Dodaj do ulubionych

Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,okolice

IP: *.sattom.pl 15.01.09, 20:00
Witam,
Od dłuższego czasu poszukuję lokalu na zorganizowanie imprezy osiemnastkowej. Mój budżet nie jest nieograniczony, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Na pewno Wy lub Wasi znajomi wynajmowali lokale i orientujecie się w jakich cenach.
Interesuje mnie wynajęcie sali na 80-100 osób. Przy tym jakieś przekąski (bo przecież to nie wesele żeby zamawiać niewiadomo jakie jedzenie, a pusto na stołach też być nie może), DJ chociaż właściwie to możemy przynieść swoje płyty i tylko puszczać, alkohol mógłby być tez w cenie (piwko dla każdego), ale oczywiście samemu tez można załatwić, bo chyba taniej wyjdzie.
Dzwonię do różnych lokali w Wałbrzychu i okolicach i nie mogę znaleźć korzystnych propozycji...
Zamieszczam tu orientacyjne informacje, które zdołało mi się uzyskać, może komuś też się przyda.

MARIA- wynajęcie z jedzeniem 4000 zł - za drogo
GOSPOCHA - trzeba płacić od osoby 70 zł - jeszcze drożej
9 FALA - wynajęcie też jakieś 4000 zł + trzeba podpisać umowę o pokryciu ewentualnych szkód
PIWNICA - 1000 zł samo wynajęcie ok, tylko trochę mało tam miejsca
TERMINAL - 1000 zł wynajęcie, ale alkohol musi być kupowany na barze, w dodatku pewnie będą wpuszczali ludzi z zewnątrz, wydaje mi się że to nie 18stka tylko zwykłe "balety" by były
KONTRABANDA - mieści się tylko 60 osób... w dodatku właściciel niechętnie chce wynajmować w weekend
LEŚNE ŹRÓDŁO w Sokołowsku- od 30 zł od osoby- drogo...
Intryguje mnie ten zamknięty lokal naprzeciwko dawnych hotel na Moniuszki, bo skoro nie funkcjonuje już normalnie, to chyba nie byłoby tak drogo. Nie mogę jednak nigdy zastać właściciela.

Chciałabym się zamknąć w kwocie 1500 zł. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: szarlot Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.sattom.pl 15.01.09, 20:37
      dodaję jeszcze informację o pubie sobieski na nowym mieście:
      lokal na 40 osób - 1000 zł z jedzenieem i piwem
      • Gość: . Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:04
        Zrób na stadionie xD
        • Gość: struś Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.nrth.cable.ntl.com 15.01.09, 22:30
          Za 1500 zl, ciężko Ci będzie nawet w domu na tyle osób przyjęcie urządzić.
          Wychodzi 15 zł na osobę... może ogranicz liczbę osób albo idźcie na "zwykłe
          balety".
          • Gość: 2.ja Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: 62.87.160.* 16.01.09, 14:30
            15 zl od osoby to ciezko, wstep +piwko+orzeszki
            • Gość: Gość Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 18:04
              żeby zrobić taka imprezę w lokalu to oprócz obsługi należało by
              wynająć firmę ochroniarską bo można sobie tylko wyobrazić jak może
              po takiej imprezie wyglądać lokal tym bardziej , że ma byc to
              impreza zamknięta.
    • mika7807 Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok 17.01.09, 19:09
      Zapytaj w KAFEJCE Z DUSZĄ na Białym Kamieniu tam jest duża sala i
      niedrogo
    • Gość: hm Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:02
      może cos w szczawnie, jakis piano bar czy cos, pod wieza moze...
      • Gość: ar-bat Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:04
        Robiłem tydzień temu imprezę urodzinową u Gospochy kosztuje to nie
        70 zł tylko 25 zł od osoby !Bank
        • Gość: ar-bat Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:08
          Mało tego byliśmy sami ,bo właściciele uważają,że lepiej nie łączyć
          imprez z czego byliśmy bardzo zadowoleni.Bawiliśmy się przy swojej
          muzyce ( nasz sprzęt) ale można też wypożyczyć.@5 zł od osoby w tym
          rezerwacja sali ,chipsy,paluszki ,kanapki .Wystarczyło ,bo
          przyszliśmy się bawić .Polecam .Jeśli chcesz to podam tel do
          Gospochy .pzdr
          • Gość: szarlot Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.sattom.pl 29.01.09, 15:27
            Tak, tylko płacenie od osoby nie jest dla mnie zbyt korzystne. Nie wszyscy pewnie przyjdę.

Kafejka z Duszą to ta w Woku?
    • Gość: ewica do szarlota IP: *.centertel.pl 29.01.09, 19:58
      Widzę,że naprawdę masz wielki problem.Teraz wołają jak za"skórę matki"za
      zorganizowanie obojętnie jakiej imprezy.Druga sprawa,Twój budżet jest prawdę
      mówiąc troszkę za mały jak na te czasy.W byle jakiej kawiarence 1/2 litra piwa
      kosztuje prawie 5 zł,wejście drugie 5 zł,a reszta na toaletę i szatnię.Za
      wynajęcie sali też musiałbyś zapłacić kolosalne pieniądze.Spróbuj w HARCÓWCE na
      Nowym Mieście.Obecnie nie mają tylu konsumentów,to taka impreza dla nich to
      duży"zastrzyk"pieniędzy.Życzę pomyślnego załatwienia tej trudnej dla Ciebie
      sprawy,a przy okazji jubilatowi życzę wszystkiego najlepszego z okazji wejścia w
      pełnoletność.Pozdrawiam!
    • mika7807 Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok 29.01.09, 21:57
      tak Kafejka z Duszą jest w Woku
      • Gość: szarlot Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.sattom.pl 30.01.09, 01:46
        W końcu to nie wesele, tylko impreza osiemnastkowa, której większość nie będzie pamiętać, z wiadomo jakich względów... Dlatego nie chcę wykładać na to zbyt dużych pieniędzy. Te i tak łatwo w pracy nie przyszły.
        Nie mam pojęcia gdzie jest ta harcówka na nowym mieście, mogę prosić o dokładniejsze informacje?
        Dzwoniłam jeszcze dziś do zielnej chaty w Czarnym Borze, życzą tam sobie od 50 zł za osobę. Ech
        • Gość: on Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 08:44
          słabnę, impreza osiemnastka na 100 osób. porażka. Połowy to nie znasz, porywasz
          się na imprezę w stylu beverly hills :) a nie masz kasy. ale szukaj dalej, może
          się uda....

p.s. ciekawe ile osób będzie na Twoim weselu :) ?!?!
        • Gość: ewica do szarlot IP: *.centertel.pl 30.01.09, 09:06
          Jest tyle śniegu,może zorganizuj te urodziny pięknym wypadem na narty?Opłać
          wszystkim przejazd,postaw im po zjazdach gorącą herbatę z cytryną i do
          domu.Zapamiętają tą imprezę lepiej niż tradycyjną w jakiejś knajpie.Jak sama
          piszesz,że wiele osób może nie przyjść,a następni nie będą pamiętać.Po co
          więc"wypruwać sobie flaki"i martwić się o niepotrzebne wydatki,tym bardziej,że
          uzbieranie tej kasy nie przyszło Ci łatwo."Harcówka"jest na Nowym Mieście.Musisz
          od strony Piłsudskiego kierować się przed szpitalem nr.1 do góry.To droga tuż za
          pijalnią piwa,która kiedyś nazywała się "Barman".Znajdziesz nr.tel.w książce
          tel.lub na internecie.Powodzenia!
          • Gość: szarlot odp IP: *.sattom.pl 30.01.09, 13:57
            1500 chodzi mi tylko o wynajęcie + jakieś przystawki, nie niewiadomo jakie jedzenie, to tylko urodziny, a nie jakiś bal z jedzeniem. Alkohol będzie kosztował osobno. A tyle osób, bo sama ich nie robię.
            Dziękuję za pomysły, będę szukać dalej
    • Gość: ta Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 19:25
      na 100 osób za 1500zł?
      tyle to się wydaje na czworo ;)
      • Gość: jopek Re: Lokal na zorganizowanie urodzin: Wałbrzych,ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 23:15
        a może sprawdź w domu turysty na kościuszki szczawno-zdrój może
        francja-elegancja to tam nie jest ale za to taniej
        • Gość: Ania Re: Lokal na zorganizowanie urodzin + Dj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:10
          Stara Piekarnia (restauracja) w Głuszycy super miejsce :) namiary
          0606658466 POLECAM ODRAZU Dj- a fajna muza 0886 999 946
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka