Gość: kolezanka ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:32 witam jestem mamą 2 malych dzieci jestem bez pracy potrzebuje wszystkiego odzieży kasy itp itd mój kontakt mariola30cool1@tlen.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gal-axy Re: SZUKAM Sponsora 27.01.09, 22:14 A gdzie Twój mąż i ojciec waszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: SZUKAM Sponsora IP: 212.160.143.* 28.01.09, 07:50 jeśli szukasz sponsora czyli mężczyzny, dla którego masz byc utrzymanką tj. kochanką (za słownikiem języka polskiego)to określ przynajmniej na początek ile masz lat i jak wyglądasz bo to chyba ważne informacje dla ewentualnego "sponsora". Chyba że szukasz filantropa, który zainteresowany będzie bezinteresowna pomocą - to w takim razie założyłaś zły wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: SZUKAM Sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 07:56 piotr ma racje co chcesz wiemy co chcesz dac napisz moze ktos tego co masz szuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomala Re: SZUKAM Sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 07:59 Ja też chcę sponsora!Mam słabo płatną pracę i brakuje mi na waciki.Chętnie przyjmę pieniądze,alkohol,bony do biedronki albo talony do auchan na paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: SZUKAM Sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:02 drogie panie za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomala Re: SZUKAM Sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 08:08 za chęć do życia i miłość do ojczyzny;)No chyba,że coś fajowego zaproponujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Re: SZUKAM Sponsora IP: *.gazownia.pl 28.01.09, 10:23 ma dla Was wszystkich propozycje: przy naprawde malym nakladzie pracy mozna dostac niezla kase, ktora wystarczy na spokojne zycie. kto zainteresowany pisac an maila: mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:24 Dziewczyny, niestety ale kryzys jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do koleżanka IP: *.centertel.pl 28.01.09, 12:26 Jeżeli jesteś samotną matką,masz małe dzieci,pozostajesz bez pracy,to:opieka społeczna może Ci pomóc,napewno masz zasądzone alimenty na dzieci,powinnaś też mieć płacone alimenty na siebie,zasiłki rodzinne na dzieci,dodatek mieszkaniowy,nawet jeśli wynajmujesz mieszkanie,zapomogi na węgiel,odzież,talony na obiady i.t.d.Opieka nawet umeblowuje mieszkania tym bardzo potrzebującym pomocy.Tego wszystkiego nie dostanie zwykły człowiek starający się w MOPS-ie.Dostają w pierwszej kolejności rodziny wielodzietne i matki samotnie wychowujące dzieci.Muszą jedynie spełniać warunki do otrzymania takiej pomocy.Wiem,że to wstydliwe iść prosić o pomoc do jakichkolwiek instytucji,ale lepsze to niż głodować i chodzić poobdzieranym.Druga sprawa- może byś najpierw zapytała na forum,czy ktoś nie potrzebuje jakiejkolwiek pomocy z Twojej strony w zamian za jedzenie,odzież i ewentualnie zapłatę?Ja np.potrzebowałam osoby od 2 miesięcy do pomocy w domu,ponieważ jestem po operacji ręki.Pomoc polegała by tylko na przyniesieniu zakupów,pozmywać naczynia,pościerać co 2 dni podłogi.Dzieci mogłyby być razem z Tobą przez ten czas.Wystarczyło napisać taki post i nie brakowało by ani Tobie,ani dzieciom niczego.Widzę,że lepiej jest się prosić(żebrać)niż pomyśleć samemu o poprawienie bytu sobie i dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: do koleżanka IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 12:31 Po co cokolwiek robic jak mozna nadstawic dupska i po sprawie. Smierdzacy len zawsze bedzie narzekal i tlumaczyl sie jak mu zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo! do on IP: *.centertel.pl 28.01.09, 12:51 Przyznaję Ci rację.Jeżeli chce zarabiać na dupsku,to niech się zatrudni do agencji towarzyskiej,tylko musi mieć do tego predyspozycje.Na nocki do domu,do pilnowania dzieci zatrudni opiekunkę,bo będzie ją wtedy na to stać.Musi uważać,żeby nie zrobili jej 3 dzieciaka,bo wtedy agencja zwalnia za"wypadek przy pracy"bez odszkodowania,tylko z winy"pracownika".Z trojgiem dzieci trudniej znalezć jakiegoś naiwnego"sponsora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do koleżanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:00 Ma Pani swiętą racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo! do ja IP: *.centertel.pl 28.01.09, 13:26 Ja może i mam rację,ale szkoda mi tylko tych biednych dzieciaczków,bo"mamusia"jak widać z powodzeniem da sobie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie moge !!! Re: do koleżanka IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.09, 13:27 Te koleżanka - a co Ty nie wiesz skąd się dzieci biorą. Jak nastawiłaś dupska dla chwili przyjemności, to teraz będzie trzeba zapierdzielać co najmniej 18 lat, albo aż dzieci nie skończą nauki, bo taki masz obowiązek (jeśli w ogóle wiesz co to słowo znaczy). Jak Ty nie potrafisz nawet ustalić ojca i wywalczyć sobie alimentów. Ja jestem przeciwny pomocy MOPSu takim pseudo 'ofiarom losu' . Przecież jak się nie ma za co samemu utrzymać to się dzieciaka nie robi - MOPS to powinien prezerwatywy rozdawać i to wszystko. A pomoc powinna być w sytuacji wypadku czy jakiegoś zdarzenia losowego, a nie zwyczajnie dla ludzi z braku odpowiedzialności za swoje życie. Każda osoba wchodząca do MOPSu powinna się stawiać dwa razy dziennie na badanie alkomatem - zrobiło by się puściutko i to nie jest mój wymysł, bo mam informacje z pierwszej ręki. Przecież my wszyscy PRACUJĄCY za to płacimy. A tak paniusia ma wszystko w dupie (dosłownie i w przenośni) bo wie że zawsze jakoś to będzie. Zmartwię Cię moja droga już niedługo NIE BĘDZIE. Twoje dzieci, kolejne pokolenia patologiczne wychowywane przez TV bez jakichkolwiek wartości nie będą przez nas utrzymywane. P.S. A jak szukasz sponsora w potocznym tego słowa znaczeniu to są do tego odpowiednie portale internetowe, biura matrymonialne itd. , ,a po odzież zgłoś się do PCK lub tym podobnych. Ludzie tyle odzieży wyrzucają że nie mów że jest z tym jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do koleżanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:40 A tak poza tym to chyba nie jest tak zle, bo internet nie jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka ;-) pleciesz trzy po trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:00 aleś Ty glupi albo takiego zgrywasz mam dzieci ale patalogi niemam i niedopuszcze do tego mam 35 lat wiec guwniarzu patrz co piszesz i do kogo jakbyś mial dzieci w wieku 11 l i 6 i jeżdzil do warszawy do kliniki to byś wiedzial co to życie CWANIAKU więc nieużywaj swojej gwary bo mi do pięt niedorastasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka ;-) szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:02 aleś Ty glupi albo takiego zgrywasz mam dzieci ale patalogi niemam i niedopuszcze do tego mam 35 lat wiec guwniarzu patrz co piszesz i do kogo jakbyś mial dzieci w wieku 11 l i 6 i jeżdzil do warszawy do kliniki to byś wiedzial co to życie CWANIAKU więc nieużywaj swojej gwary bo mi do pięt niedorastasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:44 A może pani z łaski swej zaglądała czasem do słownika ortograficznego? dzieci zapewne mają takowy ;) a prosić o pomoc to łatwo tak kraj nauczył tych życiowych nieudaczników! ale niestety obowiązkiem jest dać coś od siebie być dostać od kogoś innego i wyzywając kogoś ze się do pięt nie dorasta to już totalna infantylność... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: szukam sponsora IP: *.centertel.pl 28.01.09, 20:19 Masz dzieci,bo pewnie Ci zrobił jakiś"sponsor",a teraz szukasz następnego,tylko nie wiem do czego?Do łożenia na Was,czy do zrobienia następnego dzieciaka?Proponuję Ci zająć się lepiej lekcjami z j.polskiego z dziećmi.Te twoje"kófniaże"napewno by Cię nauczyły poprawnej pisowni ortograficznej."Patalogi"nie masz,ale rozumu też nie.Masz 35 lat i siano w głowie.Jesteś analfabetką,ale do płodzenia dzieci szkoła Ci nie jest potrzebna.Oglądnij sobie film"Walka o ogień".Jeżeli już zaczęłaś żebrać na forum,to wypadało by mieć trochę ogłady i szacunku dla wszystkich odpowiadających na Twój post.Nie masz co wyzywać nikogo od głupków i cwaniaków,ponieważ Twój post to jawne zapraszanie do płatnego sexu.Nie opisałaś swojej sytuacji w jakiej się znalazłaś,że potrzebujesz pomocy ze względu na stan zdrowia swoich dzieci.Jesteś sama sobie winna,że tak Cię potraktowano(jak starą. . . . .) To Ty musisz dorosnąć do naszych pięt.Po takim potraktowaniu odpowiadających na Twój post nie myśl,że ktoś Ci pomoże.Może wyciągniesz z tego odpowiednie wnioski."Pokorne cielę dwie matki ssie".Chyba słyszałaś to powiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joppps Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:43 pokaz fotke nie bede bral kota w worku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM Sponsora IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 19:58 Mariola, szukanie sponsora przez internet nie jest najlepszym pomyslem, zwlaszcza w taki sposob. Moze faktycznie lepiej zwrocic sie o pomoc do MOPS-u tak jak to sugerowala osoba wczesniej. Zwlaszcza, ze masz kogos kto jest dla Ciebie wazny. Myslisz, ze to w porzadku wobec Macka? Myslisz, ze gdyby sie dowiedzial bylby zadowolony ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka ;-) Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 20:57 do ja! pomyliles osoby? chodzi mi o sponsoring na dzieci a nie dlamnie a wy wszystcy myślicie tylko o dupie i ru...iu jezus maria vjacyś wy wszystcy jesteście bezmuzgowi SZKODA SLÓW ŻE TAKIE DEBILE SĄ NA ŚWIECIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM Sponsora IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 21:09 A kto mowil o r.... i dawaniu du... bo ja nic o tym nie wspominalem tylko ty. Ja tylko wspominalem, ze moze lepiej isc do MOPS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: SZUKAM Sponsora IP: *.centertel.pl 28.01.09, 21:13 Brak mi słów na twoją głupotę.Teraz trochę korepetycji z ortografii-"dlamnie"pisze się "dla mnie"-"wszystcy"pisze się "wszyscy"-"jezus""maria"-pisze się"Jezus""Maria"z dużej litery-"vjacyś"-pisze się "jacyś"-"bezmuzgowi"-pisze się "bezmózgowi".MASZ CAŁKOWITĄ RACJĘ,ŻE TAKIE DEBILE SĄ NA ŚWIECIE.Oczywiście to dotyczy CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zobacz ile błędów popełniłaś w JEDNYM ZDANIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka ;-) Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:56 do Ali ! No popatrz polonistka sie kużwa znalazla a sama siebie niewidzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Re: SZUKAM Sponsora IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.09, 22:08 Badzmy spokojni, mysle, ze sprawa sie szybko wyjasni i wszystko znajdzie dobre rozwiazanie, czego i Wam i sobie zycze :)) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI do koleżanka IP: *.centertel.pl 29.01.09, 10:07 Po pierwsze nie polonistka tylko polonista,a po drugie "niewidzi"pisze się "nie widzi"-jak ty widzisz O S O B N O!Daj spokój z tym wypisywaniem bzdur z błędami ortograficznymi,bo w oczy razi.Zajmij się nauką j.polskiego,wyjdzie ci to na lepsze,jak obrażać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica Re: SZUKAM Sponsora IP: *.centertel.pl 28.01.09, 20:56 A nie lepiej byłoby napisać"POTRZEBUJĘ POMOCY-POMÓŻCIE"i opisać całą sytuację w jakiej się znalazła Twoja rodzina?Mogłaś zaoferować jakąkolwiek pomoc ze swojej strony z wdzięczności za to wszystko co byś dostała?Nie ma dziś nic za nic.Szkoda mi tylko Twoich dzieci,że mają taką niezaradną i bezczelną matkę.Chodzi mi te Twoje opryskliwe odpowiedzi na forum.POPRAW SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:09 Jak wszyscy na nia najezdzacie to i ona nie wytrzymala,choc nie bronie jej wcale,bo w inny sposób mozna pomóc swojej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 11:43 Ciekawe... Jesteś taka biedna i nieszczęśliwa, a na innym forum chcesz rezerwować stolik w Graalu na Walentynki... tez chciałabym być taka biedna...Uśmiałam się strasznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka forum Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:18 każdy z nas szuka sponsora!!! widze że jak koleżanka napisala to każdy chce jej dogryżć a czamu bo jej zazdrości ! ja szukalam też sponsora a mam 4 dzieci powiem że znalazlam i nie za dupe hihi jak tu przewarznie opisują są ludzie co mają dużo kasy pomagają innym uczciwym ludziom odliczą to od darowizny i nieodczują straty Jak możecie tak najerzdzać na innych sami tego niedoznaliście może i was to kiedyś czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:20 Dlaczego wszyscy, co mają tyle dzieci nie znają ortografii????? MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: SZUKAM Sponsora IP: *.chello.pl 29.01.09, 12:30 Trzeba było tyle dzieci nie robić i nie narzekać później na brak środków do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 13:55 Ten watek dotyczy sponsora a nie ortografii, jak kogos interesuje ortografia niech zacznie nowy temat i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.r. Re: SZUKAM Sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 13:10 myślę że jesteś atrakcyjna,to śmiało możesz dorobić w "bałaganie". kasa ok i jesteś niezależna i będzie cię stać nawet na opiekunkę do dzieci. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka forum Re: SZUKAM Sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:30 w "balaganie"? a co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek040 Re: SZUKAM Sponsora 21.10.14, 13:05 Jest tu ktoś z Wałbrzycha lub okolic Odpowiedz Link Zgłoś