Dodaj do ulubionych

Coś okropnego?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:21
Czemu coraz częściej umierają młodzi ludzie?Dziś będąc na zakupach
widziałam dwie klepsydry jeden 31 lat ,drugi 26,koszmar.Co im się
stało?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: maxim Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.09, 14:31
      stres, brak możliwości,perspektyw..
    • pozor_vlak Re: Coś okropnego?! 18.03.09, 14:39
      Gość portalu: Kaja napisał(a):

Co im się
      > stało?????????

może umarli?
      • Gość: Kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:10
        Wiem że umarli,ale czyż to nie jest straszne ,że w tak młodym wieku?
        Życie powinno być dopiero przed nimi?!Coraz częściej umierają tacy
        młodzi ludzie.W ostatnim czasie słyszałam o kilku takich przypadkach.
        • Gość: Tajfunn Re: Coś okropnego?! IP: 192.132.229.* 18.03.09, 15:38
          czym się przejmujesz...daj spokój.
        • Gość: vonmoltke Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 23:27
          Mój kolega na początku lat 90-tych popełnił samobójstwo z miłości teraz to już
          tylko bieda może być przyczyną. No cóż za Gierka równaliśmy do Japonii, teraz do
          Mozambiku.
    • Gość: gość Re: Coś okropnego?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:22
      a co my możemy w tej sytacji zrobić? przykre to jest, to fakt, no
      ale cóż takie rzeczy się zdarzaja...
      • Gość: kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:48
        Znałam jednego z tych chłopaków ,dlatego też mnie to tak
        poruszyło.Miałam nadzieję że ktoś zna przyczyne jego śmierci i coś
        się tu dowiem.
        • Gość: ona Re: Coś okropnego?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 16:04
          Myślę , że w dużej mierze rak zbiera swoje żniwo , coraz częściej , coraz
          młodziej . Smutne
          • Gość: Kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:57
            Faktycznie ,jest to smutne.Trzeba się cieszyć każdą chwilą
            życia!!!!!!
          • Gość: ihi Re: Coś okropnego?! IP: *.centertel.pl 18.03.09, 18:27
            mozna tez wpasc pod auto lub sie przecpać,prawda?
            • Gość: kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:53
              Można!!!!
              • Gość: kj Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 21:16
                każdy ma określony czas istnienia na ziemi, jeden krótszy drugi dłuższy
                tak jest od tysięcy lat i tak będzie tysiące lat po nas
                • Gość: kijop Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 21:31
                  Nie pitol o istnieniu. Winni są ci co sprzedają codziennie syf w supermarketach,
                  pomidory z Hiszpanii, Maroka - zastanawiacie się, co one muszą mieć w środku,
                  żeby przetrwać kilka tygodni? Inne jedzenie, jest równie badziewne - ulepszacze,
                  polepszacze, modyfikacje genetyczne, konserwanty, pie...nty... Ludzie kiedyś
                  umierali w wyniku wojen, głodu, złej opieki medycznej (akurat tu uwsteczniliśmy
                  się, chorób przybywa - skąd? Myślę, że ludzie są tak żądni zysku, że są w stanie
                  produkować mutacje wirusów) - dzisiaj żaden naukowiec nie zrobi publikacji, że
                  jakiś lek, żywność, telefon są szkodliwe, bo jego praca jest sponsorowana przez
                  wytwórcę (inaczej niczego by nie badał).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka