Dodaj do ulubionych

Interwencja - Ksiądz Henryk

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 12:18
Wczoraj w interwencji na polsacie bylo o tym ,że ksiądz z parafii na
białym kamieniu w wałbrzychu ma dziecko 5 miesięczne z 17 letnią
dziewczyną i nie chce płacić alimentów. Czy ktoś oglądał i czy to
faktycznie jest parafia na Białym Kamieniu-chodze tam ,ale tego
księdza nie pamiętam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prowokant Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 12:37
      Skoro ma dziecko, to jest zdrowym chłopem. A podobno istnieje specjalny fundusz
      alimentacyjny dla księżowskich dzieci, więc można się tam zwrócić.
      Pewnie panienka gapiła się na księdza maślanymi oczami, to i uległ. Żądamy
      zniesienia celibatu!!!
    • ewa10-0 Re: Interwencja - Ksiądz Henryk 23.04.09, 12:55
      To prawda,bo to dziecko ma z córką koleżanki mojej przyjaciółki.W ramach
      "nagrody"został przeniesiony "dzieciorób"do innej parafii.A Żrałko jest inny?Też
      ma dzieci,tylko już dorosłe.Jaki proboszcz,tacy jego podwładni.Niedaleko pada
      jabłko od jabłoni.
      • Gość: Gość Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:00
        To wina córki tej koleżanki. Proszę sobie przypomnieć, co zrobili z Jagusią, gdy
        się podwalała do Jasia-kleryka, syna organisty. Wywieźli na taczce z ...
        obornikiem poza granice wsi.
      • Gość: Gosc Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.09, 13:01
        Wpiszcie na google Polsat Interwencja i tam wszystko jest napisane,a
        tak nawiasem mowiac gdybym to ja byla na miejscu tej dziewczyny w
        zyciu nie odwazylabym sie tego ujawnic przed kamerami i,zeby wszyscy
        z mojej miejscowosci o tym wiedzieli poza tym chronilabym moje
        dziecko przed...... w przyszlosci docinkami bo tak to kiedys
        bedzie.Od alimentow jest sad i mozna bylo to w ten sposob zalatwic,a
        nie wywlekac na forum,ale coz widac,ze na sile mamusia chce zrobic z
        siebie ofiare,zenada!!!!
    • Gość: wiadomo kto Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.41.35.190.sub.mbb.three.co.uk 23.04.09, 13:09
      Dobry i przykładny Pasterz daje przykład do naśladowania swoim
      baranom. Bo barany wygodne i leniwe się stały ;-)... Gumki, spirale,
      pigułki przed, pigułki po... A Pasterzowi zależy aby baranów
      przybywało, więc dobry Pasterz daje dobry przykład.

Mnożcie się więc na chwałę Królestwa, zasiedlijcie Ziemię i uczyńcie
      ją sobie poddaną...
      • ewa10-0 Re: Interwencja - Ksiądz Henryk 23.04.09, 13:44
        Ach Ty mój ulubiony forumowiczu!Masz rację!Pozdrawiam Cię-g.o!
    • Gość: Tu jest film Tu jest film IP: *.dialog.net.pl 23.04.09, 20:16
      http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1294440

interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1294440
    • Gość: zz top Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.centertel.pl 23.04.09, 20:41
      Szkoda mi troche tej malolaty ze dala sie tak zbajerowac
      czarnuchowi.Fatalnie ze matka nie przygotowala jej lub chyba nawet
      nie probowala z nia rozmawiac o seksie.A co do tego kabana, to
      sku...el ma w dupie to dziecko.Piepszona kuria tez bagatelizuje
      problem.Nie bronie nikogo ,ale matka tej laski naglosnila sprawe w
      mediach dlatego ze nikt nie chcial im pomoc.A tak prywatnie to tez
      mam corke w jej wieku,wiec gdyby nie daj boze jakis klecha chcial ja
      bajerowac to napewno katole mieliby kolejnego meczennika.
      • Gość: Gosc Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.09, 21:18
        Kogo szkoda juz pomijam kleche,ale gdzie byla matka teraz jest kiedy
        chodzi o alimenty.Gdzie byla kiedy jej 15-letna corka zadaje sie z
        facetem o 22 lata starszym co zrobila,zeby zapobiec ciazy jak ja do
        tego przygotowala,a dziewczyna co idac do lozka nie wiedziala,ze bez
        zabezpieczenia moze zakonczyc sie ta ciaza smiechu warte ogladalam
        program i wstyd mi bylo jako matce,ze wywlekly to na forum.
        • Gość: olinka Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 19:00
          A skąd wiesz, że dziewczyna nie była uświadomiona przez matkę? Dziś
          sposoby zabezpieczeń przed ciążą nie są tematem tabu, często
          młodzież wie o nich więcej niż dorośli. Sądzisz, że 15-latka
          zwierzyła się matce ze swojego potajemnego romansu z księdzem, a ta
          popchnęła ją w jego ramiona? Coś trudno mi w to uwierzyć. Dojrzały
          chłop zbajerował dziewczynę, obiecywał wspólne życie, możliwe, że
          sam nie chciał się zabezpieczać (w końcu to przecież ksiądz, jak by
          nie było, a oni są przeciwni antykoncepcji), a raczej miał
          świadomość, że dziewczyna może zajść w ciążę. Takiej młodziutkiej
          dziewczynie nietrudno zawrócić w głowie. Ta sprawa może zniszczyć
          jej życie i jej dziecku.
        • Gość: Pani Dulska Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 07:45
          Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Kogo szkoda juz pomijam kleche,ale gdzie byla matka teraz jest
          kiedy
          > chodzi o alimenty.Gdzie byla kiedy jej 15-letna corka zadaje sie z
          > facetem o 22 lata starszym co zrobila,zeby zapobiec ciazy jak ja
          do
          > tego przygotowala,a dziewczyna co idac do lozka nie wiedziala,ze
          bez
          > zabezpieczenia moze zakonczyc sie ta ciaza smiechu warte ogladalam
          > program i wstyd mi bylo jako matce,ze wywlekly to na forum.

