Gość: emeryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 10:50 Jest w Jedlinie firma drogowa,może załatała by chociaż tymczasowo te doły w samym sercu miasta?-nikt z urzędu tego nie widzi ???-to skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 17:45 nie ta opcja polityczna,nie da się połączyć wody z ogniem,i nie da się załatać tych dziur nawet tymczasowo,ponieważ jest to droga starostwa w wałbrzychu i nasz burmistrz ma te dziury w dupie,ale jak starosta ją wyremontuje,to pan orpel w przystanku jedlina,zrobi z tego wyborczą szynkową...-jak zwykle-zrobiłem,pomogłem ,dałem...drugi biegun-nie zrobili,nie pomogli,nie dali...itd-jedlina kwitnie dla ustawionych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedlinianin Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:47 oglądając filmiki na regionalnej tv,próbowałem zamieszczać swoje komentarze do wypowiedzi pana burmistrza orpla,ale niestety,operujący tym,czy kogoś wpuścić,czy nie,cenzurują komentarze do tych filmików.pan radczak , to sąsiad z ulicy , na której mieszka pan orpel,i jako cenzor,wybiera komentarze do swoich głupawych filmików,odrzucając te nieprzychylne...przykre,ale prawdziwe...wraca komuna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 21:52 a dziadkowi w tytule literki się poprzestawiały,chyba nie założył okularów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 10:51 Dziurawe jest rondo ale jeszcze gorzej jest na ulicy Piastowskiej. Właśnie tam zniszczyłem zawieszenie w samochodzie! Co gorsze, na tej ulicy ciągle parkują samochody utrudniając przejazd innym - a znaku zakazu postoju nie ma! Moim zdaniem, najważniejszy jest remont ulicy Piastowskiej od podstaw - to główna ulica miasta o największym ruchu! Starosta i Burmistrz powinien natychmiast zabrać się za robotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedlinianin Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:49 na jednym z tych filmików,burmistrz obiecuje remont jedlińskich ulic w kwietniu...-miesiąc się kończy panie burmistrzu ! - kłamczuszek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:39 remont jedlińskich dróg rozpoczęty!,przydałaby się jakaś informacja ,o utrudnieniach w ruchu...-i uprzedzeniu o tym mieszkańców-a poza tym bijmy brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 00:11 hej grizzy,nie nadążam za tobą...-raz jesteś za,a za chwilę przeciw orplowi...-zdecyduj się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: 78.8.145.* 07.05.09, 21:11 REmont miał sie zaczac w kwietniu i ma byc remontowana cała Piastowska łacznie z przebudową ronda..Tak szłyszałam w sumie ze zorientowanego zrodła..Ile to potrwa- znajac naszych drogowców, ustrój, państwo władze- tego pewnie najstersi sudeccy górale nie wiedzą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:16 Doszły mnie słuchy, że chcą wyciąć kasztanowiec rosnący na środku ronda,( i pewnie zasadzić jakieś badziewie z obi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 00:42 ten kasztanowiec jest tak stary,że być może zagraża przechodniom i samochodom,więc jeśli ktoś podjął decyzję o jego wycięciu,to chyba tylko z tego powodu,nie wierzę bowiem,żeby go wycięto ot tak sobie...bo jest to niewątpliwie bardzo urokliwe drzewo od kilkudziesięciu lat wpisane w jedlińskie rondo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 16:07 Nawet stare zagrażające na świecie się ratuje zwłaszcza takie co są charakterystyczne dla miejsca. W PL często wszystko się karczuje i robi zgodnie z gazetką marketu budowlanego czyli betonowa kostka i cieniutkie drzewka z toczonym kołkiem podpórką obok (oczywiście tez z marketu budowlanego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:24 Remont ronda jest rozpoczęty - oby nie trwał długo bo rondo wygląda fatalnie! Możr ktoś wie jak będzie wyglądać po remoncie i kiedy remont się zakończy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:46 rozbebłali rondo,zwinęli sprzęt i ludzi...koniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1gość Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 11:01 Ale wy jesteście wszyscy popieprzeni. Ciekawe ile jest jeszcze takich jedlinian? Jestem częstym gościem i widzę, że robi się u was na potęgę, a wy sr.... w własne gniazdo. Chyba nie macie zielonego pojęcia o jakiejkolwiek inwestycji. Znakomicie za to promujecie miasto aż chce się przyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:42 nieraz trzeba poznać i ciemne strony żeby mieć pełny obraz terazniejszości,papier przecież przyjmuje wszystko,a nie wszystko złoto,co się świeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.152.149.209.dsl.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 12:28 a co mnie obchodzi Jedlina Zdrój na forum walbrzyskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:48 a co mnie obchodzi jakaś aśka,która nie chce czytać postów o jedlinie,a czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:02 no i kasztana na rondzie już nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:36 wiaty też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:35 będą gotowce z OBI P... jest ten świat. Wycinać stare zdrowe i ładne drzewo tylko dlatego ,że jakiemuś chłopkowi przy stołku podoba się inaczej, na nowo po europejsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 20:46 Mieszkancy Jedliny to buraki, wycieli zdrowe drzewo. Takie rzeczy to tylko w Jedlinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdroj Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 22:40 Ten wycięty kasztan był od wielu lat symbolem ronda oraz Jedliny.Teraz gdy go zabrakło,sami widzicie jaka pustka nas otacza.Rondo po remoncie będzie wyglądało ładniej,ale bez kasztana to już nie to,do czego od wielu lat byliśmy przyzwyczajeni.Może zabrakło odwagi wielu z nas,żeby powiedzieć NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_abcde Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo 02.06.09, 20:49 www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,596 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzy56 Re: Jedlina Zdrój-dizurawe rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:19 bardzo rzetelny tekst...-pozdrawiam autora Odpowiedz Link Zgłoś