ----------------- bawie sie dobrze Tylko nie zapomnij o erracie , znalazlem kilka baboli, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.04, 18:52 To która kobieta jest w końcu lepsza ,bo się już w tym pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: 81.168.209.* 16.02.04, 23:49 dla mnie moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.04, 00:03 A która to twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.04, 06:29 a czy to wazne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.04, 16:43 Oczywiscie ze wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.04, 17:25 Monika, a reszta jest chroniona ustawa :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Ktora kobieta lepsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.04, 18:14 Moja Renia .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś