Dodaj do ulubionych

problem podzamcze

IP: *.chello.pl 15.04.09, 19:04
znowu brak cieplej wody na Palisadowej, leci zimna i brudna, Chwala prezesowi
Choczajowi, rozwalił PEC, porcelanę Książ a teraz czas na SM Podzamcze
Obserwuj wątek
    • Gość: spółdzielca Re: problem podzamcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:01
      A próbowałeś(aś) zgłosić problem - sprawę do administracji
      spółdzielni? Pracownicy spółdzielni nie mają (z tego co wiem)
      obowiązku szukać informacji o awariach na forum wałbrzyskim.
      • Gość: Monia Re: problem podzamcze IP: 62.87.160.* 19.05.09, 22:17
        Ja zgłosiłam wczoraj, bo na Grodzkiej też brudna woda leci. Faktycznie dziś
        przyszedł człowiek za spółdzielni powiedział, że wymienił jakiś tam filtr i
        niestety wieczorem ten sam problem woda znów brudna. Nasza spółdzielnia spada na
        psy i powiedzcie za co my tyle pieniędzy płacimy.
    • Gość: Spółdzielca Re: problem podzamcze IP: 193.108.194.* 16.04.09, 16:19
      Podaj przykłady gościu...
      • Gość: ups Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 16.04.09, 18:56
        nic nie wiecie?????????
        glosno bylo za jego zarzadzaniem Ksiaz upadl, zero inicjatywy, pec to trzyma sie
        bo grzeja dla nas wode:Podzamcze, wystraczy "wujeK":google...
        • Gość: lokator Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:05
          i dobrze niech rozpi/erdoli tą złodziejską spółdzielnie, bo to co tam się dzieje
          to prokurator się tym zajmie wreszcie!!!!
          • Gość: podzamczyk Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:13
            Idiota.
        • Gość: Porcelana Re: problem podzamcze IP: 78.133.207.* 16.04.09, 21:40
          Akuratnio ja pracowałem przez ponad 12 lat w FP Książ i takich
          idiotyzmów jak ty wstydziłbym się wypisywać na forum. Choczaj jako
          jedyny załatwił pożyczkę od ARP, ale co z tego jak szanowny prezes,
          kadrowa i właściciele Karoliny powiedzieli mu do widzenia w lutym.
          Wystarczyły 4 miesiącxe bez dyrektora i fabryka upadła, idź zobacz
          tam co zostało z niej. Potrafisz matole tylko obrażać ludzi na
          forum, zresztą dobrze ci ktoś napisał, jak masz problem to zgłaszaj
          to spółdzielni a nie oczekuj, że ktoś tak jak ty wysiaduje cały czas
          na forum.
          • Gość: podzamczyk Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:47
            Nie dyskutuj z idiotą.
            • Gość: wiedzący Re: problem podzamcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 08:12
              Widzę że w dalszym ciągu nie podpisuje się pan pod oszczerstwami
              które pan rozpowszechnia. Ten paszkwil też pan znalazł "rozrzucony
              przez kogoś" na klatce schodowej, tak jak poprzedni
              odczytany "własnoustnie" przez pana na Walnym ul.Blankowej? Tamten
              paszkwil też pan "zapomniał" podpisać!
              • Gość: GOŚĆ Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 19.05.09, 23:40
                Na Fortecznej też leci brudna woda.
                • Gość: Pan Re: problem podzamcze IP: *.swidnica.mm.pl 20.05.09, 01:18
                  Bieda ...
                  Bieda.....
                  I sku........ństwo w tym Państwie, nieudaczników i złodziei.
                  Pier...lić to.
                  Jle nas ma z tąd wyjechać.
                  Żeby przestał tu być syf.
                  Papatki.
                  • Gość: oxo Re: problem podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 09:02
                    Nie od dzisiaj wiadomo, że spółdzielnia podzamcze jest jedną z najgorszych spółdzielni w kraju! Conajmniej raz w tygodniu nie ma przez cały dzień wody, a brązowa woda leci prawie codziennie, najgorzej jest z tym na palisadowej :/
                    • Gość: kibic Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:00
                      "PODZAMCZE" to jedna z najlepszych spółdzielni w Polsce. Nie czytasz informacji,
                      durniu.
                  • Gość: turik Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:01
                    Jedź, jedź i nie wracaj.
              • Gość: grodzka Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:59
                Tamten paszkwil to podobno robota poprzedniego prezesa, może ktoś wie czy to
                prawda i o co tu chodzi? Mówią też podpisy były podrobione i prokurator śledzi
                sprawę.
                • Gość: kijop Re: problem podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.05.09, 13:00
                  za 2007 rok !!!! przyszła nam dopłata za śmieci po kilkaset złotych na każdego
                  lokatora (ja dopłacałem 350 zł). Ktoś zebrał podpisy w bloku i zainteresował
                  Prokuraturę tym tematem. Wczoraj była Policja u mnie i u sąsiadów (19 maj 2009
                  rok!!!) bo ktoś z jaśnie spółdzielni (celowo przez małe s) stwierdził, że
                  podpisy są sfałszowane - co o tym myślicie?
                  • Gość: kiku Re: problem podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:11
                    A kto sfałszował, ten sam co na poprzednie walne?
                    • Gość: afdsr Re: problem podzamcze IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 22:22
                      zawsze mówię że te zadupie nie powinno istnieć!!!!!!!!!!!!!!!!!inteligencja a słoma zbutów wystaje,gdzie się nie ruszyć na każdym skwerku zasrane sami robicie syf a kto i za ile to posprząta to was nie obchodzi!!!!!!!!!!
                      • Gość: gosc Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 27.06.09, 09:05
                        Kto wie ( w Spółdzielni nikt nie chce mówić ) na czyj koszt od paru
                        dni kładzione są pod drzwiami gazety ("Dziennik"), bo chyba nie
                        charytatywnie?
                        • Gość: ccc Re: problem podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 10:15
                          "Dziennik" rozdaje za darmo - bo to już ostatnie miesiące tej gazety. Axel
                          Springer sprzedaje ją i gazeta będzie zamknięta
                        • Gość: kola Re: problem podzamcze IP: *.chello.pl 27.06.09, 23:53
                          To właśnie ujawnił się debil.Nie wezmę tej gazety w rękę bo mi doliczą do
                          czynszu 100 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka