Gość: zmotoryzowany IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.09, 23:14 Orientuję się ktoś gdzie w Wałbrzychu dobrze , i za ile mozna wyprać tapicerke samochodową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeee Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.09, 20:59 Najlepiej samemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 06:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=80687010&a=80687010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@a Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 09:59 Na Białym Kamieniu na przeciwko byłego BATA w podwórku jest gościu co pierze dywany, wykładziny, wersalki. Pierze też tapicerkę samochodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 12:28 A jak z Waszymi doświadczeniami? Nie chodzi o firmę, która to robi, tylko firmę, która zna się na rzeczy (sprawdzoną). Pobeblać po tapicerce, spier... i drapać w głowę później, to sam mogę :))). Chodzi o speca, a nie firmę, która ma szyld, ale zatrudnia co tydzień innego baranka nieudacznika, który zajedzie mi tapicerkę i będzie później suszył kły w głupawym uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:51 polecam auto komis AUTO MAX na wrocławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.centertel.pl 24.03.09, 13:14 Ja mogę się podjąć auto osobowe 600 zł i nik ci zębów nie będzie szczerzył Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.cust.tele2.pl 24.03.09, 18:37 Wrocławska 101 myjnia samochodowa, wulkanizacja itp. super myjnia i wulkanizacja .. szybko sprawnie i najwazniejsze BEZ CZEKANIA BEZ KOLEJEK zanajduje sie za ronalem dojazd taki sobie ale reklamy sa bedzie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:39 Nie polecam tego Pana. Jakiś czas temu oddałam tam do wyprania dywany. To co z nimi zrobił, a może raczej NIE ZROBIŁ nie można było nazwać wypraniem. Dywany były w gorszym stanie niż wcześniej, śmierdziały. Pan ten nie posiada profesjonalnego sprzętu a dywany i wszystko inne czyści na klatce schodowej. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: pranie tapicerki samochodowej 24.03.09, 13:56 ja Ci zaproponuje swietny plyn do prania tapicerki i dywanow luksusoych. butelka plynu za 15 zl, odrobina wody, szmatka, godzinka roboty i masz auto czysciutkie :) jakby co to pisz : mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmotorozywany Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.09, 20:48 Dzięki za wszystkie podpowiedzi , 600 zł to troche za dużo . Poczekam dwa tygodnie jak będzie cieplej i bedę dalej myslał :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:36 o ja pie......krowie lajno tez sprzedajesz!no tak na jednym froncie kryzys to moze na innym bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś