Gość: piesek IP: 62.87.160.* 26.04.09, 11:27 oddam pieska ma niecały rok jest to kundelek bardzo ładny lubi dzieci musze go oddac bo moja cora go strasznie meczy i jest mi go szkoda.jest ktos kto go przygarnie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura Re: oddam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 15:04 To nie dajesz sobie rady z córką. Załóż jej smycz, to może to uwolni tego pieska od Twojej córki, nie zapomnij o kagańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: oddam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:06 ja też współczuje bo jesli teraz nie dajesz sobię rady z córka i nie potrafisz jej wytłumaczyć co jej wolno to co będzie za 15 lat? będzie Cię bić i też nie zareagujesz tylko na forum poszukasz opiekuna dla niej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cani Re: oddam pieska IP: 188.33.14.* 26.04.09, 19:39 ja pitole na 1 rzut oka widac - zero instynktu rodzicielskiego...kto wazniejszy zwierzak czy drugi czlowiek? po 2 dzieci wyrasatja z takich rzeczy pewie sami za mlodu dusiliscie wlasnego chomika lub maltretowaliscie inne zwierzatka a teraz nie pamietacie...albo nie mieliscie zwierzatek i sie wymadrzacie...dzieci przechodza taki okraes kiedy staja sie okrutne dla zwierzat nalezy im zwracac uwage (co nie daje skutku na ogol) ale one z tego wyrastaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do laury Re: oddam pieska IP: 62.87.160.* 26.04.09, 21:58 jak chcesz to tobie załoze kaganiec i smycz ty drętwa .......... a potem cie zerzn..... Odpowiedz Link Zgłoś