Oczywiście matka jest winna, bo jak każda normalna parafianka
          powinna wręczać córce prezerwatywę przed każdym wyjściem na kółko
          różańcowe albo spotkanie marianek. A już, broń Boże, nie powinna
          wysyłać dziecka na wycieczki, pielgrzymki, oazy bez zabezpieczenia
          antykoncepcyjnego! Głupia jakaś czy co?
    • Gość: ona Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 21:10
      16-latka przez pół roku mieszkała z księdzem i nikt tego nie ukrywał to gdzie
      wtedy była MATKA ? Bo dla mnie to jest patologia !
      • Gość: xiondz Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 23:45
        Gość portalu: ona napisał(a):

> 16-latka przez pół roku mieszkała z księdzem i nikt tego nie
        ukrywał to gdzie
        > wtedy była MATKA ? Bo dla mnie to jest patologia

he, he, he... a gdzie była rada parafialna?
        • Gość: koko Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 07:31
          Jak zwykle zła dziewczyna, zła matka itd., przecież stary facet spał z
          dzieckiem, czy na to przypadkiem nie ma paragrafu. Bydlaki i tyle.
        • ewa10-0 do xiondz 24.04.09, 08:23
          Jaka rada parafialna????????????Żrałko był jego przełożonym,robił to samo z
          kobietami,grał w karty,lumpił się nad morzem z młodymi panienkami.Może robiłby
          to dalej,ale nie może,bo już sika na siedząco jak kobieta.Tłucze go prostata!Te
          klechy to same dziecioroby,a chcą nawracać inne"zbłąkane owieczki"lub "baranki
          boże".
        • Gość: EWA Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 09:19
          ŁATWIEJ JEST UKRYĆ "GOŚCIA" NIŻ TO, ŻE DZIECIAK ZNIKA Z DOMU NA
          KILKA MIESIĘCY. ALE KTO JEST BLIŻEJ TEJ SYTUACJI WIE, ŻE W
          TYM "DOMU" TO PRAWIE PATOLOGIA, BO NIE DO KOŃCA... ALE CO TU MOŻNA -
          JAK MATKA TAKA CÓRKA. A FACET GŁUPI H... TZN... NIE DZIWIĘ SIĘ DO
          KOŃCA, POLECIAŁ NA ŁADNĄ MAŁOLATKĘ CO SIĘ DO NIEGO KLEIŁA, ALE ŻE TA
          ŁADNA MAŁOLATKA KLEIŁA SIĘ DO TEGO STARGO H... TO TO MNIE NAPRAWDĘ
          DZIWI
          • Gość: nika Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:06
            A moze niech się zdecyduja panowie w czarnych sukienkach...albo
            znieść celibat ,który jest wbrew prawom natury albo....kastrować
            klechów . Każde inne rozwiązanie to obłuda i zaklamanie ,które to w
            tym szanownym towarzystwie jest szczególnie godne potępienia.
            • Gość: Jacek Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:09
              Może tak trochę ogłady w posługiwaniu się pięknym naszym polskim
              językiem? Ale co się dziwić......
            • Gość: zbulwersowany Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.09, 15:49
              obcinać jaja i hu.ja nie będą robić dzieci i molestować dzieci, ciekawe ilu się
              zdecyduje na wille i na samochody exclusive no ile??????? co taki celibat nie
              odpowiada???? bo jest odpowiedni co nie!!!!!!
              • Gość: jacek Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 09:43
                Tobie obciąć język za taką wulgarność prostaku
                • Gość: cani Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: 89.108.223.* 26.04.09, 10:03
                  katolicyzm wg mnie jest zaklamany...ale skoro masze panstwo jest katolickie i chcemy sie trzymac zaklamanych zasad to to robmy...a ksieza "potajemnie" maja kobiety nie kobiety-zony tylko kobiety-dziwk... na chwile... Pastorzy w innych wyznaniach maja zony i rodziny a my zyjemy w przswiadczeniu ze katolicyzm jest super a nasi pasterze to osoby godne podziwu:/ jesli mamy sie trzymac zasad to kastracja jak nic POPIERAM W PELNI. Wiele glosow w tym watku mowi ze dziewczyna zla matka zla a ksiadz tylko przeciez ulegl...heh matka miala dziewczyne uswiadamiac zeby ksiadz mogl sie poczuc bezpieczniej?? to ksiadz jest winny bo to on skladal sluby i je zlamal!!! nie widzicie tego??? a przyklad wywiezienia na taczce ktory podal ktos z forumowiczow to przeciez zamierzchle czasy..mamy sie uwsteczniac??? jesli tak to zaczynami palic na stosach np. ksiedza za zlamanie slubow celibatu...co za porownania tu daja nie ublizajac mohery jedne...nerwy mi puszczajac jak czytam takie brenie...moherki to ksiadz jest zly bo gdyby on nie chcial to ona by nic nie zdzialala...tka anatomia czlowieka...:) ale moherki moga nie wiedziec:)
                  • Gość: pawel Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 11:33
                    Nie należę do mocherów, ale nie obrażaj ich. Dlaczego to robisz?
                    Każdy za siebie odpowiada. Może komuś wyrządzasz krzywdę. Pomyślałeś
                    o tym?????
                    • Gość: cani Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: 89.108.223.* 26.04.09, 11:53
                      jak widac po reportazu nie kazdy...ksiadz nie odpowiedzial jeszcze za swoje czyny...menda jedna nie chce placic a inne mendy go kryja bo same robia tak samo... to jest ok??? czy moze dziewczyne trzeba spalic na stosie? ksiadz sobie pobzykal i sie ulotnil a gdzie odpowiedzialnosc za swoje czyny? ciarki mnie przechodza jak co rusz slychac o wystepkach tych drani w sukienkach:/ nie mowie ze w 100% ksieza sa zli ale conajmniej 60% to debile i dewianci ktorym sie wydaje ze bycie ksiedzem to tylko fajne fury i na boku na wszystko sobie moga pozwolic...niestety zapatrzona czesc spoleczenstwa ma klapki na oczach i komentuja ze dziewczyna i jej matka sa zle bo co ksiedza skusily?? <hahaha> a ksiedz nie dostal od boga wolnej woli i nie umie sie powstrzymac...dewianci o oszusci! zdania nie zmienie tylko niestety narodowosci zmienic sie nie da bo u nas w Polsce jestesmy 100 lat za murzynami i nam sie wydaje ze to co mowi i robi kosciol jest super swiete a to tylko ludzie ktorzy oz zarania dziejow robili zle...chocby krucjaty...malo osob przez nich zginelo w historii? teraz zabijanie nie wchodzi w gre bo epoka inna ale nadal niestety kreca jak widac...:/
                    • Gość: cani Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: 89.108.223.* 26.04.09, 12:01
                      www.youtube.com/watch?v=Ng0L8yN7Gzo tu widac jacy sa ksieza i wyznawcy...brak tolerancji a teksty zaczerpniete z hmmm...faszyzmu? i jak nie jechac po tych ludziach? jak nie obrazac? co oni robia? geriatryczne stwory siedza tylko w kolejkach do lekarza a jak co do czego to popatrzmy ile wigoru maja...:P ale nie dalej twierdzmy ze dziewczyna fuj a ksiadz cacy...smiechu warte...chore poglady!!! ksiadz to czlowiek a nie Bog skoro robi zle to trzeba gnojka ukarac
                  • Gość: ANNA Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 11:46
                    Według mnie to co się obecnie dzieje to poprostu jedno wielkie
                    zakłamanie jeżeli chodzi o kościół!!!!Ksieża nauczają co jest złe co
                    jest dobre....a sami postępują nielepiej daleko im do tego aby oni
                    jako ponoć święci mogli nauczać lub pouczać innych.Może i są wyjątki
                    jeśli chodzi o księży ale pewnie niewielkie.Poruszają tematy życia
                    seksualnego nastolatek,antykoncepcji ,aborcji,życia małżeńskiego a
                    co oni moga na ten temat wiedzieć,,,,,SKANDAL.Według mnie każdy
                    postępuje według jakiś zasad jedni lepiej inni gorzej ale to sprawa
                    indywidualna i nikt ani zwłaszcza ksiądz nie ma prawa w to
                    ingerować.Skoro aborcja i antykoncepcja jest ZŁA to co lepiej jak
                    nastolatki będą zachodziły w ciąże i póżniej oddawały lub porzucały
                    swoje dzieci...lub jeszcze gorzej!!Oczywiście nie mam tu na myśli
                    wszystkich ...bo znam kilka młodych dziewczyn ,które naprawde
                    świetnie spełniają sie w roli matek mimo młodego wieku.ZASTANÓWCIE
                    SIĘ NAD TYM JAKA JEST OBECNA ROLA KSIEŻY,KOŚCIOŁA BO JA JUŻ NIE WIEM
                    DO CZEGO ONI SĄ TAK NAPRAWDE POWOŁANI I JAKI DAJĄ PRZYKŁAD!!!
                • Gość: do jacka Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:05
                  h u j a sobie obetnij!!!! jak by była inkwizycja to by tą dziewczynę na stosie
                  spalili jak robili to kiedyś!!! a teraz tego klechę należało by wykastrować
                  publicznie to może by się to nigdy nie powtórzyło z pewnością by się nie
                  powtórzyło a co do moherów to dobrze wiedzą w swoich parafiach z kim się zadaje
                  ich klecha i jakie dziwki rżnie słyszałem osobiście rozmowę parafian jak mówili
                  że to tylko człowiek i ma potrzeby jak inni!!!! zakłamane skur,wysyny moherowe!!!!
                  • Gość: Jacek Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:25
                    Ja powiedziałem do ciebie grzecznie. Powiedziałem tylko zeby nie
                    przeklinać i nie obrazac. Ale widzę, ze twoje słownictwo jest tak
                    bardzo ubogie jak ty sam.Jesteż bardzo malutki a z takimi nie ma
                    sensu rozmawiać. Pozdrawiam i życzę ci abyś nauczył sie języka
                    polskiego.
                    • Gość: cani Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: 89.108.223.* 26.04.09, 12:30
                      skoro zwracasz uwage znaczy ze zrozumiales przekaz...w tej sprawie nie chodzi o poprawna polszczyzne ale o dziewczyne ktora zostala sama z dzieckiem bo ksiadz okazal sie albo ograniczony umyslowo albo cwaniakiem z najciemniejszych zakatkow ulicy...
                      • Gość: jednorazowy gość Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.sattom.pl 26.04.09, 15:21
                        wszyscy jestescie pojebani. ten ksiadz po 6-cio letnim seminarium na pewno byl
                        czysty. jakas malolata z patologicznej rodziny zawrocila mu w glowie i stalo
                        sie... wszyscy mowicie ze ksieza to zlodzieje i maja zajebiscie duzo kasy.
                        jezeli tak - to sami idzcie na ksiezy... zobaczymy ile z was wytrwa. do tego
                        wszystkiego nie mowie ze ten ksiadz jest idealny ale jezeli on to czemu piszecie
                        "o klechach"? to ze on dziecko zrobil to nie znaczy ze wszyscy tacy sa!
                        atakujacy Kosciol i jego przelozonych - debile. przydal by sie Jezus prawdziwie
                        tak jak po zmartwychwstaniu abyscie w koncu zobaczyli i uwierzyli. Kosciol od
                        samego poczatku byl jest i bedzie atakowany. normalni-modlmy sie tylko o to zeby
                        nie byl coraz bardziej
                        • Gość: 777 Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 15:37
                          Krótka piłka z mojej strony. To, że klechów obowiązuje celibat to
                          zasługa ich przełożonych, nie zaś prawa świeckiego. Za łamanie
                          celibatu i ru...ie się z małolatami obojga płci żaden sąd go nie
                          ukarze. Najwyżej biskup przeniesie delikwenta na inną parafię. Nie
                          ma więc mowy o kastrowaniu.
                          • Gość: do jednorazówki Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:14
                            słuchaj!!!!!! ja zapie/rdalam za darmo i do nikogo ręki nie wyciągam jasne!!!!!
                            i nieraz bywam bezrobotny a te czarne łajzy w życiu by nie pracowały bo oni się
                            brzydzą pracą tylko wyciągają kasę od ciemnych ludzi wykorzystując ich naiwność
                            i tępotę, ja bym tak nie mógł robić oszukiwać i okłamywać i nie myśl że oni są
                            tacy inteligentni i to wykorzystują, brzydzę się nimi i tym co robią ludziom.....
    • Gość: do kleru Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:31
      jakim h u j e m trzeba być żeby 15-latce zrobić dziecko !!!!!
      • Gość: parafianka Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.09, 17:14
        Przepraszam bardzo, ale 39 letni mężczyzna- ksiądz, nie-ksiądz chyba
        słyszał o zabezpieczeniu, chociażby o prezerwatywie-bez komentarzy-
        to skandal!!!Biedny, chory jest w ośrodku dla księży emerytów, a
        dziewczyna z czego ma dziecko wykarmić! Bardzo dobrze zrobiła, że
        odważyła się tą sprawę nagłośnić. Przecież to żenujące , w głowie mi
        się nie mieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Natalia bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 17:50
          Po raz kolejny upokorzono wierzących. Osoba duchowna, namiestnik
          Boga na ziemi, człowiek najwyższego zaufania wiernych, okazał się
          łajdakiem deprawujacym dorastającą dziewczynkę. Przedstawiciel
          kościoła zawiódł zaufanie rodziców, którzy łatwowiernie powierzyli
          pod jego opiekę dziecko, naiwnie wierząc w czyste zamiary księdza.
          Jest coś obrzydliwego w ręce która jednego dnia daje komunię świętą
          a drugiego grzebie w majtkach piętnastolatki! Żadne zamiatanie
          faktów pod dywan, chowanie głowy w piasek, odwracanie kota ogonem
          tego nie zmieni.
          • Gość: Ari Re: bolesna prawda IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 08:19
            Jaki namiestnik,jaka osoba najwyższego zaufania?To oni sami z siebie
            takich zrobili,sami sobie dali takie prawa a ludzie jak te barany
            dawali sie całe wieki manipulowac.Ich działalnosc nie ma nic
            wspólnego z wiarą,chodzi o kierowanie ludźmi,czerpanie zysków i
            robienie interesów.Księżowskich ofiar jest miliony,są to również
            chłopcy,ministranci itd.W Kamiennej Górze również księżulo zaliczył
            wpadkę z nastolatką która bezgranicznie mu zaufała.Ja proponuję
            katolikom aby się troszkę obudzili i rozejrzeli i przeanalizowali do
            jakiego kościoła należą.
            • Gość: Ari Re: bolesna prawda IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 08:51
              Ja zostałem wychowany w wierze katolickiej,mam
              komunie,bierzmowanie,jednak którekoś dnia powiediałem sobeie
              DOŚĆ,nikt mnie nie zmusi do spowiadania sie u pedofila,który na
              lekcji religii mnie obmacywał,nikt mnie zmusi abym relacjonował
              jakieś śmieszne kazania na temat antykoncepcji i o moralnym
              prowadzeniu się wygłaszane przez człowieka,który czyni wręcz inaczej
              i ma nie jedno dziecko.nie na tym polega wiara,wiara jest w duszy,w
              sercu,dlatego nie chce miec z kościołem nic wspólnego.Szanowni
              wierni,ktos wyżej napisał wam na co idą wasze pieniądze,które im tak
              chętnie sami pchacie do łap,własnie na fundusz alimentacyjny,na
              odszkodowania dla ofiar niepohamowanej rządzy itd itd.I niech nikt
              mi tu nie pisze,ze ksiądz tez człowiek,bo osoba która tak postępuje
              z zachowania nie przyp[omina człowieka.
              • Gość: zaniepokojony Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:23
                Sprawa jest o wiele poważniejsza. Bo czy ksiądz, który żyje w
                grzechu, jest w stanie udzielać ważnych sakramentów?
                • Gość: ANNA Re: bolesna prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 11:49
                  Popieram wypowiedz a raczej zapytanie jak od osoby która grzeszy
                  moze zależeć to czy dostaniemy rozgrzeszenie czy też nie????
                  Ciekawe......co księdzu wolno a innym nie??!!
            • Gość: Jacek Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:33
              Ale nie bierz wszystkich pod wspólny mianownik, bo robisz krzywdę
              tym, który naprawdę dają w całości wszystko z siebie służąc innym.
              Jak jeden lekarz np. jest zły, to wszyscy lekarze są tacy sami itd.
              W twoim zawodzie chyba też tak jest. Z wielkim poważaniem
              • Gość: ... Re: bolesna prawda IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.09, 12:31
                tak samo wśród kierowców są alkoholicy zabijający ludzi jak i
                różni zboczeńcy
                • Gość: Ari Re: bolesna prawda IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 12:38
                  Z całym szacunkiem,ale ja nie znam porządnych księży,albo
                  alkoholik,albo zboczeniec,albo biznesmen itd.a to jak gra i siebie
                  kreuje to już inna sprawa.Zawsze bede podciągał ich pod wspólny
                  minownik gdyż oni reprezentują tą instytucję.Nikt nie ma prawa być
                  prawą ręka Boga i odpuszczac komuś grzechy za niego,zmuszac kogoś do
                  spowiedzi pod pretekstem nieudzielenia jakiegoś sakramentu,nikt tez
                  nie ma prawa wymuszac na kims uczestniczenia w mszy,bo jest
                  wollnos,a wiara nie natym polega co narzuca kościół.
                  • Gość: Jacek Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:57
                    Jesteś bardzo malutki.Po co przyjmowałeś sakramenty i prowadzisz do
                    nich swoje dzieci? Przecież nie muszisz tego robić, bo jesteś wolny
                  • Gość: cani Re: bolesna prawda IP: 89.108.206.* 27.04.09, 13:04
                    kosciol to biznes ktory wciaz musi byc nakrecany bo ksieza boja sie o swoje posady wiec akie wpadki jak ta o ktorej piszemy najlepiej aby nie wychodzily na swiatlo dzienne...a rydzyk jest glowa tego interesu...czesc z nas przejrzala na oczy i widzi ze to smierdzi a czesc bedzie zapalczywie i agresywnie bronic ojca dyrektora i jego "barany" potrzebne do krecenia biznesu pt kosciol, dalej. Gardze ludzmi takimi jak mohery ktore maja klapki na oczach dlatego ze nie maja za grosz inteligencji...Bog ponoc dal czlowiekowi wolna wole a te barany koscielne chyba jej nie maja bo sie sluchaja jak dobrze wyszkolony pies:P nie widza roznicy miedzy dobrem a zlem...a caly bizness rydzyka mam nadzieje szlag trafi jak stersze mohery wymra niczym dinozaury a mlodszych bedzie coraz mniej... ludzie moherowi sa fanatykami a ksieza hehe szkoda gadac...w walbrzychu na palcach 1 reki moznaby policzyc bezdzietnych ale ci pewnie odwiedzaja domy publiczne:P a ten palant w sukience o ktorym byl reportaz taki swiety ze nie chce na swoje dziecko placic...pewnie jakby od niego to zalezalo to swietoszek wyrzucilby je na smietnik!
                    • Gość: Dziad Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 14:51
                      Nikt cię nie trzyma w tym kościele. Choć zapewne sakramenty
                      przyjąłeś. Tylko po co? Moze wymienisz tych bezdzietnych? Widzę, ze
                      jestes znawcą seksu po kryjomu. Korzystasz zapewne ekspercie
                      • Gość: cani Re: bolesna prawda IP: 89.108.206.* 27.04.09, 15:19
                        niestety ale w naszym katolickim kraju dzieci chrzci sie kiedy one nie maja nic do powiedzenia bo ksieza pozniej nie chca chrzcic...a jak juz maja udzielac jakis sakramentow to co?? nieroby cenniki sobie ustalaja nie co laska tylko zagladaja do koperty i mowia ze za malo!!! poczytaj sobie koles inne watki np o slubach facet w sukience nie 1 i nie ostatnio zachowal sie jak cham i nie tylko w 1 kwestii oni nic nie robia a jak juz musza to za ciezkie pieniadze i jeszcze z fochem...poza tym sukienkowi panowie tez sakramenty przykeli malo tego!!! zlozyli sluby i gdzie je maja??? gleboko w dupie bo powinni pomagac ludziom a tym czasem na tym forum bylo conajmniej 6 watkow na temat chamskich zachowan ksiezy tylko z Wałbrzycha...owszem moj wybor dlatego nigdy ani grosza dla tych pajacow w sukienkach ktorzy sami ustanowili sobie swieta o ktorych w biblii nie ma slowa i ktorzy woza sie calkiem ladnymi autami...a ludzie bieduja...moje sakramenty nie maja nic do tego pomowmy lepiej o slubach ksiedza:)
                      • Gość: cani Re: bolesna prawda IP: 89.108.206.* 27.04.09, 15:25
                        a z seksu korzysta kazdy normalny czlowiek tylko pajace w sukienkach dawno temu ustalily ze ma byc celibat zeby iby od Boga sie nie oddalac a tu chodzilo o to zeby nie mieli dzieci i ziemia "koscielna" ktora nalezala do ksiezy nie byla rozdrabniana na potomstwo znow bali sie strat majatkowych a w dupie mieli wiare...przyklad: pastorowie maja rodziny i mniej dewiacji u nich wystepuje...a nasi najpierw sobie nalozyli celibat zrobili pranie mozgu i teraz wychodzi...wiara katolicka opiera sie w glownej mierze na ustaleniach chlopkow w sukienkach w czasach historycznych aby mogli trzymac wladze aby zylo im sie dostatnio i nikt sie nie buntowal...taka wiara zostala juz dawno wycofana z mojej glowy! tylko ksiazulek zrobil dziecko niech paci...ponoc taki swiety:) i tez czlowiek wiec niech sie wezmie za robote jakas i na dziecko placi proste jak drut:)
                      • Gość: do dziada Re: bolesna prawda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.09, 15:36
                        pytał mnie się k u r w a ktoś czy chce być ochrzczony !!!!! no pytam???? pytał
                        się mnie ktoś?????!!!!!! NIE !!!!!!!!!nie pytał bo pojebani starzy tak
                        zarządzili za mnie bez mojej zgody bo trudno żeby noworodek decydował o tym!!!
                        może by tak mnie o zdanie ktoś k u r w a zapytał łaskawie co???!!! kto wymyślił
                        żeby chrzest dawać noworodkom jezus miał 33 lata jak miał chrzest i był w pełni
                        świadomy...........
                        • Gość: joseph Re: bolesna prawda IP: 78.133.207.* 27.04.09, 15:47
                          o prosze, nawet sie do Jezusa porównujesz :) super
                          • Gość: ehhh Re: bolesna prawda IP: 89.108.206.* 27.04.09, 15:51
                            jezus mial wybor a my nie poza tym czlowiek zostal stworzony ponoc na podobienstwo Boga a jezus nim nie jest to co porownywac sie nie mozna? jezus byl czlowiekiem...przykro mi jesli ktos sie rozczarowal
                            • Gość: dziad Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:34
                              Normalny człowiek nigdy nie powie tak o swoich rodzicach jak ty. Kim
                              ty wogóle jesteś? Z takimi nie rozmawiam. Typowy gbur i prostak
                              • Gość: cani Re: bolesna prawda IP: 188.33.54.* 27.04.09, 16:38
                                no tak na brak argumentow jak zwykle obelgi...przykro mi Panie dziadzie ze nie moze sie Pan pogodzic z prawda:) pozdrawiam
                                • ewa10-0 do cani 27.04.09, 17:05
                                  Popieram Cię w 100%.Masz rację w całej rozciągłości.Nie wypowiem się już więcej
                                  na temat księży i całego naszego polskiego"zafajdanego"kleru.Szkoda moich
                                  słów,bo oni i tak wiedzą,że większość ich,nierobów nienawidzi.Oni mają to w
                                  dupie i robią dalej kasę na naiwniakach.Niestety,to co napisane przez Ciebie to
                                  szczera PRAWDA.
                              • Gość: do dziada Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:12
                                nie wybierałem starych i mam prawo ich osądzać jak mi się podoba!!! gdyby był
                                wybór to na pewno wybrał bym takich którzy by się zajmowali jak należy dziećmi
                                które chcieli...
                                • Gość: Dziad Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:18
                                  Teraz wiem gdzie jest twój problem i dlaczego taki jesteś. Ale
                                  psycholog ci na pewno pomoże.
                                  • Gość: do dziada Re: bolesna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:34
                                    takich specjalistów to nigdzie nie ma , a psycholog to dobry jest w przedszkolu
                                    dla niegrzecznych dzieci...
                                    • Gość: wikary Re: bolesna prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 19:52
                                      Wiecie co,SRANIE W BANIE !!!
                                      • Gość: Krystyna R. Re: bolesna prawda IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 23:24
                                        wikTo prawda. Był u źrałki wikariuszem 10 mcy ( od czerwca 2007 do
                                        kwietnia 2008)w tym czasie poznał dziewczyne 17 letnią. Chodził z
                                        nią za rękę, na koncerty do Teatru Zdrojowego w Szczawnie, nie krył
                                        sie. Od kwietnia 2008 był proboszczem na karnej parafii w Różance
                                        koło Bystrzycy Kłodzkiej.
                                        Od zeszłego miesiąca jest urlopowany i mieszka formalnie w domu
                                        księży emerytów w Polanicy Zdroju, mimo że ma 40 lat.
                                        • Gość: Elżbieta hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:26
                                          Gdzieście byli wy, którzy widzieliście to na co dziń, gdzieście
                                          ukryli sumienia sąsiedzi, koledzy, rodzice, nauczyciele,
                                          wszechwidzący parafianie niepraktykujący? Nikt nie wiedział? Gó...
                                          prawda, wszyscy wiedzieli! Szumieli, huczeli... a teraz nagle
                                          zdziwieni! umywają ręce - to nic, że patrzylismy na to, to nic, to
                                          nie nasza sprawa. Piłaci, którzy mili szansę to zatrzymać, a... nie
                                          zatrzymali
                                          • Gość: cani Re: hipokryci IP: 188.33.1.* 28.04.09, 09:14
                                            kobieto czys zostala opetana???:) powstrzymac? a co ja ksiazulkowi w sukience w lozku siedze zebym miala powstrzymywac? on tez ma wolna wole i sam wybral chcial to ma ale teraz niech placi bo to ze nosi sukienke nie zwalnia go od tego obowiazku. najwyrazniej nigdy nie kochalas drugiego czlowieka skoro nie rozumiesz...:) dziewczyna sie zakochala a on jej naobiecywal i zbalamucil jak to pajac w sukience:) teraz niech zakasa rekawy od tej sukienki i jazda do roboty aby swoje dziecko utrzynac!!! ksieza idioci sami na siebie celibat nalozyli wyzej przeczytaj bo napisalam dlaczego a teraz kretyni nie umieja sie utrzymac przy zasadach ktore sami ustalili...smiechu warte zaklamanie...niech maja rodziny mi to nie przeszkadza tu nie chodzi o to ze on ma dziecko tylko o to ze nie chce placic i sie zachowuje jakby chcial umyc rece od tego...pajace w sukienkach...zdania nie zmienie.
                                            • Gość: do cani Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:40
                                              oni i robota chyba żartujesz oni się brzydzą robotą!!! bo mają dwie lewe ręce,
                                              żeby pracować trzeba coś umieć!!!!!poza tym słyszałem jak rozmawiają że frajerzy
                                              tyrają i głupcy dający się wykorzystywać za darmo to ich słowa podsłuchane
                                              przypadkowo z ukrycia i jeszcze narzekali że mało na tace dostają i że lesery z
                                              parafii coraz mniej zarabiają i im dają coraz mniej a oni potrzebują na nowe
                                              fury i wyjazdy za granice ...
                                              • Gość: zyga Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:49
                                                Każdy sądzi po sobie. Widać, że jestescie leserzy i robić sie wam
                                                nie chce. Ciekawe gdzi to podsłuchałeś czy podsłuchalaś? I tutaj
                                                wychodzi prostactwo wasze. Do roboty!!!!!
                                                • Gość: slepcy Re: hipokryci IP: 188.33.1.* 28.04.09, 09:57
                                                  ehhhhh szkoda tu pisac do takich zaslepionych ludzi jak zyga...ja pracuje ale zaden ksiadz z moich pieniedzy nie bedzie sobie pozwalal na przyjemnosci!!! sakramenty niby co laska a mowia ze za malo w kopercie jest...coraz bardziej wybredni i coraz bardziej zdeprawowani. msze odprawiaja chyba do 3 razy dziennie i tego nie robi jeden ksiadz i to ma byc praca? za to chca pieniadze? mysle ze nie jeden taki jak ty chcialby zarabiac za 3 godziny dziennie set zlotych...na mojej osobie bizness koscielno rydzykowy krecic sie nie bedzie a slepcy niech placa za nowe autka ojca dyrektora...jesli nie prawde to czemu on jest jedna z nielicznych osob w Polsce ktore sa w posiadaniu mybach'a??? co w totka wygral czy zarobil ciezka praca? nie dorobil sie krecac swoj biznes na ciemniakach w naszym narodzie...powodzenia i placcie dalej na tych oszustow i nierobow...ja wole chocby do afryki wyslac aby dzieci i nie tylko nie umieraly z glodu...
                                                  • Gość: trep Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:30
                                                    Tak głupio piszesz, ze nawet sie czytac nie chce. Tutaj nic nie
                                                    dajesz, a do Afryki wyślesz? Mów to do takich jak ty!!! Najwiecej o
                                                    pieniadzach mowia ci, którzy złamanego grosza nigdy nie dają.
                                                    Kościół masz w nosie, a jestem pewien, ze jak coś potrzebujesz to
                                                    tam właśnie biegniesz. Obłudny jesteś.
                                                  • Gość: do trepa Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:18
                                                    ty trepie jebany prędzej pijakowi na ulicy leżącemu dam na alkohol niż temu
                                                    gnojowi w czarnej sukience co na k u r w y jeździ za twoje pieniądze,
                                                    żebrzącemu się należy a tym h u j o m z kościoła kastracja się należy i
                                                    wycięcie tego kłamliwego jęzora !!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: TSC Re: Taki kościół jacy księża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:32
                                                    Na kanwie spraw toczących się przeciwko księżom pedofilom firma
                                                    prawnicza udostępniła tygodnikowi katolickiemu „National Catholic
                                                    Reporter” listy pisane przez 20 lat do zwierzchników kościoła przez
                                                    ks. Geralda Fitzgeralda .
                                                    W listach czytamy między innymi:
                                                    „Ci ludzie, wasza ekscelencjo, są diabłami; gniew boży jest
                                                    nieunikniony...Nasz Pan mawiał o nich: lepiej, by się nigdy nie
                                                    narodzili...Szanse na autentyczną rehabilitację są niezwykle małe...
                                                    Przenoszenie ich z diecezji do diecezji jest przyczynianiem się do
                                                    pogłębiania skandalu.”

Do dziś reakcja kościoła, to przypudrowanie problemu i zamiatanie
                                                    tego typu spraw pod sukienkę.
                                                    Biskup Mattew Brady w sprawie ks. Johna Sullivana – któremu
                                                    udowodniono, że przez 30 lat gwałcił dziewczynki w wieku od 7 lat
                                                    wzwyż , z których miedzy innymi, jedna urodziła kościelnego bękarta
                                                    inna zaś została zmuszona do aborcji – pisał:
                                                    „Rozwiązaniem problemu wydaje się być zapewnienie duchownemu
                                                    świeżego startu w diecezji gdzie nikt go nie zna (!). „

Sullivana nie postawiono przed sądem. Do końca życia molestował
                                                    seksualnie dzieci. W poczuciu dobrze spełnionych obowiązków zmarł w
                                                    1999 roku.
                                                    Rest in peace.

Na marginesie rodzi sie pytanie:
                                                    Czy dziecko spłodzone przez księdza potrzebuje jeszcze chrztu i
                                                    innych sakramentów, czy może z racji pochodzenia jest już
                                                    uduchowione od poczęcia aż do śmierci?

• Gość: cani Re: Taki kościół jacy księża IP: 188.33.1.* 28.04.09, 11:41
                                                    kolejny dowod na to ze wiara to nie kosciol i ksieza oni to tylko bizness...a ja osobiscie pomagam dzieciom w afryce!!! a zaden zlamas w sukience nie dostanie ode mnie ani grosza...zarabiam odpowiednio aby sie dalo pomagac ale nie rydzykowi w praniu nowych mozgow! do kosciola nie biegam bo sie nim brzydze modlitwa to rozmowa z Bogiem a nie klepanie jakis regulek ktorych pewnie 70% baranow koscielnych nie rozumie...ksieza rydzyk i czesc naszego narodu - mohery to hanba dla Polski...swiat sie z nas smieje przez takich jak oni. Wysylam pieniazki na dzieci z Afryki owszem tu wole kupic chleb bezdomnemu niz rzucic chocby grosz na tace tym nierobom...a ten gnojek w sukience co dziecko zrobil skoro tez czlowiek to juz raz dwa do roboty bo dziecko trzeba utrzymac!!! pajace sami sobie wymyslili jakies sluby czystosci i celibatu zeby pozniej je lamac...hahaha
                                                • Gość: do zygi Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:32
                                                  leserzy to czarnuchy kościelne bo nic nie robią tylko tacę pod pysk umieją
                                                  podstawić...
                                                  • Gość: gość Re: hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:41
                                                    A kto ci każe cokolwiek dawać. Masz taki nakaz? Masz swój portfel to
                                                    patrz do niego. Nikt ci tam nie zagląda. I proszę o normalny język.
                                                    Wulgaryzmy, to nie polskie słowa.
                                                  • Gość: mnm Re: hipokryci IP: *.sattom.pl 28.04.09, 13:00
                                                    Tak wulgaryzmy to chyba z francuskiego??
                                                    Jak tak czytam te żałosne wypowiedzi zaciemnionych biednych głupków biorących za
                                                    najszczerszą prawdę to co powie ksiądz to nie dziwię się, że doszło do takiej
                                                    sytuacji. Masakra. Co jeden to większy fanatyk.
    • Gość: STEFAN SADOWSKI ZMIANA TEMATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:26
      ZACZĘŁO SIĘ OD JEDNEGO KSIĘDZA ZESZŁO NA CAŁY KLER... JEDEN SIĘ
      PUŚCIŁ TO ZNACZY, ŻE SIĘ WSZYSCY PUSZCZAJĄ?
      TO, ŻE TY JEDEN Z DRUGIM KRETYNAMI JESTEŚCIE TO ZNACZY, ŻE WSZYSCY
      JESTEŚMY? NIE, JA SIĘ ZA KRETYNA NIE UWAŻAM.
      • Gość: Nihil novi Re: Czas na skuteczniejszą terapię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:48
        Nie przeżywaj tak Sadowski.
        Taka postawa i samoocena pacjenta , jest znana w psychiatrii.
        • Gość: do stefana Re: Czas na skuteczniejszą terapię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:21
          ty się nie uważasz za kretyna ale inni cie uważają i co dotarło!!!???
      • Gość: Pani Dulska do sadowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:26
        Gość portalu: STEFAN SADOWSKI napisał(a):

> ZACZĘŁO SIĘ OD JEDNEGO KSIĘDZA ZESZŁO NA CAŁY KLER... JEDEN SIĘ
        > PUŚCIŁ TO ZNACZY, ŻE SIĘ WSZYSCY PUSZCZAJĄ?
        > TO, ŻE TY JEDEN Z DRUGIM KRETYNAMI JESTEŚCIE TO ZNACZY, ŻE WSZYSCY
        > JESTEŚMY? NIE, JA SIĘ ZA KRETYNA NIE UWAŻAM.

Jednego księdza? Skąd się urwałeś? Słuchasz tylko jednego słusznego
        radyja? Poczytaj sobie o 13-letnim ministrancie, który powiesił się
        bo molestował go miejscowy proboszcz;
        www.ruchofiarksiezy.org/polska_1.html
        • Gość: xyx Re: do Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 09:41
          To napisz kobieto otwarcie co któremy księdzu zarzucasz w walbrzychu
          i wtedy ci uwierzę, ze wszyscy sa jednego warci. Dobrze? Czekam na
          liste
          • Gość: brat Grzegorz Re: do Dulskiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 10:15
            Gość portalu: xyx napisał(a):

> To napisz kobieto otwarcie co któremy księdzu zarzucasz
            > w Walbrzychu i wtedy ci uwierzę, ze wszyscy sa jednego warci.

