Gość: Marko IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 11:59 Czy ktoś może dać znać, gdzie można kupić dobre jakościowo i niedrogie rolety na okna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 17:18 W Jysk-u na Podzamczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Rolety IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.09, 16:59 A może jeczcze jakieś inne propozycje? W Jysk-u jest słaby wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: Rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.09, 17:09 w Auhan ,miałam 2 sztuki i byłam super zadowolona.Niedrogie,jakościowo bez zarzutu,a jestem pod względem rzeczy do domu wybredna.Duża gama kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:40 .jesli dobre .,to tylko na zamówienie,wcale nie aż tak dużo droższe ..Przyjdą ,wymierzą ,zamontuja .Większy wybór kolorów ,wzorów.mam porównanie z roletami z castoramy ,a zamówionymi.Roletki na zamówienie są efektowne . PS .Nie sprzedaje rolet i nie produkuje ich :) .Takie mam zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
piszwiecjestem Re: Rolety 30.09.20, 20:12 Na pewno odradzam kupowanie rolet w marketach - są słabej jakości, a do tego mają określone wymiary, więc nie zawsze można je dopasować do każdego okna. Ja w zeszłym roku z polecenia kupowałam rolety wolno wiszące w firmie SOLARO. Bardzo dobre jakościowo, a do tego firma bardzo się trzyma terminu. Pomiary też były gratis, nie wiem czy coś się zmieniło od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mscislaw Re: Rolety 25.10.20, 19:06 My się długo zastanawialiśmy co wybrać, rolety czy żaluzje fasadowe, aż w końcu znaleźliśmy fajne porównanie na www.mgprojekt.com.pl/blog/zaluzje-fasadowe/ i postawiliśmy jednak na żaluzje fasadowe. Tobie też polecam zastanowić się nad takim rozwiązaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal491299 Re: Rolety 21.02.23, 20:25 Pewnie, że pomożemy. Sprawdź sobie firmę http://detalis.eu/ - idealnie wpasowują się w twoje oczekiwania. Mają dobre jakościowo rolety w spoko cenach. Odpowiedz Link Zgłoś