Gość: szukam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.09, 10:29 Bardzo proszę o Wasze opinie na temat wałbrzyskich elektryków sam.Który w/g Was jest najlepszy.Dzięki i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumaty w te klocki Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 10:41 Przemek Sowa, Głuszycka 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 11:07 A który z nich lubi to co robi ? Mam kilka rzeczy do zrobienia. Generalnie pierdloły i w tym właśnie problem. Roboty (rozkręcania sporo), usterka niewielka. Panie, to się nie da, nie wiem, tego się nie robi... a wiem że tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.09, 15:22 Sama jestem kierowca i ostatnio korzystałam z elektryka na poniatowie Piotr Pekała, Orkana 85, byłam bardzo zadowolona wszystko naprawia w jeden dzien i nie zdziera kasy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpiewak Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.09, 01:54 To ja pochwalę Skibę na Podzamczu - z usterką elektryczną poradził sobie dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaCeK Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.opera-mini.net 11.04.09, 14:26 Tak, skiba super usługi, bezbłędnie diagnozują problem. Przynajmniej w moim przypadku. Szczotki na wentylatorze dmuchawy wycenili na 3oo zł. Tak. Są najlepsi. Dlaczego na taką kwotę? Bo ich zdaniem był to rezystor dmuchawy. Osobiście mam również alergie na starego wygę z wysockiego, pana K. Polecić mogę chłopaków z teligi (boczna od wyszyńskiego na dole przy szczawnie). Są dobry nie dra i terminowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Elektryk samochodowy!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.09, 16:22 Gość portalu: śpiewak napisał(a): > To ja pochwalę Skibę na Podzamczu - z usterką elektryczną > poradził sobie dość szybko. Wymienił żarówkę ? :D Odpowiedz Link Zgłoś