Gość: gosc IP: *.chello.pl 15.04.09, 19:04 znowu brak cieplej wody na Palisadowej, leci zimna i brudna, Chwala prezesowi Choczajowi, rozwalił PEC, porcelanę Książ a teraz czas na SM Podzamcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spółdzielca Re: problem podzamcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:01 A próbowałeś(aś) zgłosić problem - sprawę do administracji spółdzielni? Pracownicy spółdzielni nie mają (z tego co wiem) obowiązku szukać informacji o awariach na forum wałbrzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: problem podzamcze IP: 62.87.160.* 19.05.09, 22:17 Ja zgłosiłam wczoraj, bo na Grodzkiej też brudna woda leci. Faktycznie dziś przyszedł człowiek za spółdzielni powiedział, że wymienił jakiś tam filtr i niestety wieczorem ten sam problem woda znów brudna. Nasza spółdzielnia spada na psy i powiedzcie za co my tyle pieniędzy płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: problem podzamcze IP: 193.108.194.* 16.04.09, 16:19 Podaj przykłady gościu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 16.04.09, 18:56 nic nie wiecie????????? glosno bylo za jego zarzadzaniem Ksiaz upadl, zero inicjatywy, pec to trzyma sie bo grzeja dla nas wode:Podzamcze, wystraczy "wujeK":google... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:05 i dobrze niech rozpi/erdoli tą złodziejską spółdzielnie, bo to co tam się dzieje to prokurator się tym zajmie wreszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podzamczyk Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:13 Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porcelana Re: problem podzamcze IP: 78.133.207.* 16.04.09, 21:40 Akuratnio ja pracowałem przez ponad 12 lat w FP Książ i takich idiotyzmów jak ty wstydziłbym się wypisywać na forum. Choczaj jako jedyny załatwił pożyczkę od ARP, ale co z tego jak szanowny prezes, kadrowa i właściciele Karoliny powiedzieli mu do widzenia w lutym. Wystarczyły 4 miesiącxe bez dyrektora i fabryka upadła, idź zobacz tam co zostało z niej. Potrafisz matole tylko obrażać ludzi na forum, zresztą dobrze ci ktoś napisał, jak masz problem to zgłaszaj to spółdzielni a nie oczekuj, że ktoś tak jak ty wysiaduje cały czas na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podzamczyk Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:47 Nie dyskutuj z idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: problem podzamcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 08:12 Widzę że w dalszym ciągu nie podpisuje się pan pod oszczerstwami które pan rozpowszechnia. Ten paszkwil też pan znalazł "rozrzucony przez kogoś" na klatce schodowej, tak jak poprzedni odczytany "własnoustnie" przez pana na Walnym ul.Blankowej? Tamten paszkwil też pan "zapomniał" podpisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 19.05.09, 23:40 Na Fortecznej też leci brudna woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: problem podzamcze IP: *.swidnica.mm.pl 20.05.09, 01:18 Bieda ... Bieda..... I sku........ństwo w tym Państwie, nieudaczników i złodziei. Pier...lić to. Jle nas ma z tąd wyjechać. Żeby przestał tu być syf. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: problem podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 09:02 Nie od dzisiaj wiadomo, że spółdzielnia podzamcze jest jedną z najgorszych spółdzielni w kraju! Conajmniej raz w tygodniu nie ma przez cały dzień wody, a brązowa woda leci prawie codziennie, najgorzej jest z tym na palisadowej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:00 "PODZAMCZE" to jedna z najlepszych spółdzielni w Polsce. Nie czytasz informacji, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turik Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:01 Jedź, jedź i nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grodzka Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:59 Tamten paszkwil to podobno robota poprzedniego prezesa, może ktoś wie czy to prawda i o co tu chodzi? Mówią też podpisy były podrobione i prokurator śledzi sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: problem podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.05.09, 13:00 za 2007 rok !!!! przyszła nam dopłata za śmieci po kilkaset złotych na każdego lokatora (ja dopłacałem 350 zł). Ktoś zebrał podpisy w bloku i zainteresował Prokuraturę tym tematem. Wczoraj była Policja u mnie i u sąsiadów (19 maj 2009 rok!!!) bo ktoś z jaśnie spółdzielni (celowo przez małe s) stwierdził, że podpisy są sfałszowane - co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiku Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:11 A kto sfałszował, ten sam co na poprzednie walne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afdsr Re: problem podzamcze IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 22:22 zawsze mówię że te zadupie nie powinno istnieć!!!!!!!!!!!!!!!!!inteligencja a słoma zbutów wystaje,gdzie się nie ruszyć na każdym skwerku zasrane sami robicie syf a kto i za ile to posprząta to was nie obchodzi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 27.06.09, 09:05 Kto wie ( w Spółdzielni nikt nie chce mówić ) na czyj koszt od paru dni kładzione są pod drzwiami gazety ("Dziennik"), bo chyba nie charytatywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: problem podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 10:15 "Dziennik" rozdaje za darmo - bo to już ostatnie miesiące tej gazety. Axel Springer sprzedaje ją i gazeta będzie zamknięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 27.06.09, 23:53 To właśnie ujawnił się debil.Nie wezmę tej gazety w rękę bo mi doliczą do czynszu 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś