Gość: szarlot
IP: *.sattom.pl
15.01.09, 20:00
Witam,
Od dłuższego czasu poszukuję lokalu na zorganizowanie imprezy osiemnastkowej. Mój budżet nie jest nieograniczony, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Na pewno Wy lub Wasi znajomi wynajmowali lokale i orientujecie się w jakich cenach.
Interesuje mnie wynajęcie sali na 80-100 osób. Przy tym jakieś przekąski (bo przecież to nie wesele żeby zamawiać niewiadomo jakie jedzenie, a pusto na stołach też być nie może), DJ chociaż właściwie to możemy przynieść swoje płyty i tylko puszczać, alkohol mógłby być tez w cenie (piwko dla każdego), ale oczywiście samemu tez można załatwić, bo chyba taniej wyjdzie.
Dzwonię do różnych lokali w Wałbrzychu i okolicach i nie mogę znaleźć korzystnych propozycji...
Zamieszczam tu orientacyjne informacje, które zdołało mi się uzyskać, może komuś też się przyda.
MARIA- wynajęcie z jedzeniem 4000 zł - za drogo
GOSPOCHA - trzeba płacić od osoby 70 zł - jeszcze drożej
9 FALA - wynajęcie też jakieś 4000 zł + trzeba podpisać umowę o pokryciu ewentualnych szkód
PIWNICA - 1000 zł samo wynajęcie ok, tylko trochę mało tam miejsca
TERMINAL - 1000 zł wynajęcie, ale alkohol musi być kupowany na barze, w dodatku pewnie będą wpuszczali ludzi z zewnątrz, wydaje mi się że to nie 18stka tylko zwykłe "balety" by były
KONTRABANDA - mieści się tylko 60 osób... w dodatku właściciel niechętnie chce wynajmować w weekend
LEŚNE ŹRÓDŁO w Sokołowsku- od 30 zł od osoby- drogo...
Intryguje mnie ten zamknięty lokal naprzeciwko dawnych hotel na Moniuszki, bo skoro nie funkcjonuje już normalnie, to chyba nie byłoby tak drogo. Nie mogę jednak nigdy zastać właściciela.
Chciałabym się zamknąć w kwocie 1500 zł. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
Proszę o pomoc