Dodaj do ulubionych

jasnowidz Jackowski

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 14:17
Czy ktos wierzy w jego przepowiedniez?Bo zauważyłem ;że się
sprawdzają.
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: jasnowidz Jackowski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.06.09, 23:13
      ja pierwszy raz o nim słyszę
      przyjmuje w W-chu?
      no i napisz co Ci się sprawdziło
      • Gość: dido Re: jasnowidz Jackowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 23:41
        Ja tam wierzę w przepowiednie Jackowskiej."Chmury wiszą nad miastem...Ciemno i
        spać nie mogę...Naciągam głębiej kołdrę...Znikam,kulę się w sobie...CZEKAM NA
        WIATR.....!!!!!
        • Gość: glob Re: jasnowidz Jackowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 00:01
          Tak ,on jest znanym jasnowidzem.Często współpracuje z policją.W Chinach
          uznany zostal za najlepszego.Jego widzenia sprawdzaja się w 100%.Wogole
          znany jest na calym świecie.Dzięki jego zdolnościom odnalazlo sie wielu
          ludzi.Z Korą Jackowską z Manam nie ma nic wspólnego.
          • Gość: marcin Re: jasnowidz Jackowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 07:46
            n już nie żyje a na temat powodzi to więcej na www.nautilus.org.pl/
            • Gość: klor Re: jasnowidz Jackowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 11:22
              Nie siej fermentu,Jackowski żyje.
              • Gość: p. Re: jasnowidz Jackowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:28
                Wierze jackowskiemi- nie wszystko się sprawdza co do joty, ale
                ogolnie duzo juz rzeczy przewidzial- m.in zamach na WTC, krach
                bankowy. Teraz mówi, że bedzie wojna.. mam nadzieje ze sie to nie
                sprawdzi.

W przepowiedni dla jednej z gazet na poczatku 2009, mowil ze widzi 3-
                4 samoloty, które sie rozbija i ze bedzie to uprowadzenie. Jako tako
                uprowadzenia nie bylo, ale juz dwa airbusy spadly do oceanu..

Ja tam wiem, ze jakas czastka prawdy w tym co on mowi, jest.
        • Gość: gość Re: jasnowidz Jackowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 18:21
          jakieś pół roku temu mówił o śmierci ważnejlub bardzo znanaj
          osoby.Czyżby to Michael Jackson?
          • Gość: p. Re: jasnowidz Jackowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:24
            Nie, to nie był Jackson. Jackowski mówil o znanym ksiedzu.
        • Gość: baba Re: jasnowidz Jackowski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.07.09, 13:41
          Dido...ahahahahahahah

podoba mi się :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka