Dodaj do ulubionych

Usunęłam..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 11:26
Usunęłam ze znajomych na naszej-klasie taka pudernice ze studiow co
to obgadywala wszystkich za plecami. Nie wiem po co kiedys przyjelam
jej zaproszenie, Teraz juz studia skonczylam i usunelam ja ze
znajomych bo dosyc mialam ogladania jej nowych zdjec które dodawala
co tydzien. Ile mozna. Czasem to czuje przesyt.. Niektorzy stanowczo
za czesto dodaja zdjecia, ze rzygac sie chce. Z wiekszym
zaciekawieniem ogladam zdjecia osob ktore dodaja jedno raz na pol
roku..
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Usunęłam.. IP: 62.87.160.* 09.07.09, 11:37
      marna prowokacja.
    • Gość: tofi Re: Usunęłam.. IP: *.swidnica.mm.pl 09.07.09, 11:40
      A kogo to obchodzi??? Nie masz większych problemow? :)))
    • Gość: qewd Re: Usunęłam.. IP: *.chello.pl 09.07.09, 11:48
      wam studentkom to naprawde sie nudzi jak takie bezsensowne watki wrzucacie.porazka
      • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 12:43
        A juz myslałem ,że usunęłas ciążęDziewczyno,a usuń sobie
        część mózgu.
        • Gość: gosc Re: Usunęłam.. IP: *.centertel.pl 09.07.09, 12:52
          Z postu jednoznacznie wynika, ze teraz kazdy cwiercinteligent moze
          zaczac i skonczyc studia.
          • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 12:59
            Na to wyglada.Za kase można wszystko,nawet debilce zaliczyć studia.A
            tymbardziej jak miała ustny pod stołem.
            • Gość: studentka Re: Usunęłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:25
              A mnie sie wydaje ze jest się inteligentnym skoro samym tematem jest
              się w stanie wywołać burze..

• Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 13:55
                Kotku,BURZA to zjawisko przyrodnicze i napewno nie wywołasz jej swoim
                wątkiem na tym forum.Jak ty skończyłaś studia-z pewnością obciąganiem
                albo ściaganiem /majteczek/
                • Gość: studentka Re: Usunęłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 14:25
                  Kotku Igorze otwórz słownik wyrazów obcych i poczytaj co to jest
                  METAFORA. Powodzenia!
                  • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 14:50
                    Ale jesteś błyskotliwa.Trochę czasu zajęlo ci znalezienie tych dwóch
                    znaczeń:BURZA,METAFORA...no to znajdz jeszcze jedno-IDIOTKA.Obawiam
                    się,że z twoja inteligencja zajmie ci to kilka godzin.Śpiesz
                    się!Wiesz,jest na forum watek dla ciebie-NAJGŁUPSZE WATKI-tam się
                    zapisz to wszyscy się pośmieja z twojej inteligencji pusta lalo.