A cała reszta niech napisze, co któremu członkowi PZPR zarzuca. Bo
            jak na razie to także słychać dość ogólnikowe "precz z komuną", "ty
            komuchu" itp. Skoro cały system socjalistyczny (bo przecież komunizm
            to utopia i dobrze o tym wiecie) jest uważany za przestępczy, to z
            automatu wszystkich członków PZPR uważa się za przestępców. Tak więc
            jeśli również cały Kościół jest zdemoralizowany, to dlaczego mam
            wytykać poszczególnych księży, a nie "z automatu" wszystkich?
          • Gość: Pani Dulska Re: do Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 13:08
            Gość portalu: xyx napisał(a):

> To napisz kobieto otwarcie co któremy księdzu zarzucasz w
            walbrzychu
            > i wtedy ci uwierzę, ze wszyscy sa jednego warci. Dobrze? Czekam na
            > liste

No tak. Księżulo bzykał nastolatkę, sprawa w końcu się rypła bo
            panienka porodziła dzieciątko. Zgorszenie trwało kilkanaście
            miesięcy ale środowisko jurnego wielebnego udawało, że nie ma
            sprawy. Ani szaraczkowie z parafii, ani koledzy po mszalnym
            kielichu, ani nawet szefowie nie raczyli zwrócic uwagi grzesznikowi,
            że bałamucenie dorastjącego dziewczęcia jakoś nie przystoi osobie
            duchownej, głoszącej Słowo Boże. Ba, po ujawnieniu afery księżulo
            nie tylko nie wyleciał ze stanu duchownego za złamanie ślubów
            czystości, życie w grzechu, kłamstwie oraz sianie zgorszenia, ale
            został schowany przez hierarchów w wygodnym domu spokojnej starości
            aby po takiej traumie odzyskał siły i równowagę. Wszak tyle jeszcze
            młodych parafianek oczekuje posługi pasterskiej....
            • Gość: xyz Re: do Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 17:06
              I dalej kobieto nie potrafisz nic innego powiedzieć, tylko pleciesz
              jedno i to samo i obrazasz innych. To tak jakbym powiedział, ze
              każda kobieta to ladacznica. I co byś na to powiedeziala? No co?
              • Gość: Pani Dulska Re: do Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 00:04
                Gość portalu: xyz napisał(a):

> I dalej kobieto nie potrafisz nic innego powiedzieć, tylko
                pleciesz
                > jedno i to samo i obrazasz innych.

Jeżeli kogoś obraża prawda to nie mój problem

To tak jakbym powiedział, ze
                > każda kobieta to ladacznica. I co byś na to powiedeziala? No co?

Postaraj się trochę bo nie chce mi się dyskutowac na tym poziomie. A
                tak w ogóle to wyluzuj, jest weekend, szkoda życia na kwasy
    • Gość: do xyz Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 10:00
      nie ma takiego,który niemiałby nic na sumieniu,uwierz mi !!!
      • Gość: xyx Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 12:02
        Każdy człowiek coś na sumieniu oczywiście ma. Ty na pewno też. Ale
        nie wszyscy maja na sumieniu to samo, nie wszyscy sąod razu najgorsi
        i godni potępienia.Prawda?
        • Gość: Ari Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.09, 18:37
          Ja jestem w stanie podać co najmniej 10 nazwisk księży z Wałbrzycha
          umoczonych w rózne afery-seksualne,biznesowe i kościelne.A gdybym,
          się postarał to znalazłbym z 50 takich nazwisk włącznie z dowodami,i
          to bez żadnego problemu.
          • Gość: Paweł Re: Interwencja - Ksiądz Henryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:16
            Podaj proszę. Tylko pamietaj, ze w Wałbrzychu nie ma 50 księży.
            Jesteś bardzo zorientowany
            • Gość: leon Z jakiś komentarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 12:56
              wiadomosci.onet.pl/1963942,11,item.html
              • ewa10-0 do leon Z 07.05.09, 10:33
                To jest jeden artykuł,a gdzie jest ich więcej?Narazie ujawniono ten
                okropny,tych"lżejszych"mogłoby być więcej.Poczekajmy,zobaczymy.To,co wyprawiają
                te sukinsyny w czarnych kieckach przechodzi ludzkie
                pojęcia.Gwałty,molestowania,ćpania,robienie dzieci,bicie,namawianie do
                nierządu,pedofilstwo,granie w karty,puszczanie się na lewo i prawo z
                prostytutkami-to tylko kropla w morzu ich sprawek w "Imię Boże"."ŁADNY DAJĄ
                PRZYKŁAD"młodzieży-wstyd i hańba.
                • Gość: Ari Re: do leon Z IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 10:56
                  A większość fanatyków mnie tu wyzywa,ze ja się temu przeciwstawiam i
                  nie chodzę do kościoła.Poprostu ja mam gdzieś taki kościół,jestem
                  wierzący,ale nie chodzę i nie bede chodził do kościoła i wpuszczał
                  jakiegoś zboczeńca do mojego domu pod pretekstem pseudo
                  kolendy,sakramenty udzielane z rąk takich dewjantów też nie są mi
                  potrzebne.
                  • Gość: Do ari Re: do leon Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 12:28
                    Wolę trzymać sie z daleka od takich "wierzących" jak ty. Ty jesteś
                    wierzący? W kogo ty wierzysz? Bo w Boga na pewno nie!
                    • Gość: Cani Re: do leon Z IP: 188.33.112.* 07.05.09, 15:31
                      a czy Bog=kolesie w sukienkach...??? Bog ponoc nie toleruje klamstw...a co reprezentuja soba ksieza? ja nie wierze w ksiezy a w Boga!!! Mohery wy sobie wierzcie w zlamasow i tyle jak widac roznia sie nasze interpretacje biblii i wiary...wspolczuje fanatykom:)
                    • Gość: halny Re: do leon Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:53
                      Gość portalu: Do ari napisał(a):

> Wolę trzymać sie z daleka od takich "wierzących" jak ty. Ty jesteś
                      > wierzący? W kogo ty wierzysz? Bo w Boga na pewno nie!

A w kogo wierzy ksiądz deprawujacy małolaty, siejący zgorszenie,
                      żyjacy w grzechu i kłamstwie? Zastanowiłeś się kiedyś? Bo chyba nie
                      w Boga!
    • magnificencjas Re: Interwencja - Ksiądz Henryk 19.03.19, 20:06
      ksiądz Henryk Andruchów z parafii św. Jerzego i MB Różańcowej - ojciec Jagody z małoletnią Karoliną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka