Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:21 Czemu coraz częściej umierają młodzi ludzie?Dziś będąc na zakupach widziałam dwie klepsydry jeden 31 lat ,drugi 26,koszmar.Co im się stało????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxim Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.09, 14:31 stres, brak możliwości,perspektyw.. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Coś okropnego?! 18.03.09, 14:39 Gość portalu: Kaja napisał(a): Co im się > stało????????? może umarli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:10 Wiem że umarli,ale czyż to nie jest straszne ,że w tak młodym wieku? Życie powinno być dopiero przed nimi?!Coraz częściej umierają tacy młodzi ludzie.W ostatnim czasie słyszałam o kilku takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajfunn Re: Coś okropnego?! IP: 192.132.229.* 18.03.09, 15:38 czym się przejmujesz...daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonmoltke Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 23:27 Mój kolega na początku lat 90-tych popełnił samobójstwo z miłości teraz to już tylko bieda może być przyczyną. No cóż za Gierka równaliśmy do Japonii, teraz do Mozambiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Coś okropnego?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:22 a co my możemy w tej sytacji zrobić? przykre to jest, to fakt, no ale cóż takie rzeczy się zdarzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:48 Znałam jednego z tych chłopaków ,dlatego też mnie to tak poruszyło.Miałam nadzieję że ktoś zna przyczyne jego śmierci i coś się tu dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Coś okropnego?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 16:04 Myślę , że w dużej mierze rak zbiera swoje żniwo , coraz częściej , coraz młodziej . Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:57 Faktycznie ,jest to smutne.Trzeba się cieszyć każdą chwilą życia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihi Re: Coś okropnego?! IP: *.centertel.pl 18.03.09, 18:27 mozna tez wpasc pod auto lub sie przecpać,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Coś okropnego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:53 Można!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 21:16 każdy ma określony czas istnienia na ziemi, jeden krótszy drugi dłuższy tak jest od tysięcy lat i tak będzie tysiące lat po nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Coś okropnego?! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 21:31 Nie pitol o istnieniu. Winni są ci co sprzedają codziennie syf w supermarketach, pomidory z Hiszpanii, Maroka - zastanawiacie się, co one muszą mieć w środku, żeby przetrwać kilka tygodni? Inne jedzenie, jest równie badziewne - ulepszacze, polepszacze, modyfikacje genetyczne, konserwanty, pie...nty... Ludzie kiedyś umierali w wyniku wojen, głodu, złej opieki medycznej (akurat tu uwsteczniliśmy się, chorób przybywa - skąd? Myślę, że ludzie są tak żądni zysku, że są w stanie produkować mutacje wirusów) - dzisiaj żaden naukowiec nie zrobi publikacji, że jakiś lek, żywność, telefon są szkodliwe, bo jego praca jest sponsorowana przez wytwórcę (inaczej niczego by nie badał). Odpowiedz Link Zgłoś