;
                    • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 15:08
                      Chcę ci pogratulować.Już tam jesteś.Teraz to dopiero wywołasz BURZĘ.Mam
                      nadzieję ,że twój watek jest jedną wielką metaforą o ile ty sama nią
                      nie jesteś.Obawiam się ,że nie zrozumialaś więc powiem :IDIOTYZM
                      nieduczonej IDIOTKI.
                      • Gość: studentka Re: Usunęłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 15:57
                        Już ulzyłeś sobie tymi wszystkimi obelgami w moją stronę?
                        • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 16:10
                          Prawda boli...?
                          • Gość: psycholog Re: Usunęłam.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.09, 16:27
                            Miałeś Igorku jakieś problemy z dziewczynami? Z twoich postów jednoznacznie to
                            wynika. Wygląda mi to na jakąś traumę przeżytą w przeszłości. Nie spinaj się tak
                            tylko znajdź sobie jakąś dziewczynę i będzie dobrze. Uwierz mi. W razie
                            problemów udaj się do specjalisty który pokieruje tobą. Pozdrawiam.
                            • Gość: igor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 18:03
                              Dziwny zbieg okoliczności,bo psychologiem jestem ja,więc daruj sobie.
                              • Gość: psycholog Re: Usunęłam.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.09, 18:23
                                Ponawiam swoją propozycję, bo z tobą jest chyba jeszcze gorzej niż myślałem...
                                • Gość: Ari Re: Usunęłam.. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.07.09, 18:35
                                  Wątek jest tak głupi,że nie wiem czy mam współczuć autorce. Ja
                                  założe wątek pt.ZABIŁEM,a w opisie zamieszcze tekst-zabiłem nudę i
                                  włączyłem TV na godzine gdyz radia mam już dosyc.Ja rozumiem
                                  Igora,że sie zbulwersował:-)Przecież pisanie o takich pierdołach na
                                  forum publicznym świadczy tylko o głupocie autorki.
                                  • Gość: Ari Re: Usunęłam.. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.07.09, 18:41
                                    Dziwię się psychologowi,że zuważył moim zdaniem słuszną reakcję
                                    Igora,natomiast nie zauważył problemów osobowościowych autorki
                                    wątku,chęci wyżalenia się,poczucia samotności itd itd.Jeżeli juz bym
                                    miał kogos otoczyć opieką psychologiczną,to raczej autorkę a nie
                                    Igora.Przecież napsanie tak bzdurnej informacji aż nadto świadczy,że
                                    z jej psychiką nie jest najlepiej.
                  • ice76 Re: Usunęłam.. 09.07.09, 19:53
                    Studentka, hmmm... pozwól, że mając na uwadze Twój pseudonim
                    artystyczny oraz jedną z wcześniejszych wypowiedzi, w której to
                    niesłusznie zarzucasz samej sobie inteligencję wyrażę to właśnie tak:
                    przeczytaj czym jest
                    lub
                    poczytaj o czymś - w tym przypadku o znaczeniu wyrazu metafora
                    lub
                    poczytaj na temat metafory.
                    • Gość: tamara Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 20:10
                      Studentka i psycholog-do psychiatry !!!
                      • Gość: Rob Re: Usunęłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:26
                        Wam wszystkim potrzebny jest psychiatra.

Co do samego tematu: dobrze zrobilas, ze usunelas.
                        • Gość: profesor Re: Usunęłam.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 22:48
                          Następna z klanu idiotek.Pousuwajcie sobie mózgi debilki.Żalosne te
                          studentki,jedna drugą popiera.Pewnie obie pod stołem obciągaly...he he
                          • Gość: rrr Re: Usunęłam.. IP: *.tktelekom.pl 10.07.09, 08:10
                            i tak dać dostęp dzieciom do internetu, ubogie słownictwo i
                            obrzucanie się wulgarnymi słowami. Weście lepiej książkę aby
                            wzbogacić swój słownik
                            • Gość: Arolka Re: Usunęłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 17:41
                              Masz powaźny problem z powodu braku osoby której mogłabyś się wyżalić.
                              z każdą więc najmniejszą drobnostką będziesz się uciekała do internetu.
                              RADA:
                              Znajdź sobie kumpla ( może to być nawet stary misiek) i wyżal się mu,
                              bo tutaj nic nie wskurasz poza obelgami i irytacją od innych. uwież, to
                              forum nie jest po to abyś mogła pogadać z obcymi jak z przyjaciółmi.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: magda Re: Usunęłam.. IP: *.chello.pl 15.07.09, 08:30
                                aż głowa boli..
                                ja nie wiem, czy studentka się żali, chwali czy jak?
                                może nie powinnaś usuwać owej "koleżanki pudernicy" z naszej-klasy?
                                dopasowałybyście się inteligencją, błyskotliwością, na odpowiednim
                                poziomie mogłybyście się dogadać. nie zakładałabyś idiotycznego
                                wątku i nie zaśmiecała forum.
                                dziewczyno - żal i współczucie dla społeczęństwa, a co za
                                szkoła "wypuściła" takiego mądrego słowiczka jak ty..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka